Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 55 414 955 km-t sportoltatok

Triatlon

Létrehozta: Odemas  |  2006-11-16 22:37:19-kor

Tavasszal indulni szeretnék egy sprint távú triatlon versenyen, csak nem tudom, hogy kezdjek hozzá az edzésekhez. Bármilyen segítséget szívesen veszek (edzéstervek, felszerelés, stb.).

szentedani 2008-07-19 09:23:01 | 409
szentedani képe
Ma lesz sprinttávú verseny Hatvanban ha gondoljátok még oda értek a priunttáv rajtja asszem 14.45kor vasn én ott leszek...csácsá  
felician 2008-07-18 14:53:45 | 408
felician képe
aha. értem. köszi.

Előzmény: miezahang (407)  
miezahang 2008-07-18 13:22:59 | 407
miezahang képe
a díjazott váltó 3 tagú, és mindegyik egy számot teljesít végig. A nem díjazott váltó pedig teljesen kötetlen, úgy osztjátok meg a távot és a számokat, ahogy jól esik :) Csak a körönkénti váltás a kötelező.  
felician 2008-07-17 22:00:12 | 406
felician képe

Tudja valaki, mi a különbség a díjazott és nem díjazott (aka egyéb) váltó között?

(Nagyatádi ironmanről van szó)

kösz

 
azazello 2008-07-17 17:46:57 | 405
azazello képe
A verseny honlapjára felkerült egy új képsorozat (nem ugyanaz, mint a triatlon.hu-n).  
miezahang 2008-07-16 10:13:18 | 404
miezahang képe

http://www.triatlon.hu/index.php?op=news&art=468

ezt ajánlom mindenkinek, tapadtam a képernyőre! Köszönjük! Smile

 
azazello 2008-07-15 19:35:50 | 403
azazello képe
Kis Gyula is saját blogot kapott a triatlonmagazin.hu-n Kuttor Csaba és Molnár Ádám mellett.  
Odemas 2008-07-14 22:21:39 | 402
Odemas képe
Még valami: Aki sík terepen akar versenyezni, az menjen pályakerékpárosnak vagy síkfutónak. Ez azért mégis xterra szervezés volt, hát kellett belőle valami kis ízelítő. Ez nem bántás akar lenni, mert én is utálom a dombokat, viszont annál nagyobb öröm, ha legyőzöm őket.  
Odemas 2008-07-14 22:09:59 | 401
Odemas képe

Ha már ennyien, akkor én is leírnám a véleményemet.

Szerintem az igazság szokás szerint valahol a kettő között van. Én is örültem volna, ha kapok valamiféle visszajelzést a befizetésemről, de sajna nem kaptam. A tésztapartin nem voltam, de úgy látszik érdemes lett volna. Jó lett volna, ha vannak részidők is, mert én például az első bringakörben jobbat mentem, mint a másodikban egy jó kis derékfájás miatt, így nem tudom meg az első kör átlagát. Az eredménylistán fel lehetett volna tüntetni, hogy az egyes számok után ki hányadik éppen, ez sokat segítene abban, hogy melyik számra kell fektetni a hangsúlyt a jövőben. A befutónál én is majdnem elvesztem, mert nem tudtam, hol a cél. A frissítés (nem túl nagy versenytapasztalatom alapján) valóban az egyik legrosszabb volt. Tényleg gyűszűben mérték a squeezy-t, ami egyébként a gatorade-hoz képest isteni manna volt, az erdőben pedig csapvizet szolgáltak fel, bár abban az állapotomban valószínűleg a kénsavat is jóízűen fogyasztottam volna el. A legnagyobb gond azonban szerintem, amiről senki sem írt, hogy a bringára nem katunk rajtszámot, így a depóbol a 4 éves intersportos bringám helyett akár egy másfél misis kuotával is távozhattam volna (az ellenőr egy 10 éves srác volt). Tudom, hogy köztünk nincsenek gonosz bácsik, de azért mégis...

Összességében én nagyon elégedett vagyok, ami azért annak is köszönhető, hogy 12 perccel jobbat mentem, mint a szigeten :) 

 
Csike 2008-07-14 19:46:13 | 400
Csike képe

Sziasztok!

Én sem bántanám a rendezőket.

Nem tudom elképzelni, hogy valakinek baja volt a chipekkel.

A frissítéssel kapcsolatban OK, a sós keksz ott szokott lenni, de nem volt gáz, a dinnye szuper volt. Úgyis mindenki viszi ilyenkor azt ami neki nagyon crucial (Jaat só, gélek, anabolikus szteroidok , etc..).  Ami szerintem jelentősen emelné a szinvonalat, az a Sziget triatlonon, vagy Orfűn kapott kulacsos frissítés, ez biztos pénz kérdés, de életszinvonal emelő. Én megoldottam egy fél perces megállással, a kislány hanyatt-homlok töltötte a kulacsomat, és kérdezte, mit tehet még, kértem és kaptam tőle két db banánt...

A tésztaparti pldul sztem kifogástalan volt. Hol kaptatok ilyen korlátlan mennyiségű kaját saját ízlés szerint?

A honlap valóban lehetne valahogy egyértelműbb. Azért a nevezésről egyből kaptam visszajelzést.

Egy kérdés: nem lehetne az eredményeket excelben is feltenni? Mindenki analizál ez sztem ma elvárás.

 

Üdv,

Csike (amatőr 5.53)

 
miezahang 2008-07-14 19:05:51 | 399
miezahang képe
http://www.triatlonmagazin.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=115&Itemid=2  
phu 2008-07-14 18:51:04 | 398
phu képe
Nem vagyok én felháborodva, meg dühös sem vagyok. A hibákat elismerjük, javítani akarjuk legközelebb. Gondoltam hasznos lenne 1-2 infó a "túloldalról", mert kissé sarkosak voltak a vélemények. Ha elértem a célt - ami ugye közös - akkor jó.

Előzmény: azazello (397)  
azazello 2008-07-14 17:08:15 | 397
azazello képe

Köszönjük, hogy írtál (irónia nélkül). Örülök neki, hogy sikerült kiírnod magadból a felháborodásodat és lenyugodtodtál, s közben is elismertél néhány dolgot -  akkor már nem írtunk hiába. Kétségtelen, hogy itt a verseny után kicsit harapós volt a hangulat, és eleinte cakkompakk lehúztuk a szervezést, de mondom még egyszer, szerintem félig-meddig joggal. Arra viszont nem emlékszem, hogy a szervezőket is sértegettük volna.

Reméljük jövőre minden jobban sikerül az, aminek illik jobban sikerülnie, értse mindenki, ahogy akarja. 

 

 



Előzmény: phu (393)  
miezahang 2008-07-14 17:07:56 | 396
miezahang képe

phu, igazi élmény volt olvasni a hozzászólásod az előtted szólók után pláne. Nagyon sok alaptalan és gúnyos vád érkezett, engem a gúny háborított fel, pl a chipekkel és a részidők mérésével kapcsolatban.
Egyetértek abban, hogy szerintem sokabn tényleg felkészületlenül vágtak neki, és a frissítést okolták. A pénteki tésztaparti kifogásolhatatlan volt. Nekem bőven elég volt ott egy jó adagot megennem, és másnap tényleg minimálisan frissítenem ahhoz, h ne legyenek gondjaim a verseny alatt. Nem sokkal előttetek értem be srácok, és érdekes módon én mindent láttam és kaptam (volna) a frissítőasztalokon, és nem is fogyasztottam sokat, még maradt is nektekTongue out

Sajnos úgy látom valaki elindította ezt a kritika lavinát, és licit lett belőle.

 
gergő 2008-07-14 16:55:37 | 395
gergő képe
örülök én is a kritikának, és más véleménynek pláne egy profi győztestől és egy szervezőtől, jogos is sok tekintetben.. felindulásból nem jó írni. a lényeg a sportban, hogy legyen verseny és közben egymás segítése. ez meg megvolt. hajrá és elnézést, ha valakit korábban a viccesnek is szánt véleménnyel megbántottam. jó edzést.  
zolle 2008-07-14 16:26:45 | 394
zolle képe

;-) Köszi a kritikát. ;-)

Jó, hogy a másik oldalról is ír valaki.



Előzmény: phu (393)  
phu 2008-07-14 15:59:12 | 393
phu képe

(Hova lett, amit az előbb írtam?)

Hát gratulálok ehhez a sz@rozáshoz, ami itt megy. Egyesek már jóval a verseny előtt tudták, hogy mennyire sz@r lesz. Csak mert egy boltban leadott céduláról az adatok nem kerültek fel rögtön az internetre, vagy mert nem jön válasz egy kérdésre. A szervező nyilván a boltban ül naphosszat az internet előtt a cédulákra várva, nem pedig a helyszínen rohangál fűtől-fáig, hogy minden rendben legyen. Az interneten nem csak sz@rozni lehet, hanem időben benevezni is, akkor még olcsóbb is. Ha meg beneveztél, és van róla papírod, akkor nyilván senki nem fog elküldeni a rajt előtt, nem kell agyon aggódni az életed.

Egyébként a hiányosságokról tudunk, és minden kultúrált észrevételt szívesen veszünk. Nézhetjük a konkrét kifogásokat is.

Elég meleg volt az idő, ez próbára tett sokakat. Talán a frissítést éri a legtöbb kritika. Nyilván jogos, ha sokan mondják. Lehet, hogy ha 5 fokkal hűvösebb van, már nincs is semmi baj. Nem tudom mennyire jogosak a kifogások, verseny közben egyáltalán nem láttam a frissítőket. De a hozzászólásokból úgy tűnik, hogy egyeseknek a végig mellettük tolt napernyős zsúrkocsi lenne a minimum elvárás (irónia, nem megsértődni!). A célban én még az eredményhirdetés után is ettem marcipánt, és ittam izolöttyöt. Ennek fényében nehezen hihető, hogy valakinek csak egy gyűszűnyi csapvíz jutott. Ha mégis, akkor bocs. És miért Squeezy? Mert nem tartalmaz semmi hozzáadott színezéket, cukrot, tartósítót, csak azt, ami a szervezetnek kell. Cserében nem olyan ízes. Benkó Barbarának jó volt az MTB világkupa 2. helyhez, de elfogadom, hogy nem jó mindenkinek. Az időjárás tudható volt előre, mindenki odarakhatta a frissítőpontra a saját löttyét, vagy házikolbászát.

Nem akarok senkit megbántani, ki fogjuk értékelni a szervezőkkel ezt a részt is, és szükség van a versenyzők észrevételeire. De úgy érzem, hogy egyeseknél a meleg és a nehéz pálya kiverte a biztosítékot, és a felkészülés hiányosságait a frissítőnél remélték pótolni. Hát ez nem jött be. Ne értsetek félre, nem az élmezőny elvárásait akarjuk teljesíteni, nekünk is fontos az amatőr tömeg. De legyetek reálisak amikor értékeltek. Ha több banán, csoki, vagy sós kaja (szokásos ez?) kell, írjátok meg nyugodtan, és jövőre lesz.

Chipes időmérés, kamuchip. Na persze, a részidőket meg a Szerencsejáték Rt. sorsolta. Még be sem jött a mezőny vége, az eredmények ott virítottak a budi falán, mindenki láthatta. Ha valami gond volt a bokapánttal, vagy bármi mással, szóljatok. Vagy a neoprénnél jobb a csupasz tépőzár, ami véresre dörzsöli a lábat? Vagy csak a bársony-, illetve gumiszőnyeg hiányzott a lábatok alól? :)  Ez egy saját fejlesztésű rendszer, legalább egy nagyságrenddel olcsóbb, mint a ChampionChip és társai, mégis egész jól tette a dolgát. Vannak hiányosságai még, de legközelebb ez is jobb lesz. Azért kösz a bizalmat.

A honlap szar, tudjuk. Nem volt energia jobbra, de azért a lényeget meg lehetett találni, ha kereste az ember. Sok kifogásnak az alapja, hogy nem volt egyértelmű, vagy nem kerültek ki időben az infók. Legközelebb mindenképpen sokat kell rajta javítani.

A pálya: Örülök, hogy legalább ez a gyönyörű hely tetszett sokaknak. Hogy emelkedők vannak az baj? Elő van írva valahol, hogy csak sík pusztában lehet versenyezni? Vagy baj, hogy egy árnyékos erdőben megy a pálya egy része? Akinek ez sem tetszik, az fusson egy tiszai gáton nyíl egyenesen 50 fokban az aszfalton. Vagy menjen ki Ausztriába, Svájcba egy versenyre, ott megtudja, mi az a szintemelkedés.

Hogy a megadott távok nem teljesen pontosak, az elég általános ezeken a versenyeken. Kicsit rövidebb volt, az igaz. Hiányzott valakinek még egy pár méter? :)

Speaker: Ádám még nem ismeri arcról a triatlonos élmezőnyt, papírból kereste a neveket az igaz. Nem könnyű egy egész napot végigbeszélni, én már sok nála rosszabb speakerrel találkoztam. Legközelebb ő is jobb lesz, meg talán információval is jobban el tudjuk őt látni, így több okosságot, és gyorsabban tud majd mondani a beérkezőkről.
A rajtcsomagban kapott póló nagyon klassz, még színt is választhattatok. Sokan elcsodálkoztak amikor megkapták, mert ilyesmi itthon nem általános. Csak hogy tudjátok, a nevezési díjból kb. 1 millió Ft bevétel volt, ezt nagyjából vissza is osztottuk pénzdíjak, pólók, és egyéb tárgyjutalmak formájában. Persze aki nem nyert, azt biztos nem érdekli. Az egész verseny meg belekerült legalább 3 millióba, de a végleges számokat még nem láttam.

Az eltűnt telefonok végül előkerültek, sajnos már csak a nap végén. Szerencsére nem volt köztünk tolvaj, gyanúsítva sem lett senki.

Hát "röviden" ennyi, abbahagyom az észosztást. Lehet ütni. Vagy véleményeket írni. Tszta szívből gratulálok minden teljesítőnek, nem akartam senkit megbántani. Remélem sokkal kevesebb bántót írtam, mint amennyit olvastam.

 
zolle 2008-07-14 12:32:33 | 392
zolle képe

Gyugyo-nak (aki nem tudná, Kis Gyulának - a győztesnek) bejött a verseny (lásd a Blog-ban). Bizzunk tapasztalatában (olasz vesenyek stb.) és fogjuk fel, lássuk más szemmel, más szemével is a versenyt.

Bár...,  Én csütörtök óta ott voltam és figyeltem a készülődést, de senki sem említett "kivetítővel támogatott technikai eligazítást" (honlapon sem láttam).

 

És persze gratula Neki!

 

 
zolle 2008-07-14 12:00:48 | 391
zolle képe

Lehet, hogy csak Én képzeltem be? Ok., mindegy. Bocs mindenkinek.

A lényeg, megfújta valaki. ;-(



Előzmény: azazello (390)  
azazello 2008-07-14 11:32:25 | 390
azazello képe

Zolle, az egyik főcsókától tudom, hogy azok, akikre rá volt bízva, őrizetlenül hagyták a nyereményeket óvó sátort, és ekkor kelt lába a két telefonnak, ami a tombola során talált volna tisztességesebb gazdára. Nekem nem tűnt úgy, vagy akkor éppen nem figyeltem, hogy a speaker a versenyzőket gyanúsította volna akár burkoltan is (bár amilyen jó kedve volt, simán kicsúszhatott valami ilyesmi a száján).

A Garmin GPS óra pedig a férfi abszolút győztes díjának része volt, azt nem lopták el. 



Előzmény: zolle (387)  
pirgelman 2008-07-14 11:01:37 | 389
pirgelman képe
fent vannak az eredmények, elég korrekt az eredménylista.  
zolle 2008-07-14 10:52:14 | 388
zolle képe

Rob!

Köszi az utcsó körben a támogatást, célbasegítést. Nélküled lasabb lett volna. Sajna nem voltam utánna valami jól és nem tudtam egy kis buzdítással visszaadni, de itt MEGKÖSZÖNÖM.

 
zolle 2008-07-14 10:49:27 | 387
zolle képe

Srácok! Hát olyan kalandos volt az egész. Nem értem mi ez a "hőzöngés"?. ;-))

Akkor kezdjük.......

  A póló tényleg klassz. Nekem nagyon bejön.

   A chip nem volt kamu. Ez más fajta volt, mint a jól megszokott kerek kis kütyü. Részidőket tényleg nem mértek. "Eldördült" a rajtpisztoly és a beérkezést mérték, mégpedig úgy, hogy a befutónál oldalt voltak elhelyezve az érzékelők. (Ezt Én észrevettem és Forest is megerősített benne).

  Most nem találtam hírtelen a kiírásban, de a bringás félpályás lezárás csak a 71-es útra vonatkozott szerintem - és az megvót. 

  Bringa és frissítés: A pálya olyan volt amilyenre számítottam, mikor pénteken a fele utat bejártam. Dimbi-dombi és Kékkút, Alsóörs szakaszon "rázós út" (tudod, olyan bringarázós, hepe-hupás, felgyűrődött).

A frissítést az utolsó fordulómnál vettem csak igénybe, mert az enyém már vészesen sehol sem volt. Egy kis csupor víz és ua. izó ital. Bedöntöttem. Az ígért banánt, csokit sehol sem láttam.

  Futás és frissítés: Szerintem nem tájékoztattak senkit, hogy hogyan "működik" a depó. Merre van a ki és merre a be. Gondoltam mindegy, mert előttem úgyis lesznek, de a befutásnál tényleg nem tudtam, merre hol kell kanyarodni. 

A futópálya útvonalát még reggel a bedpózásnál sem tudták megmondani. Háát, mit mondjak? Elég húzós emelkedős volt. Az erdei útnak azért örültem, mert ott volt a beígért árnyék (szerintem az eredeti körkörös útvonal könnyebb terepet kínált, de végig naposat), viszont a napos emelkedőn majd szétrobbant a fejem a melegtől. 

Szénsavas / mentes ásványvíz az vót. Banánt egyszer kaptam, dinnye (az) volt, DE izóval csak a célnál találkoztam egy 20-30 ml-es (tudjátok, az a kis gyógyszeres kupak, amivel mérni kell az adagot) kupakkal, pedig akkor már "kicsit"meleg volt ;-) és egyébként is teljesen kész voltam.

  Befutócsomag? Az nem volt. Kaptam egy csupor szénsavas vizet. Na jó, kb. 1 óra múlva, mikor kicsit jobban lettem és visszavánszorogtam a célhoz, találtam az asztalon dinnyét és egy kis tányérban marcipánt (szegény Forest mérte éppen az adagot, de legalább egy jót beszélgettem vele ;-)) ). Ja, valami sütit is írtak, hogy az vár a befutónál, de azt bizti már elfogyott mire odaértem. ;-)

 Még 1 dolog volt. A sorsolás végén közölték, hogy a fődíj (Garmin Edge 705 GPS sportóra - ha ez lett volna) időközben meg lett lovasítva - tehát ellopták - és ezt úgy közölték mintha a versenyzők közül lett volna valaki (sajna a pontos megfogalmazásra már nem emlékszem :-(( ). Szerintem egy szervező, rendező kolléga, aki tudta, hogy a kb. 5 furgon közül melyikben és hol található ez a ketyere nagyobb esélye volt, mint egy holt fáradtan beeső versenyzőnek (vagy másképp kellett volna fogalmazni).

 
Sipi 2008-07-13 21:51:03 | 386
Sipi képe

Olvasva a "beszámolókat" , úgylátom nagyon el voltunk kényeztetve a Sziget-Triatlonon májusban !

 

 
gergő 2008-07-13 21:32:58 | 385
gergő képe

kösz pirgelman, mintha én írtam volna :))

egy pár dolgot még hozzáteszek:

nekem sem volt fontos az idő, sőt meg is vagyok elégedve vele, jobb lett viszonyítva, mint az első ilyen távú versenyem, szóval nem ezért írom. na meg persze nagyon szubijektív és, akik dolgoztak ott, azokat nem szeretném lehordani.

nekem azzal kezdődött, hogy kb 4 kérdést tettem fel (többek között, hogy milyen a futópálya, meg másokat) a szervezőknek a honlapon, de egy alkalommal sem méltattak, hogy válaszoljanak. aztán a honlap vagy nem működött, vagy totálisan használhatatlan infók voltak rajta.. később kiderült, hogy nem is voltak igazak. amúgy pl. 2x kellett regisztrálnom, mert az sem működött.. na mindegy, ez nem a verseny, de hát akkor is..

aztán indulócsomag ok. kamu chip, szerintem semmit nem mért , meg egy jó póló, ez ok. 10 rugó.

a bringára azt írták félpályás lezárás. na az nem volt. én viszont pl. beszorultam két autó közé az első körben, akik halálra bénázták magukat... ráadásul emelkedőn, no comment. a frissítés: a többiek már leírták. 23 kilinként egy olyan malévos miniüveg alján egy bébikorty enyhén szénsavas víz. no comment. állítólag a wizzair volt a szponzor (érted! wizziar, haha..) kaja az nem volt. mondjuk nem kellett, de ha valakinek mégis?? egyébként a klassz rajzukból az derült ki, hogy banán lesz, én nem láttam..

utána futás. egy frissító az elején, ahol kaphattál egy gyűszűnyi izót kupakban, asszem az volt a squeezy, meg vizet. ja meg tolták volna beléd a dinnyét, met az volt elég.. biztos az auchantól hozták, ha-ha. elindultam, fogalmam sem volt milyen pálya, , mert ugye azt teljes és izgis homály fedte, de írták, hogy árnyékos. ennyit. ehhez képest 2 kili körönként tuti napon, közben egy jókora emelkedő, azon már meglepődtem, hogy szintet akkor miért nem írtak a futáshoz. utána még további szint, viszont terepen. én a rossz bokámmal, meg az aszfaltfutó versenycipőmben. no comment. rendesen volt egy kör a dzsungában, erdőbben, amúgy szép volt, kerestem is a pecsételőállomásokat, nehogy kihagyjak egyet, mert akkor nem kapok kitűzőt.. höhö. ja ott a második frissítőnél már nem jutott izó, viszont volt csapvíz, meg egy klassz vízszámlája a gyereküdülönek, mert a víz az folyt 4 órán keresztül, biztos ezért volt a 10 rugó.. haha. 

ja a végén, már mindenki leszart mindenkit (én amúgy 5: 52őt mentem), ezért még túlfutottam a célon egy kicsit, mert nem szólt senki, hogy a szupertechnikás karkötő-időmérővel akkor most merre kell befutni. volt a szpíker, azt nem értettem, mert az arc beszédhibás volt, lehet, hogy ő mondott valamit, de mondjuk nem hinném, mert a brassay réka nevét is 3 percig kereste a befutónál, pedig ő volt az első a nők között. haha

na a célban pedig nekem ugrott egy nő, letépte a totálgáz karkötőket, amiket egy szegény fiú a körökben próbált felapplikálni a kezedre, na meg a kamuchipet. ja mert én nem láttam chipszőnyeget sehol, de lehet, hogy az is wi-fi volt. höhö. mert az 10 rugó per fő nem fért már bele. na, szóval ez volt a befutócsomag. persze tényleg, meg nagy ballonos víz, amit a szemközti férfiwcből töltöttek meg. 

különben futás közben egy versenybírónak prúbáltam tiborcként felhozni egy-két dolgot, amit ő úgy hárított el, hogy csak alkalmazott és tényleg gáz, és felsorolt még egy-két dolgot, amiket most nem írok le helyhiányban.. 

a végén gondoltam a szervezőknek még óvatosan megmondanám, hgy nem volt teljesen korrekt a honlapon szereplő infó pl. futás tekintetében, de az archoz sosem tudtam hozzáférni, mert ravaszul éppen mindig csajozott, höhö, tudta, hogy mit kell csinálni szervezés helyett.

amúgy a profiknak biztos jó volt, nekik nem kell ilyenekkel törődni, letolják azt kész. lehet, hogy lehetne külön nekik szervezni versenyket, meg az amatőr hobbisportolóknak másokat, de rendesen.. ezek után még inkább tudom értékelni a szigeti triatlon szervezését..

na szerintem ezért volt gyalázatos.. persze a bringát, úszást én is élveztem, nem volt baj, de ezeket a fiúkat azért egy időre eltíltanám szervezéstől. ha-ha

 
pirgelman 2008-07-13 18:22:25 | 384
pirgelman képe

Én is pont ezen gondolkodtam, hogy egyetlen, ami jó volt, a helyszín. Ha az időeredményem fontos lett volna, akkor biztos felhúzom magam verseny közben.

Frissítés: a bicajon 22km-után kicsit meglepődtem, hogy egy 3 decis üvegben 2 deci izolöttyöt kaptam a 30 fokban. Aztán a következő állomáson inkább megálltam feltölteni a kulacsot. Mivel szegény srácok összevissza szaladgáltak, hogy mindenkinek tudjanak valami kis vizet adni, így kajaosztás a biciklin egyáltalán nem volt, ha jól láttam. Az jutott a bringán eszembe, hogy ezt már csak úgy lehetne továbbfejleszteni, ha a frissítállomáson víz helyett mindenkinek a kezébe nyomnának egy kétszázast a nevezési díjából, hogy ott a kisbolt haver, vegyél magadnak valamit :)

Futás közben dinnye + víz, ha az ember megállt, akkor kutathatott 1-2 darab banán után. Mást nem nagyon láttam.

Chipes időmérés: na, én nem láttam, hogy hol voltak a chipleolvasók, remélem a célban legalább volt valahol egy elrejtve. Részidőket szerintem nem mértek.

"Befutócsomag": A célban az össz szolgáltatás, amit kaptam, hogy leszedték a karomról a köröket számláló gumikat, a lábamról a csipet, valamint két deci csapvíz.

A pálya amúgy tetszett. Egyetlen dolog: ha kánikula helyett esik, akkor a futás dagonyázásba torkolt volna, mert a futópálya fele terepen vezetett (v.ö: a honlapról: a verseny féltávú országúti triatlon). A távok pontossága gondolom szintén beleillik az összképbe.

Így összeszedegetve a részleteket tényleg a gyalázatos a legjobb szó, ennek ellenére én jól éreztem magam :) csakhát egy ilyenért tíz rugót elkérni, hááát...



Előzmény: azazello (382)  
gergő 2008-07-13 14:55:03 | 383
gergő képe
hát itt-ott leírtam.. ja, majd összeszedem, ha lehiggadtam, höhö :)

Előzmény: sepi (381)  
azazello 2008-07-13 14:16:30 | 382
azazello képe

Sziasztok, eredménylistát vagy (befutó)képeket szerintem hétfő-kedd előtt ne várjunk. Ami sepi kérdését illeti, Gergő, van kedved összeszedni a kifogásolandó dolgokat? Összefoglalva mindenesetre szerintem a szervezés egyetlen igazi pozitívuma a helyszínválasztás (a gyerektábor ideális, a Balatonban úszni jó, a bicaj melós volt ugyan de szép és változatos, viszont futópályának egy kevésbé durva pályát is ki lehetett volna jelölni szerintem). 

 
sepi 2008-07-13 13:22:00 | 381
sepi képe
Gyalázatos? Miért mi történt?

Előzmény: gergő (379)  
rob 2008-07-13 13:20:18 | 380
rob képe

Ha valaki tud valamit az eredményekről, akkor azt az üzenőfalra kellene feltenni!

thx

 

 
gergő 2008-07-13 12:53:21 | 379
gergő képe

meglepne, ha értékelhető módon, a közeljövőben elérhető lenne. gondolom olyan lesz, mint az egész verseny, szervezés.. gyalázatos :) 10 rugóért :)



Előzmény: Odemas (378)  
Odemas 2008-07-13 09:26:22 | 378
Odemas képe
Tud valaki valamit a Zánkai eredményekről?  
zolle 2008-07-09 21:25:18 | 377
zolle képe
Köszi, majd igyekszünk. ;-)

Előzmény: pen (373)  
zolle 2008-07-09 21:22:04 | 376
zolle képe

Most kerültem csak ismét netközelbe (és már nem is leszek szombatig).

Igen, Én is kaptam egy visszaigazolást. ;-))

 



Előzmény: rob (370)  
azazello 2008-07-09 12:00:04 | 375
azazello képe
Ááá, a szélről nem tudtam (a hőséget már mondta a tévé). Hát még mindig jobb, mint a magas páratartalom... De a bringa érdekes lesz.

Előzmény: rob (372)  
rob 2008-07-09 11:59:07 | 374
rob képe

Köszönjük, nagyon rendes tőledWink

Kik jönnek le versenyezni, szurkolni, és kik maradnak ott szombaton is?

 
pen 2008-07-09 11:40:50 | 373
pen képe
Nagyon jó versenyzést kívánok Nektek!  
rob 2008-07-09 10:20:49 | 372
rob képe

"Pénteken és szombaton sok napsütésre számíthatunk, erősödő nappali felmelegedéssel, melynek hatására szombatra már országos kánikula alakulhat ki. A délnyugati szél pénteken gyenge, szombaton élénk lesz. "

Király!

 
Sipi 2008-07-09 09:35:32 | 371
Sipi képe
Sok sikert sporttársak , remélem rendben lesz minden , ilyen előzmények után , csak jobb lehet a verseny !  
rob 2008-07-09 08:33:56 | 370
rob képe

Tegnap 21.20-kor kaptam egy visszaigazolást a zánkai szervezőktől, hogy minden rendben!

Te is ok vagy zolle?

 
zolle 2008-07-08 17:04:30 | 369
zolle képe

Nem bírtam idegekkel, már hívtam is a pasit. :-)

Azt mondta, nyugodjak meg és holnapra talán frissebb lesz a lista. ;-)

 
zolle 2008-07-08 16:59:54 | 368
zolle képe

Én is az OverLand-ben neveztem.

Egyébként most frissítették a nevezettek listát (07.01), de nem vagyok rajta.

06.25.-én neveztem. Mi ebben a nehéz, hogy azt 07.01-ig eljusson annak a tudtára, aki frissíti az oldalt??

Viszem a számlám! ;-)

Mi ez a 200 fő? Limitálva vannak az indulók? Ez most került fel!! Már szállást is foglaltam. Ha nem leszek a rajtlistán .....



Előzmény: rob (367)  
rob 2008-07-08 16:29:58 | 367
rob képe

Én az Overlandben neveztem, de még én sem vagyok a rajtlistán, mi lesz, ha a 205-nek neveztem, akkor csak ott tudom meg, hogy nem is indulhatok???

Beszéltem az egyik szervezővel, de azt mondta, hogy minden rendben lesz! Azt javaslom, hogy telefonáljatok ti is, ha valami kérdésetek van!

 

 
gergő 2008-07-08 16:20:44 | 366
gergő képe
szerintem is tragédia a honlap meg a szervezésnek ez a része.. neveztem már vagy 2x, de még mindig nem vagyok a rajtlistán, írtam nekik vagy 3x, egyszer semjött válasz.. szerintem vigyünk sok kulacsot, mert ezek után a frissítésben nem anniyra bízom:))  
zolle 2008-07-08 15:50:36 | 365
zolle képe

:-) 

Attól még indulhatok Montival, ha annyira rossz az út.

Egyébként csak vicc volt, mert azt írtátok, hogy nagyon rosszak az útviszonyok.



Előzmény: azazello (360)  
zolle 2008-07-08 15:49:12 | 364
zolle képe

Szerintem is, de majd meglátjuk.

 



Előzmény: szentedani (363)  
szentedani 2008-07-08 09:30:21 | 363
szentedani képe
Nem azér mondom de ez a Zánkai dolog elég gyenge szervezésnek tünik igy előre...szval ez a honlap meg a különböző változások folyamatosan.én irtam nekik 3 e-mailt egyikre se válaszoltak még az üzenőfalon se...  
azazello 2008-07-08 01:27:21 | 362
azazello képe

És milyen jó, hogy nem alszom:

 Zánka: rajtidőpont-változás!!! 10:30 helyett 9:00!!!

a honlapon most hozták a hírt.  szóljatok mindenkinek :) 



Előzmény: azazello (361)  
azazello 2008-07-08 01:19:30 | 361
azazello képe
Ehh... Aludnom kéne inkább.

Előzmény: azazello (360)  
azazello 2008-07-08 01:18:58 | 360
azazello képe
Miért vinnél montit? A verseny országúti, nem tereptriatlon.

Előzmény: zolle (359)