ULTRA BALATON 2011 csapatkereső.
Létrehozta: Scheffer István | 2010-11-30 13:55:34-kor
Keresünk egy klassz csapatot a 2011 - es U.B.-re már vagyunk egy páran .
Este felírjuk a neveket , és amit már tudunk ,lehet jelentkezni.
sziasztok, én nem szeretném ennyire könnyen feladni, s szerveztem még két embert (miután gondolom, István már benne van egy csapatban). így az új csapat az alábbi lenne:
AAni,
monerd2,
Daniloo,
Remati,
Szundi111
R-A
Smarcsu
Kérek egy gyors reagálást a régi tagoktól, hogy továbbra is szeretnétek e a csapatban lenni, s akkor intézném a nevezést is. Tomival beszéltem, a szállást, meg a többit lehetne a másik edzésonline csapattal együtt szervezni.
Előzmény: Scheffer István (54)
Sziasztok.
Szerintem ne eröltessük a csapatépítést . Nehezen akar összeállni , bizonytalanra pedig nem szabad nevezni . Ha nincs meg a kellő lelkesedés , akkor úgy sem lesz jó. Ez így reménytelen vállalkozás . Tehát ha valaki indulni akar az U.B.-n akkor próbáljon valakihez betársulni. Mindenkinek jó futást és egy gyors csapatkeresést.
HA ismered , akkor bátran szólj neki . Az sincs kizárva , hogy a Dildi is jön.
De Ő sem válaszolt még .
Ok. Szívesen látunk. Leírom , hogy eddíg kik jelentkeztek . Remélem , mindenki komolyan gondolja .
Tehát : 1 AAni
2 monerd2
3 Daniloo
4 Remati
5 smarcsu
6 Scheffer I
7 ???????
Tehát már csak egy fő kell. És akár nevezhetünk is . Bár az első kedvezményről lemaradtunk , de sebaj.
Egy kicsit leáltunk? Senki nem szeretne csatlakozni ? Bár már csak két ember kell .
ja mind1, mert valszeg azt már elhagyjuk addigra, mire sötét lesz, gondolom :)
Előzmény: monique (45)
A déli parton a települések Berénytöl Világosig összenöttek, csak néhány rövid szakaszon nincs közvilágitás.
Előzmény: monique (39)
Így van, én is sokat adok Tomi véleményére. A 7 ember tuti összejön.
Jó lenne jan.31-ig nevezni, az a következő határidő. Majd meglátjuk.
Egyébként üdv a csapatban! :)
Előzmény: Daniloo (36)
Látom pörög az agyatok. NAgyon jó. A taktika még rá ér . Elősször rakjuk össze a csapatot . ÉS akkor mindenki előhozakodhat az ötleteivel. reméljük sok lesz . Én most egy két napig csendben leszek , műtenek , de jövök.
ja éjjeli futáshoz majd mindenki hoz fejlámpát meg ilyesmi? én nemrég vettem egyet, csak nem próbáltam még ki.
Előzmény: monique (38)
naiv elképzelés az, hogy néha azért pár órára lesz idő ledőlni aludni? :)) az se baj ha nem, akkor majd szombat délig alszom, 26 órát még egész jól ki lehet bírni úgy hogy közben futok is, már csináltam ilyet és a futás tök jó volt :).
26 óra szintidő, az rendben van :)
Előzmény: AAni (37)
Szombaton délben van a rajt. Onnan indul a 26 óra. Azért én egy kicsit tartok az alváshiánytól...
Előzmény: monique (35)
Szerintem fogadjuk meg Tomi tanácsát és gondolkodjunk 7 főben!
Egyrészt Ő már volt ezen a versenyen van tapasztalata.
Másrészt még így is marad 30k.
Időnk meg van, bőven!
mert, 16 óra a szintidő a 212km-re???? :PP (ha mondjuk reggel 8-kor kezd... ha 10-kor kezd, akkor 14 óra marad éjfélig...)
most az alvásról ne beszéljünk :)
Előzmény: eftomi (34)
az jó. akkor talán az egyik nap félmaratont futnék, a másikon meg két részletben a félmaraton. :)) kb. mint a balaton maratonon.. :))
Előzmény: AAni (31)
Akkor egy gyors összegzés:
AAni
monerd2
Daniloo
Remati (mostanában nem jelentkezett, de gondolom azért jön)
Scheffer István
Szépen alakulunk. :)
Előzmény: Scheffer István (29)
Minden frissítő pontnál lehet váltani, úgyhogy csak a csapat taktikáján múlik, hogy futunk.
Előzmény: monique (25)
Szerintem van hely, úgy hogy veled , már hányan is vagyunk?????,
Én is vállalok bármennyit , bármennyi részletben . Legalábbis a jelenlegi állapotom szerint. ( 40 -50 km)
Sziasztok!
Peti azt mondta hogy azért lesz csak nonstop mert ekkor lesz a Balaton Bike Fest is és nem használhatják délután az utvonal ~tihanyi részét.
Előzmény: Bozót (21)
a 7 valóban jól hangzik. :)
akkor részemről 42km összesen, persze nem egyben futva :) hány részben lehet futni? mert mondjuk 3 részben is szívesen futnám 2 helyett.
Előzmény: Scheffer István (22)
Igen, ez a hét fős megoldás szimpatikus. :)
Részemről 30 km körüli táv (2 részben) vállalható!
Legyünk mi is annyian mint a gonoszok ( eftomiék. ) És legyünk edzésonline 2-es csapat . de szerintem túlaggódjátok.
Nem tudom a pontos okát, de talán szervezésben egyszerűbb ha mindenki folyamatosan halad....Azt rebesgetik, hogy az egyéniek kora reggel rajtolnak majd, a váltók meg valamikor késő délelőtt.
Előzmény: monique (20)
akkor nagyon valószínű h több mint 5 fő kéne nekünk is....mi legyen a minimum létszám akkor? 7? többiek mit gondoltok?
Előzmény: Bozót (18)
Nem tudom, mi a szokás... A non-stop váltók szerintem eddig 5-nél több fővel mentek jellemzően, de meg kell nézni a rajtlistákat ha érdekel. Jövőre várhatóak mindenféle felállások, hiszen csak non-stop lesz.
Előzmény: monique (16)
a megfogalmazásodból úgy hangzik, hogy nem szokás a csak 5 fős csapat, csak a nagyobb létszám...?
Előzmény: Bozót (15)
Ha lesz valóban 5 fő, akik minden gond nélkül lenyomják a két félmaratont éjjel-nappal esőben szélben kánikulában akkor no problem.
Előzmény: forgi (14)
Elég lehet, de ha pl. valaki valamiért kiesik az utolsó pillanatban és nincs tartalék, akkor nagy gondba kerülhettek.
Ugyanilyen probléma, ha kicentizitek a távolságot, valaki mégsem tudja teljesíteni (bármilyen külső ok miatt).
Persze miről is beszélek, ilyen itt biztosan nem lesz, mert nem fordulhat elő.
Előzmény: monique (12)
kétnapos mi? 5 emberrel átlag 2db félmaraton kell ha jól számoltuk. és írtam h nekem ez a max. amit bevállalnék, tehát ha vki más meg kevesebbet vállal, akkor több ember kell mint 5 :) de ha mindenki ennyit, akkor elég. nem?
Előzmény: Bozót (11)
hát én max 2db félmaratont futnék :)
lehet h akkor tényleg több ember kéne.
Természetesen mindenkinek igaza van . Azért mondtam , hogy közösen döntsünk. Ennek buliból kell menni , és nem kényszerből.
Amit az eftomi írt , abban is valami . sőt.
Azt kéne tenni , hogy írjunk névsort , akkor tudjuk , hogy ki az aki tuti , és mindenki írja mellé a javaslatát is , és egyértelmüen , hogy hány km-t szeretne futni . Ebből gyorsan eldöl.
Tomi!
Tökéletesen igazad van, ezért is írtam, hogy azért ezt át kell gondolni.
(csak írásban néha nehezebben jönnek át a gondolatok..)
Előzmény: eftomi (6)
Én vagyok, ha futunk!
Előzmény: smarcsu (55)