ULTRA BALATON 2011 csapatkereső.
Létrehozta: Scheffer István | 2010-11-30 13:55:34-kor
Keresünk egy klassz csapatot a 2011 - es U.B.-re már vagyunk egy páran .
Este felírjuk a neveket , és amit már tudunk ,lehet jelentkezni.
Sziasztok!
Még egy futót keresünk 10 fős csapatunkba. A távja 26 km lenne: Gyenesdiástól Balatonmáriafürdő2-ig. Este 8 óra felé kellene kezdenie.
Légyszíves írjatok,ha valakit tudtok.
Köszönjük szépen!
Sziasztok!
10 fős csapatba keresünk még 2 futót. Az egyik távja 23,5 km lenne, a másiké 26 km.
Érdekel esetleg valakit?
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat.
Kicsit féltem Siófoktól,de szerencsére minden rendben volt. Nem tévedtem el,nem estem el,sőt eddigi legjobb időmet futottam. Mondjuk a cigiszag és a bulizós fiatalok kerülgetése annyira nem dobott fel,de végül is ki lehetett bírni.
Hihetetlen élmény volt a gyertyákkal és a fáklyákkal kivilágított váltóhelyek hangulata. Nagyon tetszett,ahogy a versenyzők drukkolnak egymásnak,ahogy figyeltek egymásra és már alig várom,hogy futhassak jövőre is!
Mindenkinek szép nyarat és jó futást!
Sziasztok!
4 fős csapatba keresünk egy embert az Ultrabalatonra.
Tel: 70/520-8840
e-mail: zoltan.farkas@freemail.hu
Sziasztok!
Csapatot keresek az idei UB-ra. Ma derült ki hogy nem lesz csapatom.
Olyan 4:15-sökkel tuom mostanság futni a km-eket 15-20 km-en.
Ha valakinál hiányzik még egy fő, ne lgyenek gátlásai jelezni nekem: 30 - 366 23 13 vagy n.sz.t@freemail.hu
T
szia, igen, elég nagy élet volt. Volt olyan, hogy kerti partyról szóltak kivalami frappánsat, volt olyan is, hogy buliba tartó emberkék szurkoltak. De azért kerülgetni nem kellett senkit. Szerintem fejlámpát vigyél, nem sok helyen kell, de azért kell.
eltévedésemet az okozta, hogy az aszfalton a jelzésen parkolt egy autó (kísértek valakit) és én simán továbbfutottam, pedig kanyarodni kellett volna (sajnos elég fáradtak voltak,mert nem szóltak, amikor meg visszajöttem és szóvá tettem, még nekik állt feljebb). Kb 500 métert mentem és a parton megkérdeztem egy horgászt, hogy látott-e futókat... kicsit UFO-nak nézett, de mondta, hogy ott bizony nem jártak, így megfordultam és visszakocogtam :)
jajaajjajajj... már csak 4-et kell aludni és kocoghatunk egy jót... juhéé ;)
Előzmény: céklaági (85)
Sziasztok!
Esetleg van még hiányos csapat valahol?Egy vagy két szakaszt szívesen mennék valamilyen csapatban!
Ha lenne, akkor lszi hívjatok: 30/359-4988, vagy írjatok! Köszi! Földváry Zita ("Spontán" vagy "Pesti Futó Bestik" csapatban szoktam általában futni)
Sziasztok,
van olyan csapat akinel szombati napra 20-30km hianyzik ket reszletben teljesitve?
Udv,
Ricsi
sziasztok,
valaki ha meg igy last minute erdeklodne es szivesen jonne de nincs csapata az hivjon, 704581340,
udv, Andras
Sziasztok!
Igaz, nem csapatot keresek, de hátha tud valaki segíteni. 24-én pénteken, késő délután, vagy este szeretnék indulni Tihanyba - természetesen futni fogok másnap és még harmadnap is -, ha valaki(k)hez beférnék, nagyon szépen megköszönném és persze beszállnék az üzemanyagköltségbe is. Igazából még szállásom sincs, ha valahol van még egy hely (szerények az igényeim) azt is megköszönném.
Így jár, aki jún. 9-én nevez.
köszi a választ!
a fejlámpát holnap kipróbálom. a jelzéseket meg megpróbálom erősen figyelni majd nehogy elkeveredjek.
Előzmény: Bozót (86)
Sziasztok!
Sajnos 5 fős váltó csapatunkból 2 ember
mégsem tud eljönni, ezért 2 futót keresünk csapatunkba! Mivel 5 fős a csapat,
fejenként kb. 40km-ert kell futni. Nem számít, hogy a verseny melyik távját,
illetve hány km-ert szeretnétek egyszerre futni, alkalmazkodunk hozzátok! Ha érdekel bárkit az ajánlat, akkor
20/577-5443 telefonszámon tud utolérni!
Üdv Á.
Akinek futva nem megy még, de ott lesz esetleg bringával az is sorbaállhat majd?
Előzmény: sepi (88)
Fejlámpát feltétlen próbáld ki még addig, (nekem pl kell alá egy kendő különben nyomja a fejemet ) pánt beállítás, stb. Pótelem vagy aksi nem árt!
Előzmény: Bozót (86)
Van élet a parton, de nem vészes. Mi is keveregtünk egy picinykét, nem volt egészen egyértelmű, meddig kell közvetlen a parton haladni, de ha jobban tanulmányozzuk a térképet/itinert biztosan nem lett volna gond. Az útvonal jól volt jelezve. Fejlámpa csak néhány rövid szakaszon kellett, amúgy a közvilágítás elegendő fényt adott.
Előzmény: céklaági (85)
szia,
köszönöm a választ.
sosem futottam még fejlámpával. fura lesz.
ugye siófokon átfutva van 3 váltópont is. ott nagy éjszakai élet van? kerülgetni kell a nyaralókat?
mi történt mikor eltévedtél? nagyot kerültél?
Előzmény: dilisuni (84)
nagyjából ki van világítva, de azért mindenképpen szükséges a fejlámpa (vannak benne sötét szakaszok). Nekem pont ezen a szakaszon sikerült eltévednem, mert elnéztem egy útra festett jelzést (rajta állt egy autó :))
Előzmény: céklaági (81)
Sziasztok.
Kerékpáros kisérőt keresünk ... non-stop váltó.
Köszi: Kriszti
szia,
nem egyenlő részekre osztjuk fel.
Hiszen bármelyik frissitőponton lehet váltani
Üdv: Kriszti
Előzmény: Prabelli (80)
sziasztok!
az idei UB-n Zamárditól kezdek futni kb éjfél felé. szeretném megkérdezni tőletek,hogy mennyire van kivilágítva az út? Siófokon is át kell futnom. ott nagy bulik vannak? mire számítsak?
köszi.
Szia Kriszti!
Egy félmaratoni távot szívesen futnék, többet nem nagyon. De ha csak heten vagytok, akkor ennél több jut egy emberre. Hogy tervezitek a beosztást?
Előzmény: lapiszorny (79)
Sziasztok,
segítség kellne. 7 fős csapatunkból kidölt egy ember.Vagyis non-stop váltónkból a 2.részt már nem tudja futni.
Akit érdekelne mondjuk egy félmaratoni táv .... a hely kiadó.
Köszi: Kriszti
Sziasztok!
Barátnőmmel csapatot keresünk. Fejenként 30-40 kilit tudnánk vállalni! Ha már csak ennyi hiányzik. :)
Jó szervezkedést, jó futást!
M.
Sziasztok
5 fős csapatba keresünk egy embert. jelenleg 3 nő 1 férfi felállásban vagyunk. tavaly 21 és fél óra alatt futottuk.
20 226 96 79 a tel számom.
Szia ,
ha még áll a keresés , mi keresünk csapattagot 5v6fős váltóba.
Ha érdekel írj.
Üdv: Kriszti
Előzmény: wilco (68)
Ha nem változott a tavalyihoz képest (gondolom nem), akkor itt letöltheted:
http://www.futoterkep.hu/futas/ULTRABALATON_2010__gmdk9k/
a térkép alatt van egy letöltés link, ott írja, hogy letöltés gpx formátumban.
Előzmény: oroby (69)
Kilencfős lánycsapat tizedik társát keresi.
Hívj ha van kedved egy vidám csapatban futni.
Tel: 06-20-298-65-16 Ági
sziasztok
szívesen csatlakoznék egy csapathoz a versenyre, 20-30 km-t vállalva, 2-3 részletben. ha valahol lenne hely, szóljatok.
üdv. András
Szia Gábor, egyelőre úgy néz ki, megvan a csapat, de szívesen találkozunk Veled a déli parton, s a telószámod, e-mail-címet meg mindenképpen felírom, ha esetleg valami probléma adódna, akkor nagyon számítanánk Rád.
Előzmény: kicsivg (66)
Sziasztok!
Ha még nem teljes a csapat szívesen beszálnék 20-30 km-ig a déli parton,kb.5 perc/km a futóidőm.
Köszönettel Vida Gábor,vidagabor13@gmail.com,+36-30/351-00-75
Nyaffnak van egy állandó CAPATA az 5-Pöttyös.
DE épp gondban van, mert előző napon van a tereptriatlon OB Balatonföreden (24-e), és 25-én meg a Középtávu OB Kiskörén, bár az nekem felejthető. De erre a tereptrire már régóta fáj a fogam....És, amilyen lökött vagyok, Bali előtt el is megyek rá....
Előzmény: Daniloo (52)
Igen , próbállkozom. Szépen haladtok. Csak így tovább. Majd a Balcsin megmérkőzünk.
ja kérdés akkor ki mennyit fog futni? osszuk el
és azt is meg kéne beszélni h ha esetleg 1 ember kiáll közben, ki tud extra terhelést felvenni
de örülök, akkor már csak Monerdot kell megkérdeznem. István,a kkro ne haragudj, én úgy hallottam, helyi csapattal tervezed az indulást.
Előzmény: RemAti (60)
Sziasztok . Örülök , hogy ilyen gyorsan találtatok csapattársakat . Ezek szerint nekem kellett kiszálnom hozzá. Hát akkor ügyesek legyetek , és jó futást mindenkinek. Egyébként még nincs kész a másik csapat , de szervezem .Remélem nagyobb sikerrel. Azért annak aki szeretett volna futni , köszi , és elnézést kérek tőlük , hogy feladtam "ilyen könnyen" a szervezést .
de jó de jó! remélem, a többiek is hamar válaszolnak. Tomi már jelzett szállásügyben, de még várjuk a többi ajánlatot is.
Előzmény: AAni (57)
Sziasztok, idén is utsó pillanatban kell csapatot keresnem, ahova be tudnék társulni :(. 20-30km-t egyben, afölött 2 részletben tudnék futni. Just for fun mentalitású csapatot keresnék, 20 km-t 2 órán belül, 30km-t 3 órán belül tudom futni. Üdv, Kata