Péter Attila 50 éves lesz 2011-ben
Létrehozta: Scheffer István | 2010-11-22 18:01:34-kor
Szeretnénk ha sokan csatlakoznátok ahhoz a kezdeményezéshez , amely Attila szülinapjával kapcsolatos , és mi is "adhatnánk" valamit a 20 éve a futókért , és a futókkal együtt dolgozó , lelkesítő Attilának. Természetesen nem anyagiakra gondoltunk. Hanem egy jó futásra , vagy megemlékezésre .
Várjuk az ötleteket mindenkitől.
Sziasztok Kedves Futótársak!
Feltöltöttem a képeket, amelyeket a két napon készítettem.
Lehet böngészni, szerintem, van egy-két nagyon jó kis kép közötte! :-)))
https://picasaweb.google.com/108944172863709100446/KAPOSVARDOMBJAI?authkey=Gv1sRgCMWh0Pe4s8GchwE#
Most akkor hogy állunk pénzügyileg. Mert nem szeretnék tartozni. Dildi légy szíves ha fen maradt még egy kis tartozásom akkor a BÖSZMÉ-ig várjál vele. Bozót féle polónak is nagyon örülnék, ha ez jönne össze. A méret még mindig M-es. Köszönjük Bozót.
Húha . Köszi mindenkinek . Pláne a GÉPHÁZNAK. Azt tényleg elfelejtettem feírni , aki ott fizetett ( Pocokharcsa , és Márti ) Egyrészt a Dildinek adták , másrészt BULI volt . És a kigyüjtésnél a bankszámlára hagyatkoztam . Bocsi .
Bozótnak köszi az ötletet a pólóra , ha a többiek elfogadják , legyen .
Sziasztok! Csatlakozom ahhoz az 5lethez hogy a "fizetősök" dobják össze Dildiéknek a hiányzó pénzt. Úgyhogy ma délelőtt már át is utaltam az 5 fős STEVE család hozzájárulását. Még egyszer köszönjük a szervezést.
Klassz buli lehetett, az ezressel beszállok én is!
A pólóval kapcsolatban, szerintem ilyen kis darabszámban az a legegyszerűbb megoldás, ha valaki megfesti a feliratokat. Ha gondoljátok, én szívesen megcsinálom, ha nem kell túl sok és az én egyszerű technikám megfelel.
A Gépház is beszáll a költségekbe 2000 forinttal, holnap utaljuk a megadott bankszámlaszámra.
A pénzzel kapcsolatban!!! Adott még Pocokharcsa és Márti (eremem) is 1000-1000 forintot!! Nincs elfelejtve, Ők nekem adták személyesen a buliba!! Tehát a 22.650,-Ft-ba jött eddig 12.000,-Ft
Előzmény: Scheffer István (125)
Lehet, hogy egy örült ötlettel állok elő. De ha senki más nem szállbe a költségekbe, akkor szerintem fel kellene osztani a fizetők között. Mert szerintem az a normális, ha egy ilyen ötletek merülnek fel, akkor úgy az igazságos, ha a költségeket egyformán osztjuk el. Mi a vélemény? Egyébként, ha jól emlékszem Pisti kihagytál valakit a fizetésből. Nem tudom, hogy engem bele vettél-e, de Eremem is a helyszínen adta oda a pénzt.
Sziasztok!
Tényleg fantasztikus volt! :-)) Készítettem Attiról egy képet a tortával a kezében, hát olyan, mint egy 5 éves gyerek. Megpróbálom a képet feltölteni a nap folyamán. Tényleg majdnem sírva fakadt. :-)))
A pénz miatt szólok pár embernek még.
A könyvvel kapcsoltaban: hoztam, de egyetlen egy bejegyzés készült, valahogy senki sem ért rá. Ha tényleg akartok bele írni, akkor megadom a számom, hívjatok fel, és egyeztetünk egy találkozót, ahol bele lehet írni.
... viszont a zsepit nagyon sokan aláírták!
Számom:06-70-2487633.
Mira
Örülök, hogy minden szuperül sikerült! Sajnálom hogy nem láttam Attila arcát, de a lényeg hogy sikerült neki örömet okozni! Ügyesek voltatok nagyon! Sajnálom az anyagi részt én tartottam tőle hogy nehogy ez legyen, és meg is vagyok lepve hogy végül ilyen kevesen maradtunk. :(
Előzmény: Scheffer István (125)
Köszönjük mindenkinek , aki ott volt , és az Edzés- online csapatát erősítette .Sajnos egy kissebb mag jött csak el , aki fizetett is 1000 Ft-t, de így is nagyon jól sikerült az átadás .Átadtuk a tortát , mely igen tetszett az Attilának , és amikor meglátta , hogy a cipő márkája ADIDAS, hát azt látni kellett volna.... Át adtuk a mikrofont is , amitől szerintem az elérzékenyülés hatérára került .Mindenkinek személy szerint köszönte meg az ajándékokat . A Mira mondott egy kis köszöntőt az Edzés -online csapat nevében.
Azért adtuk át a mikrofont is most , (Az volt ráírva: Péter Attila 50 éves, A futás magyar hangja , Edzés -Online csapata ) mert a fizetők jelen voltak , és ez volt a kérésük. Természetesen Eperszemtől elnézést , és utólagos engedélyt kérün, mivel Ő volt az egyetlen aki fizetett , de nem volt ott .
Egy kis matek , hát ha valaki még úgy gondolja , hogy csatlakozik a fizetőkhöz.
Mikrofon : 4000 Ft , Torta : 18 000 Ft , papírtálca és szalvéta ( hogy tudjuk osztani) 650 Ft
Befolyt pénz ( akik fizettek) Eperszem : 1000 Ft
Dildi : 1000 Ft + az Ő pénztárcáját nyomja a torta árának jó nagy része
Scheffer I : 1000 Ft
Dobos Éva : 1000 Ft
Séra Erzsi+ 5 fő: 6000 Ft
_______
Összesen befolyt: 10 000Ft
Aki szeretne csatlakozni , az itt a fórumon ( előrébb ) megtalálja a számlaszámot .
Póló : Ha ilyen kevés az érdeklődő , akkor a BÖSZME-re nem tudjuk vállalni a nyomást , mert egy darab nyomása nem jönne ki az 1000-ből. Szerintünk minimum 20-30 pólót kéne nyomatni . Szerintem mi nem vállaljuk be még egyszer , hogy rajtunk marad a póló ( költség )
Sziasztok! Na ki hogy érezte magát hétvégén? Szerintem minden nagyon jó volt! Úgy láttam Attila nagyon örül az ajándékoknak, teljesen meg volt hatódva. Mira, a beszéd is jó volt! Én nagyon örülök, hogy ott lehettem. És annak is örülök, hogy megismerhettelek titeket, még ha csak futólag is. További sok jó futást mindenkinek!!!
Szerintem holnap személyesen mindent megtudunk beszélni, úgy sokkal jobb lesz!
Míra! Én biztos vagyok benne, hogy a beszédet Te sitty-sutty összehozod és mindenkinek jó lesz, ha Te mondod!!! A könyvbe én is szeretnék holnap beleírni :))) A tortát visszük, aki beszeretne szállni az árába, az keressen minket (Istvánt és dildit). A torta átadásánál pedig a DJ lejátszhatná DJ Bobo hepibörzdéjtújúját :))) http://www.youtube.com/watch?v=ZkZX9HZos9w Elviszem pendrive-n, hátha nincs meg neki.
Húha!!!! Pólóméret nekem S, mankót nem tudok hozni, vagy csak úgy, hogy elveszem olyantól, aki anélkül tényleg nem tud közlekedni...
A tompola időpontját meg tudom érdeklődni tőle, és előtte kéne az akciózni. Beszélek a DJ-vel, hogy menjen valami köszöntő szám. Ha tényleg szeretnétek mondok valamit a mikrofonba, bár azt még ki kell találnom, milyen ürüggyel ragadjam magamhoz....:-)) De mégis nőből vagyok, kitalálok valamit.
Aktivisták: akkor rajt előtt menjen az infó, hogy 50-től van a visszaszámlálás!!!! :-)))))
A számod megvan, mentettem!
Találkozunk holnap!!!!
Előzmény: Scheffer István (119)
Szóval . Csak úgy kattog az agyatok.
A Dildi 50-ese jó, csak elkésett , mert a Pen átküldte az anyagot .MAx rárajzoljuk .AVisszaszámlálás is tuti , de akkor ott sok embernek kell szolni , hogy hatésos legyen . Aztán a beszédet is megtarthatod , előtte úgy is talizunk , és ha van mit egyeztetünk . Míra meg van a számom ???? Torta átadás a tombola előtt . Ezt figyelni kell, mikor akarja az Attila .
VAn még valami . Szóval a mikrofon kész . Elvigyem megnézni , vagy ráér . A póló színe akkor fehér ?? mivel a pen fehér alapon feketét mutatot , és szerintem tuti . Megkaptam a nyomdai anyagot , az edzésonline-s is meg van .
Tényleg már csak a méret , és a db kell.
Ki tudna hozni a Dildinek és nekem egy -egy mankót , kampósbotot , vagy ehhez hasonlót? mivel farsang , és mi még " rokkantak " vagyunk , és csak avval tudunk futni , de nekünk nincs .Köszi .
Ha kell, szívesen mondok pár szép mondatot, de ne várjatok egy órás értekezletet, bár az is menne! :-)))
Előzmény: doboseva (117)
De jó ötleteid vannak!!! :-) Jó a visszaszámlálás! keresek valami jó idézetet. Mikor tudom beleírni? Én már szombat délütán Kaposváron leszek!. Kéne gy kis beszéd, de ki vállalja? Szerintem Te nagyon alkalmas vagy rá!!!!:-) Én már nagyon várom!!!!
Előzmény: Mira (116)
Sziasztok!
Visszaszámlálás van!!!
Lesz egy kis zsebkendői, amire ráírom a veseny nevét, és azt is alá lehet írni, hogy tudja utólag, ki volt jelen, és abba bele tudja könnyezni az örömkönnyeit.
Az emlékkönybe pedig várjuk a szép idézeteket!
Tortaátadás szimplán fog menni, vagy lesz hozzá egy kis beszéd is???
... és mindenki felkészült??? Jaj, mi lenne, ha rajt előtt 50-től számolnánk vissza?
BÖSZMÉVEL kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy szerintem a szombati és vasárnapi napon kellene elő rukkolni a polóval, hiszen ezen a napon jönnek még jó sokan. Főleg szombaton, hiszen a maraton+ keretében ez a legrövidebb nap illetve ez nap lesz maraton is. Mi a véleményetek erről? A másik miért lenne gáz ha a hátulján rajta van az edzésonline és a nyúlcipő felírat. Szerintem nem az. Sőt ezzel őket is valahol reklámozzuk illetve támogatjuk. Szóval igen is tegyük csak rá.
Igen , úgy volt , csak a Pen azt mondja , hogy szerinte csak a hátuljára fér . Az szerintem nem gáz .
De ha jól emlékszem akkor egyébként is arról volt szó, hogy ők rákerülnek. Vagy rosszul emlékszem?
Előzmény: Scheffer István (109)
A mikrofon a BÖSZME-n lesz . Csak tegynünk mindenre pontot . Ahhoz mit szóltok , hogy a póló hátuljára meg az Edzés online , és a Nyúlcipő lenne rátéve egy színnel , és ha nem emeli meg az árat . így köszönnénk meg a Pennek a segítséget .
Persze ehhez nem csak pár pólót kéne nyomni.
Nagyon cuki ez a póló! :-)) Végre valami igazán vidám dolog!!! Persze én is benne vagyok a pólóban!!!!
Pen nagyon király polót terveztél. Nem lehetne, hogy időnként te tervezel a BSI-nek is. De esetleg tudnálak máshová is ajánlani. Szerintem a Stop.Shop-nak és a Csopaki futásnak is lehetne ilyet tervezned. De akár a várpalotai, akár a Balatonalmádi félmaratonra is. Szóval nagyon jó kis terv sikeredett.
István a poló méretem meg M-es és a pénzt Kaposváron adom.
Itt az előzetes póló terv, légyszi nézzétek meg és véleményezzétek. (Azért egyszínű, hogy ne legyen túl drága a póló nyomása.)Ha valakinek van ötlete, hogy az "50"-et hogy lehetne még frappánsan belecsempészni csak mondja!
Új infók. A PEN csinált egy klassz tervet a pólóra . Hamarosan felteszi ide . Szerintem nagyon tuti.
HA mindenki aki szeretne ilyet rábólint , nyomtatjuk is .
A másik. Meg van a mikrofon . Az is jól néz ki . Egy kicsit kissebbnek tűnik a valóságban , de eszméletlen jól néz ki .
Arra is mehet akkor a szöveget , amit a Mira írt ?
A BSI ( Kocsis Árpi ) azt mondja , azért nem nevezhetik el az Attiláról a futást , mert akkor elindul a lavina, és mindenkiről kellene nekik egyet elnevezni . ( Pl : M . Saci , Német Lajos stb ) Ezt nem akarják felvállalni. Valahol megértem . És el is fogadható a válasz .
Akkor torta Kaposvár , tombola előtt , a mikrofon meg a böszmén???? Jó lesz ? A póló a meg a böszmén is hordható , és a Vivin is . NAgyjából az ajándék összeáll. Akkor azt kérném , hogy aki pólót kér , az írja fel a méretet . Még ne utalja az árát , mert ha nem sok jön össze , akkor újra kell tárgyalni .
Tombola előtt szerintem jó az ajándékozás. Beírtam a tel számon az adatokhoz, remélem látszik. Akkor majd hívjuk egymást?
Nekem is tetszik a Péter Attila, a futás magyar hangja"! - tettem egy vesszőt a neve után, mert így helyes. :-)) egyébként a triatlon magyar hangjaként szokták emlegetni....
Előzmény: Eperszem (97)
Akkor a Böszmén lesz a poló is? :( a Vivin sztem is többen lennének.
A Böszmére én csak beugrósnak maradok, szóval szitne esélytelen hogy ott leszek. Meg sztem az jó ötlet volt hogy a Vivicittán a 3.5 kilis futás az Péter A. futi lenne.
Ja a találka pont az rendben , de én nem ismerem a helyszínt . Aki kéri , megadom a telefon számomat e-mailban , és a helyszínen egyeztessünk . A Mira kérésére , mivel Ő színházba megy , csak később adjuk át a tortát, mondjuk a tombola előtt, azt úgy is álltalában mindenki megvárja. Az jó lenne???
Érkeznek a pénzek. már 8 000 ft összejött , na meg az enyém , és a Dildié, a Mirátol meg nem fogadunk el pénzt mert ő a naplót adja . Szóval ez 11 000 Ft . Nem rossz Jó a szöveg , én a mikrofonra raknám . Akkor döntsük el , hogy a mikrofon is a Kaposvárin legyen -e , vagy a Pólóval együtt a Böszmén.
Doboseva: szeritnem mindkét felírat nagyon jó! A polóra isteni lenne ez a : "Péter Attila a futás magyar hangja"!
Én részemről a Vivicittára szavazok, mert ott veszek csak részt. Ennyien leszünk, akik itt jelentkeztek? :(
Olyan sokan szeretik, nem értem hol vannak az emberek?
Előzmény: doboseva (96)
Utaltam az ezer forintot. Lesz valami találkozóhely a kaposvári buliban ajándék átadás előtt?
Valahol azt hallottam, hogy:"Péter Attila a futás magyar hangja" Ez nem lenne jó szöveg a mikrofonra? Vagy valami olyasmire gondoltatok, hogy Emlékül az online edzésnapló futóitól?
A Böszme egy szempontól azért jó megoldás, mert ez a dátum volna legközelebb Attila születésnapjához, abból a szempontból viszont nem tökéletes, hogy ott sokkal kevesebb futó indul, mert viszonylag drága és többnapos eseményről van szó. Szóval, aki a Vivicittára tudna csak eljutni, az ezért lemarad a köszöntésről. Akkor inkább Kaposváron adjuk oda a mikrofont is, a feliratoztatás elég hamar megvan, a Böszmén vagy a Vivicittán legyen a póló.
Viszont, akkor nagyon hamar ki kéne találni a mikrofon szövegét!
Javaslatokat kérünk!!! :-))
Az emlékkönyv csakis később lehet, Kapsváron várom a firkálmányokat bele. És nem kérek semmit, ennyivel hozzájárulok az ajándékozáshoz.
Előzmény: Scheffer István (94)
Köszi az utalást , Te vagy az első.
És hogy miért osszuk kétfelé??? A mikrofon , és a pólót terveztük , aztán a Dildi , a tortát javasolta , a MIra , pedig a könyvet . . A póló lehet , hogy nem készülne el a kaposvári bulira , mivel még csak egy páran jelezték, hogy kérnek . A mikrofont is 6 hétre válalták. A könyvbe se írt még senki , Viszont , hogy ne menjünk üres kézzel , ezért visszük a tortát kaposvárra , szombaton , az esti bulira .
Aztán most beszéltem a Kocsis Árpival , és Ő is mást javasolt .Szerintem ezt kéne megfogadni . Javaslata szerint , ne a Vivicittán adjuk át az ajándékokat , hanem a BÖSZMÉN. Az ott induló futók , jobban ismerik az Attilát , mint az a 10- 13 ezer ember a vivin. Valami van benne .
Minden esetre a elég nehéz valamit megszervezni . Kevés a konkrét ötlet , és nem túl sok a csatlakozó.
Persze tisztelet a kivételnek. Szóval azért várjuk a véleményeket .
ok. Én a vivin nem leszek ott, úgyhogy a pólóból kimaradok. Miért bontjuk két részre az ajándékozást?
Akkor most írom a pontos számlaszámot . Az előzőből egy szám véletlen kimaradt . Tehát a jó szám , az ajándékok , és a póló árának az utalására a következő. : 11773463-30736438 . Hivatkozásra mindenki írja rá a nevét , és azt , hogy Péri Attila 50 éves A kérésünk az , hogy először csak az ajándékra szánt 1000-t küldjétek , a pólóval várjuk meg , míg mindenki szavaz a színre , és a feliratra .
Köszi
Az utalással mindenki estig várjon , mert felmerült , hogy nem elég számot írtam ide , este felírom a TUTI-t !!!!
A BSI-vel kapcsolatban vagyunk . Mindenképpen szeretnénk bevonni Őket , és a Kocsis Árpitól igéretet kaptam , hogy segít , ezt a konkrét választ várom , hogy miben segítenek .
A szöveg jó, és hát még tényleg szeretnénk rányomatni az edzésonline feliratot is , ahogy a Pen majd átküldi.
Az átadások a tervek szerint több részletben lesznek . Most ( febr ) 6-án Kaposváron a torta .
Ott az emlékkönyvebe már lehet írni , a Míra hozza .
A többi a Vivicittán lesz átadva .( mikrofon , könyv) és ott szeretnénk a pólót is felvenni .
Ezért kértünk segítséget az Árpitól. ( BSI )
Jók a képek! Köszi! A mikrofonról nem készített valaki képet, Azt nem találtam.
Most akkor végül is összejött a pénz, vagy dobjunk még a közösbe?
Előzmény: Mira (137)