Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 55 782 026 km-t sportoltatok

Péter Attila 50 éves lesz 2011-ben

Létrehozta: Scheffer István  |  2010-11-22 18:01:34-kor

Szeretnénk ha sokan csatlakoznátok ahhoz a kezdeményezéshez , amely Attila szülinapjával kapcsolatos , és mi is "adhatnánk" valamit  a 20 éve a futókért , és a futókkal együtt  dolgozó , lelkesítő Attilának. Természetesen nem anyagiakra gondoltunk. Hanem egy jó futásra , vagy megemlékezésre .

Várjuk az ötleteket mindenkitől.

Scheffer István 2010-12-01 19:12:09 | 38
Scheffer István képe

Igen kaptunk.  A terve  megerősíti  azt hogy , minden képpen mi is lepjük meg .elég nagy szabásu akcióval készül , gondolom , hogy nekünk is ki kéne tenni magunkért.

Pocokharcsa 2010-12-01 12:07:56 | 37
Pocokharcsa képe

Most kaptam a levelet Attilától. Ha esetleg Ti nem kaptátok meg akkor íme a levél.

MEGLEPETÉS - 1. SZÁMÚ HÍRLEVÉL

Kedves Ismerőseim!

Elkezdem felfedni a részleteket, szépen egymás után, hogy időben tudj készülődni.
Azt tervezem, hogy hetente írok egy levelet, amelyben tájékoztatlak Benneteket a már biztos tudnivalókról.

Akik később kapcsolódnak be, azok számára is elküldöm az addigi összes hírlevelet, nehogy lemaradjanak valamiről.

Most ennyit tudok mondani:

1. Télen sokat kell futni és a futások között, hosszú futásnak is kell lenni - de akik keveset futnak, azok se ijedjenek meg!
2. A parti tervezett időpontja: 2011. február első hétvégéje.
3. A parti helyszíne: az én városom, Kaposvár.
4. Az alaphangulatot az országszerte híres Kaposvári Farsang és Dorottya Napok teremtik meg.
5. Szóljatok ismerősötöknek, hogy iratkozzanak fel a címlistára, nehogy lemaradjanak, mert nagy az érdeklődés és előfordulhat, hogy korlátozni kell a létszámot!

Tisztelettel, szeretettel, barátsággal

Péter Attila

RunKa 2010-12-01 08:50:49 | 36
RunKa képe

láttam, kaptam :-))

szkata73 2010-12-01 08:09:06 | 35
szkata73 képe

Láttátok, megjött az első hírlevél Attilától! Kacsintás

Scheffer István 2010-11-30 19:54:07 | 34
Scheffer István képe

Ma beszéltem az Attilával. Bár nem tud semmit a mi készülődésünkről, vagy jól titkolja  , de le van nyűgözve , a rengeteg e-mailtől.Hát ha még megtudja a tervünket . Sokáig nem fogjuk tudni titkolni.

Még mindenkitől várunk ötletekek

Eperszem 2010-11-30 11:47:39 | 33
Eperszem képe

Tökéletes, én csak drágábban tudnék.

Előzmény: Scheffer István (32)  
Scheffer István 2010-11-30 11:21:32 | 32
Scheffer István képe

Póló fix áron megnyomva , jobb minőségben 700 ft / db, ennél tud valaki jobbat? Esetleg még a klisét kell kifizetni.

Scheffer István 2010-11-29 08:04:30 | 31
Scheffer István képe

Van még egy hírem , sikerült a pólo nyomást is megkérdeznem. Egy nem túl extra miőségü , de használható póló , nyomással valószínü , hogy belefér egy ezresbe , ez akkor döl el pontosan , ha a szít és a felirandó szöveget eldöntöttük. Ha valaki tud valami frappáns szöveget , és esetleg ezt le is tudja rajzolni , vagy írni , akkor megmutatom a szitázónak , és akkor lesz fix ár . Ja és nagyban függ a mennyiségtől is .

Pocokharcsa 2010-11-26 20:47:37 | 30
Pocokharcsa képe

Polónyomást a Dechatlonban, az Eurocernterben is csinálnak. Ha jól tudom mindegyik elfogadható áron. Az elfogadható polót pedig szerintem Kérdezd meg KÁÁ-tól. Hiszen nekik ebben nagyon nagy szerencséjük van. Akkor viszont valami ötleteset kellene rátenni. Mondjuk az egyik olyan képet ahol éppen nagyon bulizik. Lásd a mostani Balaton maratonon készült képek között. Vagy ha jól emlékszem 2006-ban az éjszakain Ő volt a bemelegítő spíker is. Na ott is készültek jók. Ez csak egy ötlet, hogy lehetne pár darab másik szinűt összehozni, és úgy kellene beállni a tömegbe, hogy egy 50-est rajzoljunk ki.

Előzmény: Scheffer István (25)  
Pocokharcsa 2010-11-26 20:41:43 | 29
Pocokharcsa képe

Nem szoktam egyen polóban futni, De ebben természetesen én is benne lennék.

Előzmény: RunKa (23)  
Pocokharcsa 2010-11-26 20:35:59 | 28
Pocokharcsa képe

Athénben maratont futott. Szóval tud Ő is futni.

Persze egy jó kis buliban benne vagyok én is.

Előzmény: RunKa (11)  
AAni 2010-11-26 13:27:31 | 27
AAni képe

Tetszik az ötlet és a kezdeményezés, szívesen részt veszek én is benne. :)

Eperszem 2010-11-26 12:53:00 | 26
Eperszem képe

Én hétfőre rákérdezek polónyomtatás ügyben, sztem tudok intézkedni, Sógor intézi sztem az ijász szövetségnek is szóval biztos már körbejárta a témát, de a nyomtatásában tuti otthon van.

Mikrofonra én is rábólintok. :)

Mérjük fel a költségeket, gondolom úgy mindenki jobban tud bólitnani.

Scheffer István 2010-11-26 12:36:53 | 25
Scheffer István képe

Tud akkor valaki viszonylag jó minőségü pólót , kedvezményes áron, esetleg meg is lehetne , jutányossan nyomatni. Ha már nyomunk , akkor talán az Edzésonline -t is rá kéne  nyomtatni( de sok a nyomatni ...) . Ha nincs ötlet , ezt is szívesen  megoldom. Viszont kéne egy sarok szám ami még belefér mindenkinek , és persze , hogy hozzávetőleg mennyi kéne, milyen méretben  . És akkor a mikrofont , vagy a hasonlót is nézzem meg? Ehhez azért egy páran bólintsatok , nem akarok önkényesen semmit.Csak ha már így belekezdtem , szívesen végig viszem , ha gondoljátok.

Eperszem 2010-11-26 09:28:36 | 24
Eperszem képe

István ez nagyon jól hangzik, szuper vagy hogy egyből bele kezdtél  szervezésbe! Egyen poló meg isteni ötlet, mert úgy nagyon látványos ez az egész!

Előzmény: Scheffer István (22)  
RunKa 2010-11-26 09:06:30 | 23
RunKa képe

A kizárólag egyen pólóban futás nagyon jó ötlet, igazából akkor érvényesülne  a legjobban, ha mindenki betartaná.

Én vennék belőle.

Előzmény: Scheffer István (22)  
Scheffer István 2010-11-25 20:15:14 | 22
Scheffer István képe

Sziasztok.

Jobbnál jobb ötletek.

Szóval , Kocsis Árpival történt beszélgetés (levél) következtében , és felbátorodva , a következőket kértem Tőle . Remélem egyet értetek , vele , és támogatjátok. Persze e mellett még bár mit lehetne , ( lepedő , torta , buli , stb)

Csak azért bátorkodtam gyorsan lépni , hogy ne hogy kifussunk abból az időből , hogy a BSI ne tudjon segíteni.

Szóval. : Az áprilisi Vivicittán kértem , hogy egy rövidebb távot az Attila nevével indítsák( pl a 3,5 km Péter Attila Futam ) és ott együtt tudna mindenki futni az Attilával, és ettől független a saját távján is futhatna. Itt nem időt  kéne , hanem együtt , buliból, nem előzgetve , hanem csoporban. Így jöhetne a lepedő , zászló , vagy bár mi. Aztán az Árpi a klasszikus táv ( 12 km ) rajtja előtt , amikor ott ál a több ezer ember , átadja az általunk vásárólt mikrofont , futócipőt , vagy valami hasonlót Az a lényeg , hogy olyan serleg hatása legyen , és valami frappáns szöveg legyen .

Esetleg futhatnánk egy egységes Attila 50 feliratu pólóban .

Amit még kértem az Árpitól , hogy a buli futam nevezési díjának egy részéből egy wellnes hétvégét ajáljon fel.

Szóval nagyjából ennyi . Természetesen , most még nem fix semmi , most elmegy az Árpi Angliába , aztán Őt is műtik , mint engem , és január 10 én keresem legközelebb. Addig lehet még ötletelni .

Persze amit a Dildi mondott ( buli) szívesen álok elébe ( Szerintem egy ezresből fejenként , nagyon jó bulit tudnánk összehozni.) .Legalább a Borót is eljön lovagolni.

RunKa 2010-11-25 10:59:49 | 21
RunKa képe

még nem tudni mi lesz, csak ötletgyártás folyik :-)

Mike01 2010-11-25 10:55:54 | 20
Mike01 képe

Jo otlet,

szerintem korpalya kellene, mert sokan masfele sebesseget/tavot tudnak futni. Valaki lefut 20-at, amig a masik 8km-t. pl.

Mikor lesz ez a futas?

Előzmény: RunKa (3)  
Bozót 2010-11-24 18:11:18 | 18
Bozót képe

Maratont már többször futott, nem is rosszul :)

Előzmény: RunKa (11)  
RunKa 2010-11-24 17:26:05 | 17
RunKa képe

Ő is készül valamire :-)

Eperszem 2010-11-24 14:00:32 | 16
Eperszem képe

Valamilyen formában gyüjthetnénk neki kilométereket is, nem? 

RunKa 2010-11-24 12:39:27 | 15
RunKa képe

vagy/és befutócsomag, mindenból 50 darab? vagy összesen.

ebből lehet egy jó kis megmozdulás :-) pénzgyűjtés, vásárolni, valakinél?

RunKa 2010-11-24 12:23:23 | 14
RunKa képe

talán ez csak poén: de egy nagy fehér lepedőféle, aláírásokkal?

A lepedő letétben a BSI nevezési iodában pl, aki nevez, aláírja, vagy aki futó és arra jár és szeretné.

RunKa 2010-11-24 11:58:53 | 13
RunKa képe

tőlünk pár méterre van egy serleges, plecsnis bót, megnézzem mi kapható ?

Mi kellene? Mikrofon? Azt tudom, hogy futócipő van.

RunKa 2010-11-24 11:53:50 | 12
RunKa képe
RunKa 2010-11-24 11:53:20 | 11
RunKa képe

Attila mekkora távot tud futni ?

RunKa 2010-11-24 11:52:26 | 10
RunKa képe

:D

Kellene egy másik szpíker, már ha futásról lenne szó...aki tudósít, de persze hagyjuk Attilát nyerni :-)))

És akkor....

- már csak 100 méter van hátra és még indig Attila vezet...

- nyomában xy, próbálja beérni...

- de Attila keményen küzd !

- már csak 40 méter van hátra, xy meglelőőőőzte.... :-((

- Attila !!! Ne add fel, szedd össze magad !!! A jó isten áldjon meg !

- na.. na.... !!!! ilyet !!!!??? Attila rákapcsolt..

- visszaelőzött...

- tőr előre,  minden erejét  beveti ... mint egy tank,  mit neki a kemény terep  :D

- már majdnem itt a cél !!!!

- Attila !! Attila !!!

- Gyerünk ! Már csak pár méter !!!!

- Gyerünk, mindeni bíztassa, taps !!! TAPS !!! Tójjjjad Atiííí !!!

- Ééésss.... igen, igenigenige-e-e-n   !!!!!!

- IGEN !!!

- A célszalagot átszakította: Pé-é-é-é-ter Attila-a-a-aaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagy taps nyertesnek !!!!

-------

-Attila, azért ha kifújtad magad, megyünk hozzád egy interjúra  :-)

szkata73 2010-11-24 11:19:48 | 9
szkata73 képe

Én is csatlakozom!!! Esetleg valami jópofa torta? Kacsintás

Scheffer István 2010-11-24 11:04:49 | 8
Scheffer István képe

Örülök , hogy gyűlnek az ötletek . Jó a mikrofon , mint ajándék , én megpróbálom megcsináltatni , persze , ha mindenki rábólint . . Kitalálhatnánk , hogy mi legyen ráírva.

Aztánaz is szuper ötlet , hogy fussunk Vele együtt valahol.

A Dildi  szerint egy bulit kéne tartani , ahova természetesen meghívnánk , na itt lehetne egyet futni közösen Vele , és átadni a mikrofont .

Viszont a nagyobb felhajtás , ( ha akarunk ilyet ) az lenne , ha egy nagy rendevényen , mondjuk Vivicitta áprilisban ,

csinálnánk valamit . Akár azt is amit eddig felsoroltunk.

Vagy a BSI vel megbeszélni (bevállalom) , hogy a vivicittán az egyik futamot ,(ugy is van rengeteg ,és az egyik rövidebb  távot, hogy aki még akar indulni másikon is tudjon) , most az Attila nevén , nevével , vagy is hozzá kapcsolódva indítanák, itt  szintén futhatna Ő is és azok akik meg akarják tisztelni.és köszönni a munkáját.Mondjuk addig valaki átveszi a szerepét a mikrofonnál.És a mikrofon átadás lehetne a klasszikus táv előtt , hogy sokan hallják , lássák.

poth.tamas 2010-11-24 09:59:19 | 7
poth.tamas képe

Csatlakoznék , dombóvárról nincs messze, ha véletlenül dolgoznék, akkor majd elengedek valami spéci mozdonyfüttyöt :)!!!

Eperszem 2010-11-24 08:59:42 | 6
Eperszem képe

Én is benne vagyok! :)

Bozót 2010-11-24 08:44:35 | 5
Bozót képe
RunKa 2010-11-24 06:07:44 | 4
RunKa képe

a végén kaphat egy .... mondjuk valami kupát, vagy valami talpon álló mikrofont tartó figurát (ilyen nem tom létezik-e, futó igen).

RunKa 2010-11-24 06:05:56 | 3
RunKa képe

Kedvenc nálam :-)))

Fussunk együtt vele valahol ?

andi-ka1 2010-11-23 10:56:50 | 2
andi-ka1 képe

Szia

5letem nem nagyon van így hirtelen, de bármilyen futásban benne vagyok, jó az 5let.

Ha valami eszedbe jut, és segítség kell szólj..

pecsenye 2010-11-23 10:54:17 | 1
pecsenye képe

elfutok én kaposvárra(?) :):)