Péter Attila 50 éves lesz 2011-ben
Létrehozta: Scheffer István | 2010-11-22 18:01:34-kor
Szeretnénk ha sokan csatlakoznátok ahhoz a kezdeményezéshez , amely Attila szülinapjával kapcsolatos , és mi is "adhatnánk" valamit a 20 éve a futókért , és a futókkal együtt dolgozó , lelkesítő Attilának. Természetesen nem anyagiakra gondoltunk. Hanem egy jó futásra , vagy megemlékezésre .
Várjuk az ötleteket mindenkitől.
Most kaptam a levelet Attilától. Ha esetleg Ti nem kaptátok meg akkor íme a levél.
Ma beszéltem az Attilával. Bár nem tud semmit a mi készülődésünkről, vagy jól titkolja , de le van nyűgözve , a rengeteg e-mailtől.Hát ha még megtudja a tervünket . Sokáig nem fogjuk tudni titkolni.
Még mindenkitől várunk ötletekek
Póló fix áron megnyomva , jobb minőségben 700 ft / db, ennél tud valaki jobbat? Esetleg még a klisét kell kifizetni.
Van még egy hírem , sikerült a pólo nyomást is megkérdeznem. Egy nem túl extra miőségü , de használható póló , nyomással valószínü , hogy belefér egy ezresbe , ez akkor döl el pontosan , ha a szít és a felirandó szöveget eldöntöttük. Ha valaki tud valami frappáns szöveget , és esetleg ezt le is tudja rajzolni , vagy írni , akkor megmutatom a szitázónak , és akkor lesz fix ár . Ja és nagyban függ a mennyiségtől is .
Polónyomást a Dechatlonban, az Eurocernterben is csinálnak. Ha jól tudom mindegyik elfogadható áron. Az elfogadható polót pedig szerintem Kérdezd meg KÁÁ-tól. Hiszen nekik ebben nagyon nagy szerencséjük van. Akkor viszont valami ötleteset kellene rátenni. Mondjuk az egyik olyan képet ahol éppen nagyon bulizik. Lásd a mostani Balaton maratonon készült képek között. Vagy ha jól emlékszem 2006-ban az éjszakain Ő volt a bemelegítő spíker is. Na ott is készültek jók. Ez csak egy ötlet, hogy lehetne pár darab másik szinűt összehozni, és úgy kellene beállni a tömegbe, hogy egy 50-est rajzoljunk ki.
Előzmény: Scheffer István (25)
Athénben maratont futott. Szóval tud Ő is futni.
Persze egy jó kis buliban benne vagyok én is.
Előzmény: RunKa (11)
Tetszik az ötlet és a kezdeményezés, szívesen részt veszek én is benne. :)
Én hétfőre rákérdezek polónyomtatás ügyben, sztem tudok intézkedni, Sógor intézi sztem az ijász szövetségnek is szóval biztos már körbejárta a témát, de a nyomtatásában tuti otthon van.
Mikrofonra én is rábólintok. :)
Mérjük fel a költségeket, gondolom úgy mindenki jobban tud bólitnani.
Tud akkor valaki viszonylag jó minőségü pólót , kedvezményes áron, esetleg meg is lehetne , jutányossan nyomatni. Ha már nyomunk , akkor talán az Edzésonline -t is rá kéne nyomtatni( de sok a nyomatni ...) . Ha nincs ötlet , ezt is szívesen megoldom. Viszont kéne egy sarok szám ami még belefér mindenkinek , és persze , hogy hozzávetőleg mennyi kéne, milyen méretben . És akkor a mikrofont , vagy a hasonlót is nézzem meg? Ehhez azért egy páran bólintsatok , nem akarok önkényesen semmit.Csak ha már így belekezdtem , szívesen végig viszem , ha gondoljátok.
István ez nagyon jól hangzik, szuper vagy hogy egyből bele kezdtél szervezésbe! Egyen poló meg isteni ötlet, mert úgy nagyon látványos ez az egész!
Előzmény: Scheffer István (22)
A kizárólag egyen pólóban futás nagyon jó ötlet, igazából akkor érvényesülne a legjobban, ha mindenki betartaná.
Én vennék belőle.
Előzmény: Scheffer István (22)
Sziasztok.
Jobbnál jobb ötletek.
Szóval , Kocsis Árpival történt beszélgetés (levél) következtében , és felbátorodva , a következőket kértem Tőle . Remélem egyet értetek , vele , és támogatjátok. Persze e mellett még bár mit lehetne , ( lepedő , torta , buli , stb)
Csak azért bátorkodtam gyorsan lépni , hogy ne hogy kifussunk abból az időből , hogy a BSI ne tudjon segíteni.
Szóval. : Az áprilisi Vivicittán kértem , hogy egy rövidebb távot az Attila nevével indítsák( pl a 3,5 km Péter Attila Futam ) és ott együtt tudna mindenki futni az Attilával, és ettől független a saját távján is futhatna. Itt nem időt kéne , hanem együtt , buliból, nem előzgetve , hanem csoporban. Így jöhetne a lepedő , zászló , vagy bár mi. Aztán az Árpi a klasszikus táv ( 12 km ) rajtja előtt , amikor ott ál a több ezer ember , átadja az általunk vásárólt mikrofont , futócipőt , vagy valami hasonlót Az a lényeg , hogy olyan serleg hatása legyen , és valami frappáns szöveg legyen .
Esetleg futhatnánk egy egységes Attila 50 feliratu pólóban .
Amit még kértem az Árpitól , hogy a buli futam nevezési díjának egy részéből egy wellnes hétvégét ajáljon fel.
Szóval nagyjából ennyi . Természetesen , most még nem fix semmi , most elmegy az Árpi Angliába , aztán Őt is műtik , mint engem , és január 10 én keresem legközelebb. Addig lehet még ötletelni .
Persze amit a Dildi mondott ( buli) szívesen álok elébe ( Szerintem egy ezresből fejenként , nagyon jó bulit tudnánk összehozni.) .Legalább a Borót is eljön lovagolni.
Jo otlet,
szerintem korpalya kellene, mert sokan masfele sebesseget/tavot tudnak futni. Valaki lefut 20-at, amig a masik 8km-t. pl.
Mikor lesz ez a futas?
Előzmény: RunKa (3)
vagy/és befutócsomag, mindenból 50 darab? vagy összesen.
ebből lehet egy jó kis megmozdulás :-) pénzgyűjtés, vásárolni, valakinél?
talán ez csak poén: de egy nagy fehér lepedőféle, aláírásokkal?
A lepedő letétben a BSI nevezési iodában pl, aki nevez, aláírja, vagy aki futó és arra jár és szeretné.
tőlünk pár méterre van egy serleges, plecsnis bót, megnézzem mi kapható ?
Mi kellene? Mikrofon? Azt tudom, hogy futócipő van.
:D
Kellene egy másik szpíker, már ha futásról lenne szó...aki tudósít, de persze hagyjuk Attilát nyerni :-)))
És akkor....
- már csak 100 méter van hátra és még indig Attila vezet...
- nyomában xy, próbálja beérni...
- de Attila keményen küzd !
- már csak 40 méter van hátra, xy meglelőőőőzte.... :-((
- Attila !!! Ne add fel, szedd össze magad !!! A jó isten áldjon meg !
- na.. na.... !!!! ilyet !!!!??? Attila rákapcsolt..
- visszaelőzött...
- tőr előre, minden erejét beveti ... mint egy tank, mit neki a kemény terep :D
- már majdnem itt a cél !!!!
- Attila !! Attila !!!
- Gyerünk ! Már csak pár méter !!!!
- Gyerünk, mindeni bíztassa, taps !!! TAPS !!! Tójjjjad Atiííí !!!
- Ééésss.... igen, igenigenige-e-e-n !!!!!!
- IGEN !!!
- A célszalagot átszakította: Pé-é-é-é-ter Attila-a-a-aaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagy taps nyertesnek !!!!
-------
-Attila, azért ha kifújtad magad, megyünk hozzád egy interjúra :-)
Örülök , hogy gyűlnek az ötletek . Jó a mikrofon , mint ajándék , én megpróbálom megcsináltatni , persze , ha mindenki rábólint . . Kitalálhatnánk , hogy mi legyen ráírva.
Aztánaz is szuper ötlet , hogy fussunk Vele együtt valahol.
A Dildi szerint egy bulit kéne tartani , ahova természetesen meghívnánk , na itt lehetne egyet futni közösen Vele , és átadni a mikrofont .
Viszont a nagyobb felhajtás , ( ha akarunk ilyet ) az lenne , ha egy nagy rendevényen , mondjuk Vivicitta áprilisban ,
csinálnánk valamit . Akár azt is amit eddig felsoroltunk.
Vagy a BSI vel megbeszélni (bevállalom) , hogy a vivicittán az egyik futamot ,(ugy is van rengeteg ,és az egyik rövidebb távot, hogy aki még akar indulni másikon is tudjon) , most az Attila nevén , nevével , vagy is hozzá kapcsolódva indítanák, itt szintén futhatna Ő is és azok akik meg akarják tisztelni.és köszönni a munkáját.Mondjuk addig valaki átveszi a szerepét a mikrofonnál.És a mikrofon átadás lehetne a klasszikus táv előtt , hogy sokan hallják , lássák.
Csatlakoznék , dombóvárról nincs messze, ha véletlenül dolgoznék, akkor majd elengedek valami spéci mozdonyfüttyöt :)!!!
a végén kaphat egy .... mondjuk valami kupát, vagy valami talpon álló mikrofont tartó figurát (ilyen nem tom létezik-e, futó igen).
Szia
5letem nem nagyon van így hirtelen, de bármilyen futásban benne vagyok, jó az 5let.
Ha valami eszedbe jut, és segítség kell szólj..
Igen kaptunk. A terve megerősíti azt hogy , minden képpen mi is lepjük meg .elég nagy szabásu akcióval készül , gondolom , hogy nekünk is ki kéne tenni magunkért.