Péter Attila 50 éves lesz 2011-ben
Létrehozta: Scheffer István | 2010-11-22 18:01:34-kor
Szeretnénk ha sokan csatlakoznátok ahhoz a kezdeményezéshez , amely Attila szülinapjával kapcsolatos , és mi is "adhatnánk" valamit a 20 éve a futókért , és a futókkal együtt dolgozó , lelkesítő Attilának. Természetesen nem anyagiakra gondoltunk. Hanem egy jó futásra , vagy megemlékezésre .
Várjuk az ötleteket mindenkitől.
István, rendben! Daniloo, Eper, Run-ka, vadásszátok le Lydérchet (mondjuk lyderchkukacfreemailponthu) pólóügyben! Pesten (izé Budán, Duna part) dolgozik, biztos tudtok talizni valahol!
Bozótnak üzenem, hogy én is elküldöm inkább , ne várjunk a hevederre , Nem tudom mikor kapok , de ez ne maradjon el. Ok?????És persze nagyon köszi a segítségedet .Remélem azért összefutunk.
Ja és a piszkos téma:
Nekem 600pénzbe voltak a pólók, a festék legyen grátisz :) Nem tudom, személyesen mikor találkozunk, így preferálnám az átutalást OTP 11773171-05256048
Sajnálom,nem tudok menni a Vivire holnap, de Lydérch viszi Eperszemnek, Péterattilának és az esetleges jelentkezőknek a pólókat. Daniloo-ról nem tudok, valamikor írta, hogy kér...... Tehát Eper, a macskás srácot keresd! Én szólok neki, hogy a spirálizé és a futófórum talipont körül csámpázzon velük délben! Mira, ha valami közös átadást terveztek, Lydérchnél ott a póló Attilának is!
Dildi, nyomd fel az üzifalra ha gondolod, hogyha valaki még szeretne akkor tudjon róla! Meg hogy én is tudjam hányat kéne a Vivire még alkotni!
Előzmény: dildi (181)
Biztos lenne egy csomó jeletkező, aki kérne a pólóból. Szín? Valami jó élénk! :-)))
Előzmény: Bozót (178)
Jajj Mira úgy örülök, hogy írtál!!! Most nézzetek nagy gyereknek (az is vagyok :P) , de már itt morcogtam, hogy biztos meg se kaptátok valamiért, vagy nem tetszett, fel se vettétek, mittudomén, mert senki nem említette :P Akkor megnyugodtam, hogy jól sült el a dolog :D Természetesen lesz a Vivire neki is egy, lehet javaslatokat tenni színre, extra mintára, stb. Hány pólót csináljak meg végül? El tudunk adni párat szerintetek?
Előzmény: Mira (177)
Köszi Bozót a pólókat, Péter Attila nem jutott szóhoz, vagyis majdnem nem jutott, alig bírta végigmondani a kötelező szövegét a pódiumon. Ha adsz számlaszámot, utalom a pénz.
A verseny alatt odajött P.A. hozzám, és megkérdezte, ő miért nem kapott? Én meg csak hümmögtem, hogy még nem töltötte be az 50.-et és még nem jár neki, stb. A Vivin ugye kap egy személyre szólót, szerintem, le se fogja egész nap venni! :-))))
Előzmény: Bozót (175)
Én továbbadtam őket, remélem odajutnak hozzátok gond nélkül. Köntörfalazás nélkül, 600fityingért tudtam itt pólót venni, festékem volt, igazából nem várok többet értük tőletek sem. Vivin személyesen vagy átutalva a legegyszerűbb. Ebben a körben István, Dildi, Mira és Pocok részére készült, a többiekét illetve plusz példányokat a Vivire csinálok. (ha valamelyikőtöknek nem tetszik a neki gyártott dizájn, szintén szóljon, megoldjuk :)
Előzmény: Scheffer István (174)
Nagyon szuper . Akkor szóljatok , hogy ki tudja hozni. Felírjátok az üzenőfalra ? Hogyan fizessük???? Egyébként ha megkapjuk a pólókat , akkor mindjárt első napon fussunk benne . Szerintem azért biztosan összefutunk , és egyeztetünk. Köszi Bozót, és mindenki , aki segít .
Hátha esti kutyaséta idején Forgimester is arra tudna sétálni....vagy valami :) Legrosszabb esetben elküldjük valakivel aki nem az első naptól kezd a Böszmén.....
Egyelőre Mira, Dildi, Pocokharcsa és István számára van itt pólócska, többieknek és más érdeklődöknek a Vivire tudok gyártani. Amúgy nem olyanok, mint a képen, szebbek :) és egyénreszabottak kicsit :)
Előzmény: Mira (172)
Bozót, aranyos vagy, de én hétfőn-kedden dolgozom, mellesleg napi 8-10-12 órákat. Szóval szívesen szállítok, de csak munka előtt, futás alatt, ami reggel 5-7 között datálódik, vagy kutyasétáltatás közben, este 7-10 között valamikor, amikor nem kell dolgozni. Egyébként 9 után ki szoktam kapcsolni a telefonom, mert az a pihenés és az olvasás ideje. :-))))
Kérdésem: mikor is fogjuk a Balatonnál felvenni a pólót, nehogy egyedül díszelegjek benne! :-))))
Szerintem Mira alkalmas személy :) Ott lakik és sokat cikázik a városban futva és bringával. És neki küldtem volna egyébként is :P
Előzmény: forgi (169)
Várnám valaki jelentkezését, akinek a nagy faluban át tudom adni a pólókat a csapatból.
Ha segítség, és elfogadjátok, akkor szerdán Monorra menet vagy hazajövet megkeresem Bozótékat (úgy tudom nem országos kerülő), átveszem a pólókat és valakivel a BSZM-n futók közül Pesten találkozva, odaadom azokat egyben.
Ha hamarabb kellenek a pólók, nem tudok segíteni.
Bocsi . Nem voltam .
Szerintem csináld meg mindet . Azért írtam ennyit , mert hát ha valaki kér a BSZM-n . Az Attilának is szántunk egyet .CSak el tudunk adni 5-t????? Vagy ?
Tudsz írni ki az üzifalra , mert szerintem itt már nem mindenki olvassa. Vagy kéne írni a Böszme fórumra , hogy aki még kér , az szóljon. Hogy kinek küld , azt majd meglátjuk , aki kéri annak a címére , de szerintem egy embernek , akkor kevesebb a posta költség. Természetesen ahhez az kell, hogy a Böszmén átvesgyék . A többit szerintem címre . Én szívesen elviszem.
Darabra én 9-et számoltam, Pocok korábban ezt írta:
Run-ka
Míra
Daniloo
Pocokharcsa 2db
Dildi
István
Eperszem
Bozót.
István, te 10+5db-ot írtál. Kell annyi?
Előzmény: Bozót (163)
Húha, nektek már a Böszmére kéne, ugye? Ajjaj, akkor gyors szerzek valamit. Talán megteszi valami egyszerű fehér is és akkor postázással se lesz drágább, mint a megbeszélt. Ha megírjátok, hova küldjem akkor feladom postán és sztem másnap ott is van. Akkor kinek kell sürgősen? István, Dildi, Pocok, Mira, ésmég?
sooseva@gmail.com
Előzmény: Scheffer István (162)
Bozót !
HA megteszed , akkor vedd meg a pólót, amit jónak találsz , azt igértük , hogy egy ezresbe férjen bele. Fehér legyen , mindenki fogja fizetni aki feliratkozott.Adj egy e-mailt , vagy a Pennek , vagy nekem , és küldjük a két tervet . Szerinted kész lesz jövő szerdáig??? És hogy jut hozzánk , már mint a BSZM-re ????????????
Ja !!!!!!!!!!!!!!! A heveder nincs elfelejtve , csak nem kapok helyette .. de küldöm.
Átküldheted. Azt bírjátok már kitalálni, hogy én vegyem-e meg a pólókat és ha igen, milyet, mennyiért.
Előzmény: Scheffer István (160)
A Pennek igaza van , tényleg ez volt a terv , de a kevés érdeklődő miatt nem tudták volna kedvezményesen egcsinálnai. Ezért örültünk a Bozót felajánlásának , hogy megcsinálja . marad ez a terv , de akkor kellene már a jövő hét vége felé. A feliratot ha kell átküldöm ( amit a Pen küldött) ha kell , mind a kettőt . Csak szólj vissza , hogy akkor megy -e .
Én nem tudom, de korábban arról volt szó, hogy végül csak ez a pár db igény merült fel és drága volna szitázni, erre ajánlottam, hogy szívesen megfestem sk azt a pár darabot :)
Előzmény: pen (156)
Ja, bocs, ha csak ennyi van, és egymás között kiosztjátok, akkor visszavontam az előzőt. Csak az volt az eredeti terv, hogy a boltban lehet átvenni a pólókat.
Előzmény: Bozót (155)
No, végképp nem értem.... Az előbb még arról volt szó, hosz össze-vissza 10db körüli póló kell, amit magunk közt megoldunk. Akkor most mivan?? Nagyon sok nem fog menni, pláne ha még sokáig nem derül ki, hogy honnan is legyen a póló és mi kerüljön rá.....
Előzmény: pen (154)
De, én küldtem neked Nyúlcipős logót (azaz inkább csak felirat) - lehet, hogy nem kaptad meg? Most elküldtem mégegyszer. Ha tényleg szeretnétek, hogy ők osszák szét a pólókat, akkor légyszi ne maradjanak le róla.
Előzmény: Scheffer István (152)
Már csak egy kérdés maradt: én vegyem meg a pólókat? Megoldom, de akkor konkrét döntést várok, hogy milyen árban, milyen márkát, hol, mert nem szeretnék ilyenből utólag problémát :)
Ja, még egy tényleg utolsó kérdés: sima festék/textilfilc jellegű legyen a minta vagy pufifestéket (hőre felpuffad, domború gumiszerű lesz) vegyek?
Előzmény: Scheffer István (152)
Legyen fehér póló, feketével a Pen terve az elején.Aztán az Edzésonline a hátulján , azt ugye át tudom küldeni e-mail-ben A Nyúlcipő pedig még nem küldött semmit . Nem várunk.
Még annyi nem tiszta, hogy van egyszer a Pen által készített terv, de volt még szó edzésonline és nyúlcipőbolt feliratokról, 50-es számról is. Most akkor mi legyen rajta és melyik oldalán és hány színnel?
Előzmény: Bozót (150)
A mintát megoldom, de döntsük el, hogy milyen póló legyen. BSI-től nem sikerült kunyizni párat? Milyen minőség/ár/márka/stb. legyen?? Én vegyem meg őket? A méreteket azért összeírhatnánk egybe, ne kelljen már keresgélni..... Én nem kérek pénzt a festegetésért.
Előzmény: Scheffer István (149)
Szóval 10 db + 5 tartalék( aminek 2,5 M-es 2,5L-es)( a tartalékot ha nem fogy el , én kifizetem ), a méretek egyébként a fórum különböző írásaiban találhatóak . Köszi .
Szerintem a póló legyen fehér . Azt amit a Pen ide feltett , azt le tudod koppintani? vagy küldjem át . Akkor ha a Bozót bevállalja , neki fizetünk , amennyit mond !!!!!! Jó lenne , ha a BSZM-re meglenne . Szerintem tartsunk rá egy 5 darabbal , mert egyet terveztünk az Attilának , meg hát ha kedvet kapnak egy páran . Nekem L -es méret kellene .A Dildi szerintem M , de majd Ő nyilatkozik. Amit a Pocokharcsa megszámolt , az a szám ok. tehát eddíg .....mindjárt megnézem .
Ennyit megfestegetek én szívesen! Csak találjuk ki, hogy milyen póló legyen.....
Előzmény: Pocokharcsa (146)
Pisti kérésére összeírtam ki az aki szeretne polót. Hát van egy rossz hírem nem túl sokan. Mondjuk aki priviben kért azt nem látom. Szóval akik eddig kértek:
Run-ka
Míra
Daniloo
Pocokharcsa
és lenne két olyan emberkénk akik a Vivi-re kérnék ők:
Eperszem és Bozót.
Dildit és Pisti titeket nem számoltalak, mert szerintem nyakig benne lennétek.
Minden esetre ha összejönne akkor nekem 2 db kellene. egy M-es és egy XXl-es.
Előzmény: Scheffer István (145)
CSak 30 db felett válalják kedvező áron a pólót .
Remélem lassan már leszünk annyian . Fogok beszélni még egyszer az Árpival , és próbálkozunk .
Keresünk valami megoldást .
HA valaki megszámolná a pólókat amit itt a fórumon rendeltek , megköszönném . Akár név szerint is . Sajna mostanában kevés az időm.
De azért nyomulunk.
Sziasztok.
Egy ötlet: ha jól emlékszem, máskor már ajánlott fel a BSI maradék pólókat nemes célra, meg lehetne őket kérdezni, nincs-e egy kis elfekvő készlet....A pólók egyik oldala úgyis üres, vagy talán olyan is van nekik ami nem lett még megnyomva.
Előzmény: Bozót (141)
Jajj, majdnem elfelejtettem! Megy az ezresem, csak lassan
Póló a Vivire lenne? (bocs, le vagyok maradva...) Ha igen, engem is számoljatok bele!
Előzmény: Scheffer István (139)
Összesen 17 000 Ft jött be a számlára , + a Dildi kapott KAposváron 2 000 Ft -t .
Szerintem Ne izgassátok magatokat , főleg az aki már fizetett . Köszi egyébként mindenkitől a sok segítséget . ÉS akkor még egyszer utoljára felteszem a póló kérdést . LEgyen póló. Mert ha igen akkor jelentkezzetek . Akik már feliratkoztak , azoknak nem kell . Várjuk a jelentkezéseket .
Köszi!
Utaltam a lééét, majd keresem Lidérchet.
Előzmény: Bozót (185)