Edzőpartnert keresek!
Létrehozta: Lanorosz | 2010-10-14 19:08:13-kor
Partner kereső edzésekhez, ha már egyedül nem megy!
Nekem megy egyedul, de nagyon szelsoseges a sportolasi aktivitasom,
azontul egy kisse leszoktam a terepfutasrol, pedig volt ido, hogy meg hoban sem alltam le.
A Margitszigeten,vagy a Kosztolanyi,Moricz kornyeken.
Keresek.
Vki erzsébeten futkorászik? Keresnék társat mind rövid reggeli, mind hosszú, mind résztávos... szóval sokféle edzésre.
Kaposváron kellene nekem egy délutáni futótárs, 10-20 km-es edzésekhez, mert most költöztem ide és folyton eltévedek :)
Én erre a "feladatra" (muszájfelkelni) kutyát tartottam. Egy futótársat egy smssel le lehet rendezni, de egy kutyának dolga van reggel. Reggel fél óra séta,kocogás, este 2 óra túra kint hegyen-völgyön télen-nyáron.
Előzmény: csutka (6)
Én még mindig Zuglóban keresek társat reggeli futáshoz. Szeretnék valakihez csatlakozni, aki miatt tutira felkelek reggel 6-kor. Rákos-patak mentén szeretnék futni. Valaki???
jaj én nem társkeresőt akartam indítani, de ha erre is igény van tőlem mehet :)
Ha edzeni megyek, akkor én az edzésre figyelek 110%-osan. De ha utána még van erőd és a kiszemelt is ott van még és épp ő is fejezi be a napi penzumot, akkor szerintem simán jó. Legalább megérti, hogy miért mész mindig futni.
Előzmény: Robi (2)
Budakalászon futok és keresek lány edzőtársat délutáni/esti futásokhoz. agnes@mobildepot.hu
Ezért még mindig Zuglóban keresem a futótársam.
Előzmény: csutka (12)