Nike félmaraton
Létrehozta: sepi | 2010-08-23 13:00:48-kor
Nem is értem, hogy nem jött még létre ez a topic, tehát úgymond hiánypótlásul létrehozom, mivel azt hiszem nagyon is aktuális. Jöjjön ide hát minenki, aki indul ezen a versenyen és beszélgessünk róla jó sokat!
FIGYELEM! Csak klikkelj ide és rakd be a 2011-es Nike Félmaratont az edzésnaplódba, hogy jobb listát tudjunk csinálni az indulókról!
EO sátor nem lesz, de ha szeretnétek, listát azért szívesen írok. Illetve rajt előtt mondjuk fél órával egy EO-s közös fotóhoz egy gyors talit is szervezhetnénk - ha van rá igény.
eo2 re nagyon kivancsi vagyok mar:)
satort szomoruan hallom de ertheto! koszi infot!
Előzmény: sepi (494)
Sátor nem lesz idén, mert nem fér bele nekünk sajnos. De ott leszünk és fotózunk. EO2 pedig érkezik szeptember végén/október eléjén, ez már biztos.
Hacsak valami csoda nem történik, megint nem fogtok fázni (meg én se előző nap).
Köszi neked is., Harcsabarna is írt, találta azért összesített listát, 1683-ból 238.lettem...
Előzmény: zenoka (488)
Köszi Harcsabarna, e az infó segített, igaz a kat. eredményeket még mindeig nem tudom,de megtudtam hogy 1683 női versenyzőből 238.lettem!!
Előzmény: HarcsaBarna (487)
Az egyes korcsoportonkénti eredményeket igazából akkor lehet jól látni, ha az egész eredménylistát átmásolod egy excel file-ba, utána felteszel egy szűrőt ( bármire, így pl. saját kategóriádra is tudsz keresni, többre mint amit alapból kínál az eredménylista ). Én évek óta elemezgetem így a fontosnak ítélt futásaimat
Előzmény: andi-ka1 (486)
ahogy HarcsaBarna irta cask a versenyt valasztod ki es hogy nok majd szemezgetsz.... sajnos tovabbi kategoria listazast nem enged a rendszer..
Előzmény: andi-ka1 (486)
Köszi szépen a gyors választ, ezt megtaláltam én is, de konkrétan arra gondoltam hogy az egyes kategoriákat lebontva hol találom, pl. az én W2 kategoriámba kik voltak előttem. stb..de azért köszi.
Előzmény: zenoka (485)
ide beirod magad
es amikor kidobja az eredmenyed a 10 km es reszido elott ott a kategoriad es a poziciod is.. plusz a legelsonel a helyezesed az az ossze helyezesed (nore-ferfira lebontva).. parosoknal szinten igy van.
Előzmény: andi-ka1 (484)
Hol lehet utána nézni hogy kategoriánként hogyan alakultak a eredmények? Köszi
nem tudja valaki hol lehet a nike parban rajtlistaja.. egyszeruen nem talalom.. az eredmenylistat igen de a rajt listat nem.. kivancsi volnek hogy ismeroseim elindultak e vegul vagy sem.
izé...asszem éhes lehettem, mert nem tűnt fel, hogy kókuszos .....vaníliapudingnak gondoltam
Előzmény: Sneci-ke (476)
Részemről a szerencse, hogy megismerhettelek! .....és kaphattam pár edzői jótanácsot :o) Legközelebb igyekszem nem szlalomozva futni a pályán, így talán az időm is jobb lesz! :o)
Előzmény: zilaci (478)
Sepi, Pen, Ági, köszönet a tegnapi önzetlen baráti gesztusokért!
Örülök, hogy ott voltam, örülök, hogy itt lehetek.
:)
Sziasztok!
Szeretném én is megköszönni Pen-nek és Sepi-nek a sátorban a szíves vendéglátást - Pen, köszönöm szépen a pogácsát, nagyon finom volt! :o)
Azt nagyon sajnálom, hogy nem mentem oda reggel valamivel korábban, akkor tudtam volna veletek kicsit ismerkedni-beszélgetni. A verseny után már annyira fáradt voltam, hogy már állni és beszélni is nehezemre esett. Szerencse, hogy volt a sátorban pár "életmentő" horgász szék - köszi Pen, hogy megpihenhettem! :o)
Remélem, lesz alkalom máskor is, amikor így összejöttök és én is ott lehetek!
túrót nem mertem, nehogy megsavanyodjon a melegben, ezért lett kókuszkrémes (azért remélem, ízlett)
Előzmény: Bozót (475)
Jelentem nálunk az utolsó morzsáig elfogyott a szatyorni süti amit hazahoztam :P Köszi! A palacsinta is klassz volt! (bár bevallom, első falatra nagy csalódás volt, mert a fehéres tölteléket túrónak véltem :)))
Előzmény: pen (473)
Nagy köszönet a sátorért, igazi oázis volt futi után a jégkockás frissítőkkel.
És gratulálok minden résztvevőnek, szép Napunk volt! :)
Köszönjük, hogy ilyen sokan odajöttetek sátrazni verseny előtt és után is és külön köszönet a sok-sok házi készítésű sütiért! Reméljük, mindenki jól érezte magát. A fogyasztási statisztikák és a kapott visszajelzések alapján a legnépszerűbb Sneci-ke palacsintája és a jeges kóla volt.
Mi viszont itthon még egy hónapig vaníliás karikán élünk majd :o)
Gratulálok mindenkinek! :)
Kedves Pen és Sepi,
köszönöm a vendéglátást és a csomagmegőrzést. Sajnos nem tudtam a csomagomért visszamenni, mert nem voltan olyan állapotban. Mikor és hol lehetne átvenni?
Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek aki futott és nagyon köszönöm a szíves vendéglátást az EON sátornál. Finom volt a muffin Pen!
Kb. sikerült amit terveztem, 1.51 lett.
Shepherd
NAGYON köszönöm a sátrat, a tárolást, a frissítőt és természetesen a lehetőséget a szervezett találkozásra!
Egyetértek! Köszi mindent!
(és bocs, hazudtam, mint a vízfolyás, de nem szándékosan és mentségemre legyen mondva, tényleg nem figyeltem az órám....nem lett PB és még a 2 órán is kívül maradtam 2:00:15 :))
Előzmény: forgi (455)
Remek és zseniális dolog volt ez a VIP sátor, sajnos a verseny szervezői nem ültettek köré sebtiben egy kisebb bükköst.
Rematinak nem látok eredményt a futaneten. Tud róla valaki valamit?
lelkes szevezőlk vagtok, a sátorban sem lehetett könnyű ma a tűző napon
köszi
csatlakozom az előttem szólókhoz....köszönöm, hogy ott lehettem, "szervezetten" találkozhattam az itteni ismert nevekkel és a kedves vendéglátást is :)...remélem hamarosan, a következő versenyen ismét lesz sátor/sátrunk:)
Köszönjük ezt a remek sátrat, nagyon jó dolgunk volt!!! Jó volt veletek!
Jó volt látni ennyi edzésonlineost egyben ma. Ügyesen futottatok ebben a hőségben!
Köszönet mindenkinek, aki közreműködött az EO sátor megszervezésében, kivitelezésében, illetve bármiben ezzel kapcsolatban. A hangulat isteni volt, s jó volt látni, hogy többen már ma nem futottak, de kijöttek, hogy körbenézzenek szurkoljanak.
Nike Félmaratatonos rajtszámra pályázok ! Köszönöm Segítségeteket