Futunk, hogy segíthessünk!
Létrehozta: pecsenye | 2010-07-20 22:12:18-kor
Gondoltam létrehozok egy topicot. Ide írhattok észrevételeket, ötleteket, tanácsokat, jelentkezhettek a futásra. No meg ami eszetekbe jut:)
Szia!
Értem. De ezen még nem gondolkoztam. Az első ilyen szervezésem volt, mit mondjak.. Nem egyszerű dolog. Nagyon sok időt, energiát vesz el, pénzről a - jótékonysági mivolta - miatt nem is beszélek. Még futás közben is soxor azon járt az "agyam", h minden rendben legyen. Ha vmi profi szervező bevállalná, akkor igen, a lényeg, h "csak" futni kelljen:) Bár soha ne mond, h soha.
Előzmény: distvan (37)
Olyanra gondoltam, ami egy év adott napjában van, jótékony célú és rendszeresen ismétlődő esemény. Főleg azért, mert rehet rá készülni, be tudják illeszteni az emberek a tervükbe, előre tudnak rá jelentkezni és így esetleg szélesebb körben is ismertebb tud lenni.
Előzmény: pecsenye (36)
Mire gondolsz István?
A jótékonyság még nem ért véget: 7végén felkerül licitre a zászló, a Sziráki Kastély wellness 7végéje, aug. 29-én a III. Velencei Szupermaratonon is lehet majd adakozni. És ott ez le is zárul.
Előzmény: distvan (35)
Nagyon jó érzés volt a csapattal együtt kocogni a Lágymányosi hidtól a Csömöri útig.
leszünk sajnos néhányan, köztük én is, akik bármilyen okból kifolyólag nem tudunk beszállni egy szakaszra. de azért fejben Veletek, végig:) Óriási elismerés Nektek, hihetetlen és egyben csodálatos kezdeményezés ez:):)
Péntek reggel Székesfehérváron a Gépház is ott lesz a rajtnál, mint fotós szekció.
Azt kérdezték tőlem, hogy a megadott számlaszám meddig él, és nem tudtam válaszolni.
Gödöllő és Aszód között ma nyírták az út ment növényzetet,nem kell dzsindzsában szaladni!!!!!
Pénteken Margit-sziget - Kistarcsa viszonylatra beszállok, szombat még képlékeny.
Ha szombaton is, Kistarcsán lehet aludni, vagy menjek inkább haza Pestre/Gödöllőre?
Előzmény: pecsenye (26)
Én innen tudtam meg a pontos útvonalat: http://pecsenye.blog.hu/
és szeretnék csatlakozni, mondjuk a Kistarcsa-Gödöllő távra. Tehát akkor start szombat reggel 9:00 -kor a kistarcsai polgármesteri hivataltól?
hajrá
Frissítés: egyéni. lesz kísérő kocsi, oda fel lehet pakolni. izó, víz, VízFutás és a sportitaláruház jóvoltából azért lesz. de gyere bátran minél hosszabra. Tárnokon pl. lesz zsíros kenyér, az ottani SE és lovarda jóvoltából.
Előzmény: felician (19)
Adminisztrátor lettél Te is, írhatsz, változtathatsz ha bármi fejlemény van, csak egyszerűbb első kézből, de azért majd figyelek én is:)
Előzmény: pecsenye (18)
Frissítés hogyan lesz? Biciklis?
(Egyre nagyobb szakaszokkal kacérkodom...)
Szintén csatlakoznék Székesfehérvárról, (helyiként szerintem kötelesség) körülbelül a Velencei tóig, illetve ameddig bírom.
Csináltam Facebook-on eseményt, lehet csatlakozni, meghívni mindenkit:
http://www.facebook.com/event.php?eid=114538358596458#!/event.php?eid=114538358596458
Előzmény: pecsenye (15)
Ezt találtam. Tán még nem késő:
Egészségügyi és Szociálpolitikai Bizottság
Egészségügyi, és Szociálpolitikai Bizottság Sport Albizottság
Elnöke: nem képviselő tag Hardi Róbert SZDSZ
Tel: dr. Szolnoki Andrea 327-1101
Előzmény: pecsenye (5)
Nekem tutti a 13-a péntek Sz.fehérváron. Majd kérek infót, ha meglesz a kész terv. A többiek még szervezkednek, de ők Győrből mennének. Én meg Balcsiról, úgyhogy ennyi! De én megyek:-)))
Gyertek minél többen és csatlakozzatok Pecsenye által kezdeményezett jótékonysági futáshoz!!!!
Előzmény: torolt_4724 (9)
Szió! Győrből is lennénk, igazából most hétvégén szeretném ezt összeszervezni...Valószínű mi majd Sz.fehérváron futunk Veletek!
Dunaújvárosban kifüggesztettem néhány plakátot, a futók által leginkább látogatott területeken.
Lenne egy kérdésem: írom össze az e-mail címeket azon településekét, amelyeken áthaladunk. Budapesten kinek írjak? A Demszkynek?
Természetesen mihelyst elkészül a pesti útvonal megírom.. kis türelmet kérek
Igenigen, jó lenne tudni, mikor hol jár a dolog, én is estről, vagy környékéről csatlakoznék, ha jókor jöttök:)
öö szóval nem találtam hogy hol lesz az útvonal pontosan és hogyan lehet becsatlakozni?? én bp-ről jönnék mondjuk 15-20km-re :)
Végülis talán kialakulhatna belőle valami, ahogy a Mikuláskocogásnál is, hogy minden évben más nemes célra lehetne szervezni, más-más útvonalon, bevonva sok-sok futót és másokat. De a szervezés nem egyszerű....
Előzmény: pecsenye (38)