Pulzusmérő órák mellkasi jeladójának - övének - takarítása, karbantartása
Létrehozta: robcsi1979 | 2010-07-15 14:09:27-kor
Sziasztok!
No ismét egy új topic, remélem sokan hasznát veszik majd a hozzászólásoknak.
Köztudott, hogy a sok edzéstől, sós izzadtságtól a pulzusmérő órák mellkasi öve le szokott koszolódni. Így az élettartamuk csökken, illetve hülyeségeket mér. "Szakszerű" takarítással, karbantartással mindez feltételezhetően elkerülhető.
Tehát a nagy kérdés:
Ki hogyan és mivel takarítja pulzusmérő órája övét, mellkasi jeladóját? (első sorban itt nem a mosható típusokra gondolok mert az egyértelmű)
Ajánlom figyelmedbe a már meglévő „Sporteszközök tisztítása, karbantartása, javítása” topicot.
1) mosógépben mosható típus: azt is le kell tisztítani minden egyes alkalommal, márpedig a mosógépbe nem fogom bedobni mindennap... szóval egy kis folyékony szappan + víz aztán hadd száradjon.
2) műanyag szíj (nemmoshatós): víz rá, aztán törülközővel letörlöm, ez is minden edzés után, bár kezdetben semmit nem csináltam, csak amikor láttam h már nem olyan tiszta, mint első nap. ez elég volt neki, szappan sose kellett (4 hónapig használtam ezt, tehát annyi ideig biztos nem kell :) ).
En egyszeruen vegigtorlom egy szaraz kendovel, 2x vegigmegyek rajta es kesz.
Köszi, én azt hittem abban a topicban csak beragadt kulacsdugókkal foglalkoznak!
Előzmény: eftomi (3)