Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 55 790 180 km-t sportoltatok

EFX termék tapasztalat

Létrehozta: szkata73  |  2010-07-08 12:39:27-kor

Valakinek van tapasztalata az EFX karkötővel kapcsolatban? www.efxhungary.com

Pajtás 2010-07-09 12:16:19 | 12
Pajtás képe

Ja, ez lemaradt, ilyen is van, csak teljesen fehér felirattal:

Előzmény: szkata73 (11)  
szkata73 2010-07-09 12:05:15 | 11
szkata73 képe

Nagyon köszönöm! Hát, a Hortobágyon már nem akciózhat, na de majd utána!Vigyor

Előzmény: Pajtás (10)  
Pajtás 2010-07-09 11:34:45 | 10
Pajtás képe

A honlapon keresztül is valamelyik területi emberkéhez fogsz eljutni, tehát nagyjából mindegy :)

Utánvéttel szoktunk küldeni postán, vagy esetleg előre utalással számlára, akkor olcsóbb. Ilyenek vannak:

Előzmény: szkata73 (9)  
szkata73 2010-07-09 09:18:06 | 9
szkata73 képe

Szia Pajtás,

Köszi a leírást. 12 hét van életem első maratoni távjának lefutásáig és az edzésen kívül minden mást be akarok vetni, hogy sikeresen célba érjek. :-)) Szerintem én belevágok. A honlapon keresztül vagy tőled érdmes beszerezni?

Köszi,

Kata

Pierre 2010-07-09 00:54:39 | 8
Pierre képe
monique 2010-07-08 23:57:08 | 7
monique képe

a honlapon ezt találtam:

Az EFX kiemelkedik az új tudományos paradigmák közül, mely házasságot köt a kvantumfizika rendkívül kiaknázatlan világával és a test saját bioelektromos terének kutatásával. Feltalálónk, Dirk Lindley kiterjedt kutatásokat végzett arra vonatkozóan, hogyan lehetséges adatot és frekvenciát tárolni egy konduktív (vezetőképes) vékony polimer hártyán, szöveten és holografikus hírközlő eszközön. 2005-ben sikeresen integrálta a hajszálnyi energia dinamikát a modern elektronikával. Ez a munkássága alapozta meg később az EFX feltalálását - az első működő kvantum hologramot, amelyet a testi jólét és teljesítmény fokozására fejlesztettek ki emberek es állatok részére egyaránt.

Az EFX kódolt holografikus technológiát viselhető változatban az általános testi közérzet javítására, az egyensúly, erő és rugalmasság növelésére hozták létre.

Az EFX olyan frekvenciákat tartalmaz, amelyek rendkívüli, sejtszintű kompatibilitást biztosítanak az emberi és állati szervezetekkel. Mivel azonnal működhet, mihelyst a test bioelektromos tere közelébe kerül, az egyidejű hatás sokszor demonstrálható egy egyszerű, ellenállási teszttel.

jajj neee, micsoda borzalom ez a szöveg.. :o)

Házisárkány 2010-07-08 21:12:50 | 6
Házisárkány képe

Teljesen jó!!!!

Lila van?Olyan igazi Újpest lila :o)

Előzmény: Pajtás (5)  
Pajtás 2010-07-08 20:48:09 | 5
Pajtás képe

Én február óta hordok egy EFX sport karkötőt. Legjobban úgy tudnám jellemzni a hatását, hogy úgy "összeszed". Mind szellemileg, mind fizikailag. Én főleg akkor érzem a hatását, ha nagyon húzós napjaim, időszakaim vannak, sok meló, vezetés, nem alvás, megint meló, stb., amikor az ember eljut általában egy olyan pontra, hogy most vagy kidől vagy vége. Na ilyenkor én érzem, hogy nincs így, ha rajtam van az EFX :)

Mindenkire picit más a hatása (vagy az, amit észrevesz belőle), általában rossz alvókra, fejfájósokra igen jó hatással van már rövid távon is. Magamon pedig azt vettem észre, hogy nagyon jó hatással van az ideg-izom kapcsolatra és koordinációra, az igen edzetlen izomzatomhoz képest többet tudok kihozni magamból, mint amennyi reális lenne.

Igazán számos hatása lehet az EFX-nek, ami egyénileg változhat (eddig kizárólag pozitívakról hallottunk), hogy nehéz is felsorolni pontosan, hogy mik azok. Minden egy picivel jobban működik, és nyugisabb az ember :)

Előzmény: Házisárkány (4)  
Házisárkány 2010-07-08 20:29:36 | 4
Házisárkány képe

Na meséljetek!!!!

Hallottam én is jókat egy itteni felhasználótól,hogy nem sérült meg,könnyebben regenerálódott.

Tervezgetem a vételét is.

Szerencsére a hajlékonysággal nincs gondom,de tudok ám savasodni,bedurranni rendesen-még egy szimpla aerobik óra után is!

Előzmény: Pajtás (3)  
Pajtás 2010-07-08 19:12:29 | 3
Pajtás képe

Csak azért kérdeztem, mert én hónapok óta hordom és egyben foglalkozom is az EFX termékekkel és már jópár triatlonos, bringás vett tőlem karkötőt :) Kint voltunk az orfűi középtávú OB-n is, illetve a szekszárdi fiúk a bonyhádi VB-n is mostanában.

Eddig igencsak pozitívak a visszajelzések az állóképességi sportokat űzőktől.  Sajnos én nem vagyok mostanában túlságosan élsport szinten, a hetekben kezdtem el újra edzegetni igen hosszú kihagyás és nem sportolás után, így magamon nincs mihez képest mérnem az eredmények esetleges fejlődését :) (Legalábbis egyelőre).

Ha érdekel, tudok dobni további infókat az EFX-ről :)

Üdv

Előzmény: szkata73 (2)  
szkata73 2010-07-08 15:26:12 | 2
szkata73 képe

Szia! Még nem próbáltam, csak az egyik ismerősöm ajánlotta nekem mondván, hogy sokat sportolok és ez biztos hasznos lenne.

Előzmény: Pajtás (1)  
Pajtás 2010-07-08 13:50:29 | 1
Pajtás képe

Szia! Próbáltad már vagy csak érdekel az EFX?