Velencei Tóúszás
Létrehozta: G.Ildi | 2010-06-03 14:45:07-kor
Úgy gondoltam, érdemes ennek a rendezvénynek is egy topicot nyitni; remélem, nem hibáztam nagyot. :)
Részletek: http://www.futanet.hu/cikk/1.-bsi-velencei-touszas
Ki, kivel, mikor, hogyan...?
Nagyon tetszett! A lényegi része hangulatos volt, az úszópálya - már amit menet közben láttam belőle - igazán szép.
Tök jó, hogy együtt mentünk! A jövés-menés része nehezen elviselhető lett vola egyébként :)
Remélem megrendezik jövőre is!
Na, szerintem nagyon jó volt. Bár nem tökéletes, de hát első rendezés...
Noémival és Judittal (akiknek ezúton is köszi a társaságát :)) már elkezdtük gyűjteni a javaslatokat a jövőre nézve, főleg a pólóméreteket és a helyszínre jutást illetően. :D
Én is, sőt, még az sem kizárt hogy egy barátom is jön velem (még vacilál). Nekem Zsóti azt mondta, hogy Zakka végigtelefonál és megbeszél mindenkivel mindent. Ebből én semmit nem vettem észre. :D De akkor én is kimegyek negyed 9 körülre a Délibe. Esetleg levélben telszámcsere hasznos lehet.
Csapatpóló? :D
Tomi, köszönjük! :)
Igen! Kb 20 perccel előtte ott leszek a Déliben, hogy még legyen időm jegyyet venni.
Előzmény: lajhára (29)
Akinek kedve van egy edzésonline-os ráhangolódó úszáshoz a la Velencei tó: július 1., csütörtök, 18 óra, Dagály (Bp)!
(Jelezz vissza nekem, ha érdekel!)
Nekem sem jó (akkor van a Hatvan-Triatlon) ,arra számítottam - hogyha már halasztják - esetleg 1 nappal későbbre ,vasárnapra teszik ! ?
Engem is nagyon zavar a módosítás, bár én valahogy meg tudom oldani. Hogy nem jössz, még jobban lelomboz. :((
Értem én, hogy hideg víz, stb., de ez nagyon nem jött jól.
Előzmény: eftomi (24)
Jössz? Dejóóó! :)))
Én optimista vagyok, szerintem megtartják. Egész héten 20 fok fölötti hőmérséklet lesz elvileg (péntektől 25+), és ilyen eső-napos idővel, amilyen pl. ma is volt. Én éjfélkor egy szál ujjatlanban mászkáltam, ma dzsekiben melegem volt, pedig fázós vagyok. Reményeim szerint a víz se hűl le nagyon... Vagy túlzottan optimista lennék? :S
Előzmény: adurmi (21)
Szombat reggel a 8:41-es vonat szimpatikus nekem. Már ha váratlanul beköszönt a kánikula, és megrendezik az első időpontban. :)
Tomi, a nevezést végül hogy tervezed? Mondtad ugye a 20-át... Nekem az tutira nem fog menni, szerintem kedden vagy csütörtökön bemegyek személyesen, az tűnik a legegyszerűbbnek...
Előzmény: eftomi (19)
Nem olvastam figyelmesen a kiírást. Úgy véltem először olvasni, hogy van egy 1500m-es pálya és azon lehet úszni kettőt. De nem ...
Előzmény: Sipi (17)
Tomi ! Ha kettőt mész (6 kilit ) ,akkor miért nem rajtolsz korábban ? ( víz tisztább, a nap nem olyan erős,stb...)
Előzmény: eftomi (15)
A jubileumi Tankcsapda koncert után nagyon kellemes volt a klimatizált és csendesen futó vonaton utazni hazafelé hajnalban.
Előzmény: G.Ildi (12)
Gondolkodom én is az induláson (3 kili ) ,csak normális idő legyen !
Ha úszom ,akkor biztos korán, 9 körül (persze nem azért mert profi lennék...) rajtolok !
Az határozottan tetszik ,hogy a rajt-cél ugyanaz (ha jó látom....) ,egyszerűbb a logisztika ,stb.
Előzmény: eftomi (3)
Ha 10kor találkozunk, akkor pl. ez:
Budapest-Déli | 08:41 | 09:23 | 0:42 | 47 km | 1.140 Ft | 915 Ft |
vagy ez:
Budapest-Déli | 08:46 | 09:38 | 0:52 | 47 km | 915 Ft |
Előzmény: G.Ildi (12)
Hacsak valami autós ismerős fel nem bukkan, szerintem a vonat a legpraktikusabb. Mindigis ki szerettem volna próbálni azokat a szép új piros járgányokat, amik arra mennek. :)
Utána meg feltétlen bepótoljuk a Sopronban elmaradt lángosozást, ugye? :D
Előzmény: lajhára (11)
hát, igazából én sem a korán kelés miatt gondoltam :))
na, majd még beszéljük meg a szombati lejutást majd!
Előzmény: G.Ildi (10)
Hát, én péntek délelőtt még lehet, hogy uv-zom egyet (illene, de nincs kedvem, szóval még eldöntöm), aztán este 8ig dolgozom. Az sem kizárt, hogy utána szülinapozom, de azt megpróbálom másik napra időzíteni. (Igen, nagyon kipihent leszek az úszásra. :D) Szóval én legkorábban is csak este 8 után tudnék menni, de alapból szombatra gondoltam - nem olyan nagy a távolság, hogy rettentő korán kelljen kelni. Szerintem. :)
Előzmény: lajhára (9)
én pestről megyek
aznap vagy pénteken? van hajlandóság többünkben is pénteken menni?
Előzmény: G.Ildi (8)
Nekem teljesen mindegy, szóval jó. :) (ha odatalálok.. bár olyan nagyon nehéz nem lehet)
Jön valaki Pestről?
Előzmény: eftomi (7)
Az úszás előtti csapat találkozó mikor legyen? Pl.: 10.00 órakor a strand bejárata előtt?
Jó, hát én még csak hasonló rendezvényen sem voltam, úgyhogy nem vagyok képben... :)
Csapattalálkozó az természetes, nem? :)
sztem a 9-9:05-ös indulás feltétlen célszerű, ha úgy 40 perc alatt megvagy a 3 000 méterrel ;)
én megyek, jó ötlet a csapattalálkozó!
Előzmény: G.Ildi (1)
A 9.00 - 9.05 órai rajt a profiké szerintem. Én két kőrt tervezek. 14.00 után már senki nem kezdhet kört, tehát érdemes legkésőbb 12.30 órakor megkezdeni az első kört.
Jó lenne, ha tudnánk találkozni Edzésonline Úszómaraton Váltó Csapat tagok! Addigra már jó néhány csapatpóló is gazdára talál, így könnyű lesz egymást felismerni.
Előzmény: G.Ildi (1)
Én 1500-on indulok, mert igazából annyira nem szeretek úszni. :)
És ezért nem is szoktam, csak nagyon néha. Például legutóbb kb. 3 éve a Balatonnál átúsztam az öblöt.
Hogy hogyan? Hát fejet vízből kitartós nagymama mellúszás stílusban, szépen lassan, ráérősen.
Korán kelni meg egyáltalán nem szeretek, ezért valami dél körüli startot tervezek.
Kezdem is.
Ki melyik távot tervezi/javasolja? Érdemes vajon a 9.00-05-ös indulás, vagy célszerűbb inkább később?
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/349238446/
én már kitöltöttem :)