Duna-Fitt Félmaraton - Dunaújváros
Létrehozta: eftomi | 2010-02-16 12:44:39-kor
Minden, ami a rendezvénnyel kapcsolatos.
Sajnálom Füci! Futunk még együtt az idén! Remélem rendbe jössz, mire érkezik a vendég sereg!
Előzmény: mrfuci (14)
Srácok! Rossz hírem van... Ma egész nap feküdtem, hajnal négy óta fenn vagyok és bérletet váltottam délelőttre a budira... két kilót fogytam, asszem minden erőt kiadtam magamból... Úgyhogy SAJNOS nem találkozunk a hétvégén!
Nektek jó futást kívánok, én meg megpróbálom összeszedni magamat, merthogy vasárnap meg 17 fős családi program nálunk... az sem egy laza futás..
HAJRÁ!
Füci
megváltoztatták az útvonalat is:) a dunapart után a magyar úton kiviszik a nem tudom mekkora mezőnyt az üdülősorra, el Rácalmás felé. valahol ott a pusztában fordító, aztán vissza. gondolom nem kaptak engedélyeket a belvárosra vagy a 6-os úton átszállingózásra...
lassan fel is hívom őket, hogy mekkora hóban-latyakban mondják azt, hogy csakazértis megrendezzük:)
Az első félmaraton versenyem lesz,eddig mindig tovább futottam
Ma,a talpam kezdett fájdogálni,szerintem lemondhatok az 1:37-es tervröl!
Füci:)
az jó, legalább 4-en már leszünk így, ha minden jól megy:) Rabi73, Eftomi, TE meg én. dunaparti nosztalgiakörök:)
üdv: CsB
Előzmény: mrfuci (7)
Srácok!
A családi program vasárnapra került át... így kb 25% esélye van, hogy esetleg én is tudok indulni...
Merthogy nálunk lesz a családi banzáj... és ugye arra készülni kell... de megpróbálom az asszonnyal valahogy megbeszélni :D
Addig is jó készülést!
Füci
Örülök neki hogy lesz egy hosszabb távú futó verseny a városban,remélem sokan lesznek:)
HALLELUJA:):) Igazad van Eftomi:) el kell kezdeni hirdetni az igét, legyünk minél többen a siklón le és aztán 20-nál vissza:)
Dunaújváros és környékén élő, edző futók nagy örömére végre itt van egy hosszabb távú utcai futóverseny, helyben!
Sajnos nem javult a talpam,bicegek.. Nem tudom mi lehet,lábujhegyen megyek semmi probléma csak ha leteszem a sarkam! Semmi értelme egylábon végigszögdelnem a félmarcsit,bár lehet hogy megtudnám csinálni,amilyen elvetemült vagyok, szintidőn belül! Így,külsö szemlélöként figyelem a rajtot és várom a célbaérkezöket,akiknek nagyon szurkolok hogy jó idő legyen...