Szekszárdi Félmarcsi
Létrehozta: pecsenye | 2010-01-24 07:47:31-kor
Összegyűjtenénk, h kinek jön az edzésonline-ről. Ide várom a jelentkezésket.
Sziaszok, lehet hogy elkerülte a figyelmemet, de nem tudom mikor,és mennyi a nevezési díj? Hol lehet nevezni? Szeretnék én is indulni.Előre is köszönöm a segitséget.(bocsi,de még újjonc vagyok)
Közben e-mailben kaptam egy választ a szervezőktől: nem 10:30 ig hanem 13:00 ig lehet átvenni a chipet és a rajtszámot.
Milyen jó,hogy 14:00-kor van a rajt,nem kell hajnalban álmosan bóklászni az autópályákon.....
2 km alatt 150 m nem olyan durva, mint amilyennek elsőre tűnik:)) Nevezz bátran!:)
Előzmény: monique (29)
A rajtcsomag általában a rajtszámot, chipet, esetleg pólót, reklámanyagot tartalmazza. A befutócsomagot a teljesítés után kapod, szponzorok ajándékai, reklámanyagok, újság, frissítők vannak benne. Ez szerintem itt se lesz másként.
Előzmény: sirjan (30)
Ahogy látom a gmap-en, arra a dombocskára a kilátóhoz kétszer kell majd felfutni. Egyer a 8-9 km nél, majd a vége felé a 17-18-asnál. Szerintem az elég morcos lesz.
Más:
Egy kis felvilágosítást kérnék tőletek, hátha jobban értitek mint én. (többször átolvastam pedig :(( )
Szóval: szerintetek a rajtcsomag és a befutócsomag ugyanaz? Azt írják az online nevezési lapon, hogy a rajtcsomagot a verseny napján legkésőbb 10:30 ig lehet átvenni, tehát a rajt előtt 3 és fél órával. És ha valaki nem tud vagy nem akar olyan korán ott lenni? Szerintetek?
köszi!!
öö, kinek mi a vészes.. :D ahogy látom, 96m-ről hirtelen felugrik 245 közelébe többször is.. :D pl a közepén 2 km alatt van 150m szintemelkedés, na azért erre még edzenem kell... ha sikerül edzenem többet emelkedőkön, akkor nevezek márciusban :) a többi része tényleg nem vészes..
Előzmény: Shrek (27)
Igazatok van, a honlapjukon lévő térkép nem mutatja a szintjüket. Átkonvertáltam, próbáljátok itt:
URL for this route is: http://www.gmap-pedometer.com/?r=3444265
Ahogy én látom, 96 m-ről indulunk, a legmagasabb pont 245 m. Nem vészes.
Nem hiszem hogy 3-400 méternél több emelkedés lenne ezen a pályán,úgy sacc...
Persze ha össze van sűrítve pár kilire ,akkor durva tud lenni ,de majd a további részeken kipihenjük magunkat....:))))
De meg kell "interjúvolni" marku0413 sporit ,hátha többet megtudunk....??
jogos a 2 pont:)
4 emelkedőről volt szó valamelyik leírásban, a szekszárdi dombvidéket többször látva távolról (nem akarok hülyeséget pofázni) szerintem 200-250 méter lehet a felmenet, ha esetleg 300-400, azt úgyis hamar megtudjuk:)
írok majd a szervezőknek, és ha tudok valamit, sikítok...
Előzmény: monique (24)
bocsi, félreérthetően fogalmaztam... szinttérképet hiányolom... azaz, mennyi emelkedő meg mennyi lejtő van... :D
a szintidő miatt nem izgulok azért :)))
Előzmény: csetbalu (23)
Ez fenn van a honlapon, a versenykiírás fülön:
Szintidő:
3 óra nettó idő, (bruttó 3 óra 15 perc, az utolsó elrajtoló rajtidejéhez igazodva)
Rész szintidők:
• 6 km-nél 43 perc
• 12 km-nél 1 óra 50 perc
• 18 km-nél 2 óra 40 perc
A mezőnyt 7 km/óra tempóban záróbusz követi. Amennyiben a mezőny utolsó tagja ennél gyorsabb tempóban fut, abban az esetben a záróbusz őt követi. Akit a záróbusz beér, fel kell szállnia, a chipet a buszon kell leadnia, a letéti díjat a célban kapja vissza. Rajtszámát áthúzzák.
Előzmény: monique (22)
én csak azt szeretném tudni mennyi a szint ebben a félmaratonban... az oldalukon nem találtam erről infót.
ha nem nagyon durva, akkor sztem nevezek.. :)
köszi előre is ha van infó.
Naná, hogy lenyúlok érte:) érzem, hogy napról-napra jobb...:)
úgyhogy hajrá mindenki, aki csak tud, jöjjön fröccsözni május 2-án.
Előzmény: felician (18)
Szia Andre!
én 108 voltam fénykoromban, aztán az utóbbi 2-3 évben 103-106 között ugráltam. szintén vérnyomás, miegymás. közben mondjuk kicsiket mindig futottam, + tenisz, de most úgy álltam neki az idei évnek, hogy na most aztán. idénre a cél a szept-spar-maraton, addig meg futok ahol bírok.
szóval. szűk 1 hónapja regisztráltam itt kolléganőm ajánlására (ismét köszi Móni...:) ) és tényleg az alapokról kezdtem, illetve még mindig ott tartok. de érzem, hogy napról-napra jobb, és jobban megy. elkezdtem fogyni is, 4 év után újra 100 alatt vagyok, de ez jön magától, nem fogyókúrás játék. és úgy neveztem borvidékre, hogy megcsinálom, ez a cél. úgyhogy kezdőként én is csak azt mondhatom, nevezz, és megcsináljuk.
üdv: CsB
olvasva itt néhány futófenomén teljesítményét, (pl. pecsenye ismeretlenül-látatlanban köszi Neked is,merítem az erőt rendesen), én is egyre jobbat-többet akarok kihozni magamból. jó mélyen van, csak előszedem:)
Egyetértek. Ha 15k gond nélkül megvan, meglesz a 21 simán. Pennek van egy félmaratoni terve is, itt.
A résztávval azért csínján, ha 102 kilós vagy, ha épp csak gyorsabban futsz, mint amúgy szoktál, az szerintem kezdetnek bőven elég. Ha soknak találod a heti 5 edzést, egyet (néha-néha eetleg kettőt is) kihagyhatsz, de csak hétköznap. A vasárnapi hosszabbak a legfontosabbak. Hajrá!
Előzmény: Shrek (15)
Én tavaly júniusban kezdtem futni (erős túlsúly - 112 kg, magas vérnyomás és igen rossz vérkép eredményeképp). Pen kezdő 5 km-es edzésprogramát követtem, nem gondoltam hogy meg tudom csinálni de láss csodát, sikerült. Ma a túlsúly még mindig megven (102 kg de csökken), a futást pedig megszerettem. Már egy hónapja nézegetem a szexárdi félmaraton honlapját, de nem mertem még benevezni.
Pillanatnyilag 10-15 km-t bírok futni, 7-8 perc/km közti tempóban (próbálom Muffleton-t betartani).
Szerintetek érdemes neveznem, vagy még korai - várjak még egy évet?
csetbalu 80414 (igazából 080414 lett volna, a rendszer hozta a szokásos formáját...)
Idézet:
"Az egyéni nevezés díja: 3.800,-Ft (ha nevez február 28.-ig)"
http://borvidekfelmaraton.hu/nevezesi-dijak/
Előzmény: Lotifuti67 (35)