Szekszárdi Félmarcsi
Létrehozta: pecsenye | 2010-01-24 07:47:31-kor
Összegyűjtenénk, h kinek jön az edzésonline-ről. Ide várom a jelentkezésket.
Köszönjük Ogre! Jövőre, Veletek ugyanitt! Találtál cipőt a lábadra? :))
..és természetesen minden indulónak, Edzésonline naplózónak nagyon köszönjük a részvételt!
Külön köszönet a Gépház Ikonjainak, hogy lejötettek és fotóztatok!
Jövőre új ötletekkel, még színesebb programmal várunk mindenkit!
üdv Mi Öcsi
Előzmény: Shrek (128)
Most nézem, az első határidőről már le is csúsztál, az április 25-ig volt. Most már augusztus közepéig nem változik az ár, de még a maraton napján is nevezhetsz, csak baromi drága lesz.
Előzmény: rockabilly8 (132)
Nem emlékszem, hogy bármikor is lezárták volna a nevezést, de minél előbb nevezel annál költséghatékonyabb.
Előzmény: rockabilly8 (132)
Sziasztok!
Előre is elnézést, a kérdésem nem a szexárdi félmarcsival kapcsolatos, de bennetek van minden reményem. Készülök az első maratonomra (Budapest, szeptember), de attól félek, hogy lecsúszom róla, mármint a jelentkezésről(ezen a téren elég link vagyok). Mi a tapasztalat, mikor lehet elkezdeni a jelentkezést, és mikor zárják le?
Köszi
nézegettem, hogy mennyien írták be edzésnaplójukba a szekszárdi verseny eredményeit.
mindenkinek gratulálok a teljesítményhez.
Egy apróság: nagyon fentem a fogam a beígért sajtcsomagra :(
De ez legyen a legnagyobb bajunk :)
Pen, Sepi! Ennyi képet készíteni legalább akkora teljesítmény volt, mint lefutni a távot! Köszi szépen!
Köszönjük a szervezést a jászberényiek nevében!! Minden elismerésünk! A táv nagyon kemény volt, de egyben gyönyörű is!
Köszönet a szervezőknek és az egész kis lelkes városnak! Szuper esemény volt, hihetetlenül kedves emberekkel, gyönyörű tájjal, finom borokkal. Sajnálhatja aki nem volt ott!
Köszönjük a szervezést!Valóban érezhettük, hogy ez a napértünk van.
Nagyon nagy elismerés a szervezőknek részünkről.
Szuper szervezés volt.
Eddigi legnehezebb félmaratonom volt, de a legjobb is. Remélem pár mosolygós képet találok magamról.
Jövőre javítok az időn! :-)
Több mint 1000 fotó a versenyről, nagy méretben, itt:
http://www.edzesonline.hu/hir/2620/borvidek_felmaraton_fotok
köszönjük Shrek:) Gaál Noémitól/Noémitől szívesebben hallgatom...:)
Akkor én is kicsit később veszem át mint amit megadtam nevezésnél,mert szerintem izgalmamban csak úgyis hajnalban alszom el és akkor nem kell korán kelnem:)!!
A nevezésnél nem adtam meg, hogy mikor akarom átvenni a rajtszámot. Autómatikusan vasárnapra írtak be. Átvehetem előbb is a rajtszámom?
A nevezésnél nem adtam meg, hogy mikor akarom átvenni a rajtszámot. Autómatikusan vasárnapra írtak be. Átvehetem előbb is a rajtszámom?
Bocs Ogre!
Természetesen lesz km jelzés!
..és ne felejtsétek, edzésonline meeting point a Garay téren TÁBLÁVAL jelölve!!!!
Sziasztok!
Nem lesz két egyforma rajtszám, természetesen ezt megvizsgáltuk!
13 óráig lehet rajtszámot átvenni, de a későn érkezők is megkapják!
Aki teheti, érkezzen előbb, a Garay téren (rajt helyszíne) edzésonline meeting point!
Olvastátok a hírlevélben, hogy a rajtszámok elejéről le kellett "vágni" a nullákat? Remélem így nem lesz két egyforma rajtszám :P Elég kavar lenne....
Sziasztok!
Csapatban fogunk indulni a versenyen és a nevezésnél meg kellett adnunk, hogy mikor szeretnénk átvenni a rajtcsomagot. Erre a legkésőbbi választható időpont 10:30 volt. Egyéb infók alapján viszont úgy tűnik nekem, hogy 13:00-ig lehet átvenni a rajtszámokat.
Kérdésem, hogy akkor 10:30-ig kell átvenni rajtcsomagot vagy ráérünk később is odaérni. Fontos lenne tudnunk, mert a főváros közeléből fogunk a helyszínre utazni és nem mindegy hánykor kell kelni :-)
Előre is köszi a segíséget!
Gábor
Pisti, lesz km jelzés? Legyen már!
Egyszer valaki csinálhatna súly szerinti kategória díjazást is (0-60, 61-70, 71-80, 81-90, stb. Ja és edzesonline kategória?
Sziasztok!
A Borvidék Félmaraton nevezői létszámát 950 főre limitáltuk!
Regisztrálni a www.borvidekfelmaraton.hu oldalon, fizetés helyszínen. (4900.- Ft)
Garay téren EDZÉSONLINE meeting point!
Ja!Első hegyi félmaraton.....és híresen lassú,remélem nem tujázok megint a záróbuszon.....legfeljebb bespájzolok +csokikát,izoitalt....oszt majd holtfelkeltére berobogok......
Előzmény: poth.tamas (108)
Sziasztok remélem lesz egy pár "első bálozó" rajtam kívül akivel tudok 6 perc körüli km-eket futni.Majdnem elkutyáztam a versenyt még időben kezeltem a hibámat, a túl erős tempó miatt kialakult egy erős farizom fájdalom edzésnél,de most hogy visszavettem a az 5 perces kilómétereket 6-ra semmi gondom.Várom a vasárnapot a táblánál találkozunk!-Üdv-
ha nem fáj semmi, miért ne? 2 hét alatt nem veszik el minden állóképesség. de azért nem árthat ha előtte 1-2 kis futást még be tudsz iktatni.
Előzmény: andre1965 (104)
Shrek!
Fiónának ajándékkal készülünk! Hozd magaddal, mert hazáig elhervad a mocsári virág!
Értek én a szóból!
Edzésonline tábla alatt gyülekező 12 órától a Garay téren!
Én is beneveztem, de jelenleg már egy hete stand by-on vagyok, sarokfájás miatt :((( Remélem addig azért megjavulok, csak azt nem tudom, hogy két hét kihagyással el merjek-e indulni?
Sziasztok!
Ha valaki rendelni szeretne Kompavas táplálékkiegészítőket, http://www.kompava.hu az jelezze nekem, Szekszárdra eltudom vinni, így nincs postaköltség.
Abszolút jó ötlet. Nekem jólbevált sofőröm van, remélem most is elvisz :)
Előzmény: Házisárkány (101)
Ciki. Nálunk én megyek, egyedül (mint mindig). Viszont pasi hét elején szembesült Sárvárral...hááááát ;-)
Ahogy elnézem a programot, igazi nagy családi-baráti buli lesz ez a Borvidék, remélem megenyhül aZasszony :)
Előzmény: Shrek (98)
Fióna ma szembesült azzal, hogy május 02-án menni kéne. Áll a bál. Mit gondolsz te, Anyák Napján! Mondom: családi kirándulás, ott is az lesz. Válasz: neked! Mosolyszünet. Mi lesz ebből?
Előzmény: csetbalu (88)
Az infók innen vannak,de nagy a Puntóm feneke-akárcsak a gazdájának-bepakolom az összes edzőcucom a biztonság kedvéért és csalánt tömök a zsebeimbe.....merthogy abba nem üt a ménykő.....
Az eső jelenleg szakad itt Szekszárdon, úgyhogy mi "mindent elkövetünk", hogy jövő vasárnapig jól kiesse magát! :-) Az emelkedőkért a csodás panoráma lesz a kárpótlás, a 21 km utolsó méterein pedig nem marad más hátra, mint a Garay téri, felüdülést nyújtó lejtőn berepülni a célba! :-)
Még egy fontos infó!!!
Tésztaparty szombaton 18 órától!
..diós, mákos, fokhagymás, zöldségragus
Kedvezményes szállás: I. Béla Kollégium 74/512-461, szallas@ibela.sulinet.hu
Ezzel régóta tartozom!
sorry
Bátran lehet jelentkezni a laza fröccsös ebédre!
Az esőről nem tudok, mi nem rendeltünk! ..ellenben szikrázó napsütés lesz!
Viszont változás van a Versenyközpont helyszíne körül. A Babits Mihály Művelődési Központban lesz! Sokkal nagyobb hely áll rendelkezésünkre, több és kultúráltabb zuhanyzóval rendelkezik, nem mellékesen a DEPO-t is itt tudjuk megoldani. Figyeljétek reggeltől a honlapunkat, www.borvidekfelmaraton.hu (ha valaki még nem tudná), de üzen a Gépházunk is!
Pen! Nagyon várunk Benenteket is!
Igazi Edzésonline-os meetinget csaphatunk!
Sziasztok, gyertek, hozzátok a szomszédot és a nagymamát is!
MI -
EL-szervező
A Gépház is tervezi a megjelenést Szekszárdon. Majd jól lefotózzuk, ahogy felküzditek magatokat az emelkedőkön :o)
Nyugi , esőben jól lehet futni ....,kissebb a párolgás....:))))
Persze reméljük"csattogás" azért nem lesz !
Előzmény: Házisárkány (89)
Mostanában-mint kezdő földműves-,minden nap nézem az előrejelzéseket.Aznapra hol esőt és zivatart,hol borult eget jeleznek.A borult ég nem érdekel,de a zivatar annál inkább!Mennyire durvák arra a tavaszi zivatarok?
Tudom nem vagyunk cukorból,de csattogásban még nem futottam.....
kiscsaládommal délelőtt érkezem. javaslok egy könnyű ebédet, 1-2 fröccsel, ehhez keresnék partnereket...:)
szerintem nem leszek egyedül:)
Shrekre tippelek, Márkus úrnak házigazdaként kötelesség, Pecsenye megígért egyet, a többit összehozzuk:)
Shrek! Nem biztos, hogy ott vannak azok az emelkedők, minden relatív! Felfelé egyenes...
Hatalmas köszönet az edzésonlineosoknak a rengeteg képért. Mot sikerült őket átnéznem, és megtalálni magam páron. Fantasztikus dolog, hogy nektek köszönhetően bármikor felidézehetem a versenyen szerzett élményt!