Ki, mikor és hol?! (és kivel?:))
Létrehozta: Gebregab | 2009-10-30 00:11:41-kor
Klub: Sashegyi Gepárdok
Tervezett edzésekhez gepikereső topic. Mert a gepárdok társas lények :))
Szombat este? - na nem a futás. :) Csak nekem se felejtsetek el szólni és a részleteket, tudnivalókat megosztani.
Hát ez tök jó ez a fórum. Még sosem láttam. Csak most vettem észre. Bár a legutóbbi bejegzés februári :)
Illetve most már júliusi.
Kiváncsi vagyok, mikor veszi észre valaki, hogy ideírtam.
Vasárnap délután 2-kor taliznánk a Normafánál. Elvileg autó lesz ruhatárnak, de száraz csere cuccot hozzál/hozzatok!
Meg pénzt is a réteshez!! ;)
Akkor mi is lesz a hetvegi futoprogram?
A rossz ido miatt bringazni nem nagyon lehet:(
Nem, de azért egy órát késtünk az eredetihez képest...
szóval úgy volt, hogy szerintem kettőre beszéltük meg, és rohantam is mint gepárdhoz illik az M3-on, hogy időben odaérjek, erre kiderült, legalábbis Laca szerint így beszéltük meg, hogy háromkor találkozunk. de szerencsére ez még akkor kiderült, amikor Nyíregyre értem, így nem kellett egy órát várnom a Tölgyesnél. :-))
viszont innentől minden klappolt :-))) kivéve az állapotom, mert az nem normális. futottam Lacával egy olyan kemény huszast, hogy szószerint mindenhol "próbáltam" levegőt venni. de az tény, hogy ilyen edzésekkel nagyon jók lehetünk jövőre.
Előzmény: csattogoboka (9)
Előzmény: Sebcoe (8)
csak félig buktatok le, mert végül is láttalak titeket.
csak szeretitek kettesben :-)))
azért nem írtam, mert az uscsó pillanatban olvastam a chatet, és gondoltam, már javában úton vagytok...
majd legközelebb.
addig is tesztelem holnap, hogy Lacával hogy műkszik az időpont egyeztetés.
Most lebuktunk... :S Kiderült, hogy az edzéseinket nem is futjuk le, csak kitaláljuk (pedig mindig nagyon trükkösen megbeszéljük előre, miket írunk majd, hogy össze legyenek hangolva a közös edzések). :D
Amúgy sorry!
Ha írtad volna, hogy (van rá esély, hogy) jössz, akkor telefonáltam volna... Most ugyanis én játszottam ki a "fél órával később"-kártyát (Edzőbá negyedórásat szokott, igaz abból többet is :D), így aztán ott is voltunk mindketten negyed 9-re... Fél 8-ra is oda tudtam volna érni, de olyan fáradt voltam, hogy akkor összeestem volna fél kör után...
Előzmény: Sebcoe (6)
ma próbáltam együtt futni veletek (Pierre és Edzőbá') dehát várhattam én rátok szélnyolckor a Margithídnál :-((
aztán futottam egy jót egyedül, és az Árpádhídnál átöltözés közben láthattam, amint elszeleltek a másik híd felé...
Előzmény: Pierre (3)
Előzmény: Gebregab (1)
Tehát most vasárnap délután 2 körül a Normafától indulunk futni.
A tempó várhatóan (a tereptől függően persze) 5:40-6:00 között várható. Az irány: Csíki-hegyek Budaörs fölött, ami még mindig csodaszép.
Aki bírja, csatlakozhat!! :)))
Szombat este jó volt. :)
A futás is ma!