Maraton ekiden vagy staféta
Létrehozta: eDinka | 2009-09-08 09:48:58-kor
Csapat, csapattag kerestetik.....
Légyszi nekem küldjél adatokat üzenetben:
- Név
- Születési dátum
- Futanet azonosító, ha van (Spuri kártya száma TF nélkül, csak a számok)
- Levelezési cím, irányítószámmal együtt
- Email cím
- Pólóméret
Előzmény: Házisárkány (50)
Köszi a válaszkat! Azt én sem gondoltam komolyan, hogy a csomagot utánam hozzák.
Jobbulást!
Előzmény: pen (43)
Előzmény: eDinka (45)
Igen. Ez nekem is megfordult a fejemben. Végül is a Lánchídtól vissza kocogni nem távolság. Már, ha 12,4 az első szakasz
Előzmény: futor (42)
No akkor én, mint gyakorlott maratonváltós próbálok szolgálni némi infóval:
Chip: Bizony, fontos, hogy átvedd és felszereld, mielőtt elindulsz a szakaszodra! Érdemes boka fölé érő zoknit húzni a versenyre, mert ez a tépőzáras szalag csúnyán ki tudja dörzsölni a meztelen bokát! Az időbüntetést azok szokták kapni, akik a gyorsabb váltás érdekében kézből-kézbe adott chippel futnak. De mi ezt nem tesszük majd :o)
Csomag: A váltóhelyen, ahova befutsz, a befutócsomagodat kapod majd meg a BSI-től. Ebben lesz némi enni-innivaló, prospektusok, ilyesmik. Tehát nem a saját csomagodat kapod, ilyen csomagszállítás ezen a versenyen nincs! A saját csomag elhelyezésére több megoldás van: ott lehet hagyni a maratoni rajtnál a csomagmegőrzőben, vagy esetleg a váltóponton - ahonnan indulsz - is ott tudod hagyni, de akkor oda is kell visszamenni érte! Esetleg lehet az utánad jövő váltótaggal egyezkedni, hogy vigye el magával a csomagodat, vagy legalább egy pulcsit meg pénztárcát, amit futás után felvehetsz, amíg hozzájutsz a csomagodhoz.
Közlekedés: Szoktak ilyenkor a BKV ellenőrök vadászni, szóval érdemes tényleg megoldani, hogy nálad legyen a bérleted vagy 1-2 vonaljegy!
Süti, szurkolás: Miután lefutom a szakaszom, Sepivel a verseny útvonalán fogunk fotózgatni, aztán pedig sietünk majd haza képeket feltölteni. Ezért én a célban már nem tudom biztosra igérni a megjelenést. Ezért is javasoltam a rajt előtti találkozást és csapatfotót. Sütit nem igérem, de a rajthoz viszek majd finom csokit, mert megérdemeljük.. És remélem, ti azért összetalálkoztok a célban is és szurkoltok a megfáradt maratonistáknak !! :o)
Póló: No ezt elfelejtettem! Légyszi mindenki írja meg a pólóméretét, mert úgy látom, kapunk majd pólót!
Előzmény: RemAti (40)
"(Remélem tényleg utánam hozzák a csomagomat, mert különben futhatók a bérletemmel együtt.-:)"
Vagy levezetésképpen visszafutsz átöltözni.
Azon már én is elgondolkodtam, hogy vagy a helyszínen kellene öltözni, vagy a versenyközpontban (99%-ban ez lesz a nyerő), és utána díszmagyarban levonulni a Lánchídhoz. Nem fognak megnézni, ááá...
És igen, igen, tessék jönni nekem szurkolni, mer' edzőbám nem biztos, hogy jön.
Süti? Hát ööö..... Csokis-banános muffin?
Zita! Én sem voltam még Spar maraton válton. -:) Tele is vagyok kérdéssel -:)
Szemezgetés a kiírásból mellékelve a megjegyzéseim. -:)
Váltáskor a bokára tépőzáras szalaggal erősíthető chipet kell átadni a következő futónak. (Szóval kedves váltótárs
ne szaladj el amíg a chip nincs felszerelve) -:)
Az a csapat, amely nem a bokáján viseli a chipet, 10 perc időbüntetést kap!
(Hmmm. A championchip-s honlap szerint közvetlenül a boka felett kell lenni a chipnek -:)
Minden váltótag a váltóhelyen frissíthet, átöltözhet, itt kapja meg a csomagot.
(Aha szóval utánam hozzák a cuccomat.)
A váltóhelyre és onnan a célba való közlekedést mindenkinek egyénileg kell megoldania.
(Remélem tényleg utánam hozzák a csomagomat, mert különben futhatók a bérletemmel együtt.-:) )
A csapatok tagjai a futásuk befejező helyszínén vehetik át a befutócsomagjaikat!
Remélem találkozunk és együtt szurkolunk a befutónak. -:)
Már csak egy kérdés. Biztos, hogy ez a sorrend? 12,4 km-4 km-11 km-5 km-9,8 km -:)
Egy szemtelen kérdés. Lányok süti lesz? -:)
Elvben a váltó pontok:
(EKIDEN)
- 1. és 4. Váltóhely: Pesti alsó rakpart, a Lánchíd pesti hídfőjénél
- 2. Váltóhely: Budai alsó rakpart, a Halász utcai lehajtónál
- 3. Váltóhely: Pázmány Péter sétány
Előzmény: bettiblue (36)
Előzmény: *Zita* (34)
Az tök jó lenne, ha találkoznánk még a rajt előtt, meg csapatképet is tudnánk csinálni!!!
Ja, és az előző hozzászólásom első mondata kérdőjel nélkül ment volna, csak nem úgy sikerült.
Előzmény: pen (33)
Előzmény: pen (33)
Előzmény: bettiblue (32)
Légyszi az alábbi adatokat küldjétek el nekem a nevezéshez üzenetben vagy emailben:
- Név
- Születési dátum
- Futanet azonosító, ha van (Spuri kártya száma TF nélkül, csak a számok)
- Levelezési cím, irányítószámmal együtt
- Email cím
Mindjárt beírom, milyen adatokat várnék tőletek üzenetben a nevezéshez!
Előzmény: eDinka (29)
Ha nincs tiltakozás akkor a leghosszabbat vállalom
De lehet tiltakozni nyugodtan.
Előzmény: bettiblue (26)
Attilának igaza van, csak megyünk egy jólesőt!
Szerintem várjuk meg, míg kiírják, hogy pontosan hogy is lesz ötfelé osztva ez a maraton, aztán majd osztozkodunk.
Előzmény: pen (20)
13 km - 7,2 km - 8,1 km - 7 km - 6,9 km
7,6 km - 7 km - 5,4 km - 12,6 km - 9,6 km
Szóval most még csak arról tudunk beszélni, hogy ki szeretné a rövidebb (6-7km) illetve a hosszabb (12-13km) távokat futni. Vagy esetleg távtól függetlenül ki szeretne mindenképpen első vagy utolsó lenni. A rajt nagyon hangulatos lesz, ha még nem voltatok igazi tömeges futóverenyes, azt érdemes kipróbálni! :o)
Előzmény: RemAti (18)
Köszönjük Lea, Te mindig mindent olyan megbízhatóan elintézel!:)
Lányok és Attila - ez aranyos - szerintem ez határozottan jó móka lesz!:)
Előzmény: pen (13)
Bizony, akkor ezennel megalakult az Edzésonline.hu csapata
Lányok és Attila - majd írok nektek adatok ügyében, és elintézem a csapat nevezését!
Előzmény: eDinka (12)
Előzmény: pen (8)
Hát egyszer júniusban én is feldobtam, de nem volt nagy csápolás. Nagy a kísértés részemről.
Előzmény: pen (4)
Üzenet ment!
Előzmény: pen (51)