Maraton ekiden vagy staféta
Létrehozta: eDinka | 2009-09-08 09:48:58-kor
Csapat, csapattag kerestetik.....
hét ezek nagyon jó hírek!
részletek kimunkálásában szívesen segítek
eftomi, remélem h addira már rendbe jön a lábad!
A Gépház is ott lesz Siófokon, meg Malac is. Péntektől vasárnapig. Szóval tali egészen lehetséges :o)
Részleteket még kimunkáljuk.
Előzmény: lajhára (98)
Én is sajnálom...De az úszás is biztosan nagyon mókás lesz Nektek!:)
Én, ha sikerül és nem leszek megint beteg, a novemberi Balcsin félmaratont tervezek. Te milyen számban indulnál?
Előzmény: lajhára (95)
sajnos (pontosabban: SZERENCSÉRE) aznap a dunaújvárosi úszógálán erősítem (khm) az edzésonline csapatát! de remélem, legközelebb találkozunk!
viszont pen bogarat ültetett a fülembe és nagyon gondolkodom a novemberi siófokon, jöttök??
Előzmény: *Zita* (94)
Gratulálok a váltónak, nagyon ügyesek voltatok!:) Fáj a szívem, hogy nem futhattam veletek, remélem jövőre sikerül, mondjuk a K&H váltón (ahol mi már idén is csapattársak voltunk Judit:)).
Judit, Neked jobbulást kívánok és azt, hogy ne húzódjon el olyan hosszan, mint nekem. Én amúgy most már viszonylag jól vagyok. Tervezed a Coca Colát idén? Szívesen futnék Veled, ha van kedved...
Előzmény: RemAti (91)
Nagy gratuláció a teljesítésért!
Jók lettek a képek is. Azok a napfényben fürdőző és büszke tekintetek :)))
Sziasztok!
Pen köszönöm a szervezést és a pólót. A lányom örült neki. Sepinek a fényképeket.
Mindenkinek gratulálok. Házisárkány csak így tovább.
Eredményünk:
167 Edzésonline.hu nettó idő:03:59:57 bruttó idő: 04:02:10
Nagyon szuper volt!!!!!38' alatt nyomtam 5 kilit-megtáltosodtam a sok hőstől ott körülöttem!!!!
Jó volt találkozni Veletek!!!Csókoltatom Malackát!
Előzmény: pen (86)
nagyon-nagyon jó volt Veletek futni, köszönök én is mindent!!
Mire hazaértem levert engem is vm nyavalya, de nagyon örülök neki, h addig nem jött elő. Zita, úgy látszik, ha nem is futásban, de ebben váltjuk egymást :)
Gratulálok Nektek a futáshoz!
Remélem legközelebb én is részt vehetek veletek!
Szuper volt minden, Lea!!!
És köszönjük szépen, hogy elintéztél mindent helyettünk, és nekünk már csak az volt a dolgunk, hogy fussunk. Ja, a cipőfűzőt is!!! Nagyon tutkeráj!!!
Előzmény: pen (86)
Köszönöm a felajánlást, de tőlünk nem messze lakó házaspár is oda készülődik.
Előzmény: Házisárkány (76)
Sajna nem használhatunk saját chip-et idén. Ezt írta a BSI:
"Az idén nem lehetséges a csapatoknak a saját chip használata. Tavaly megengedtük és olyan kavarodás volt belőle időnként a befutólistáknál, hogy megszűnt ez a lehetőség.
Megértéseteket köszönjük!
Sikeres célbaérést kívánva, "
Szóval utolsó emberünk vissza kellene, hogy váltsa majd a csapat chipet célbaérkezés után.
Szia!
Honnan jössz?
Én kocsival megyek az M3-ason....ha jól emlékszem valahol Gödöllőről...Bemenjek érted?
Előzmény: RemAti (75)
Lehet, hogy 5-10 percet kések, mert a MÁV kivett egy vonatot. Remélem nem lesz több.
Mindenkinek megírtam a telefonszámomat és a nevezési díjat.
Remélem könnyen megtaláljuk majd egymást vasárnap, sepi és én Edzésonline-os pólóban leszünk, ha nem láttok minket, hívjatok!
Viszlát vasárnap!! :o)
Előzmény: lajhára (64)
Zita - jobbulást kívánok! Ha picit is beteg vagy még hétvégén, inkább pihenj!!
Előzmény: lajhára (64)
Zita, jobbulást és nagyon megértelek, ez baromi rossz érzés.
Ha még nem sikerült pótolni Zita helyét, akkor ezennel jelentkezem. 30 km-t terveztem aznapra, de egyes szalagjaim a jobb lábanmban nem így tervezik. viszont egy rövidebb táv belefér és boldogan vállalnám, lajhár(a)tempóban.
Előzmény: *Zita* (62)
Sziasztok,
sajnos rossz hírt kell közölnöm, nagy valószínűséggel nem tudok indulni Veletek a váltóban. Sikerült elkapnom hétvégén egy elég makacs megfázást, alig kapok levegőt, torokfájás és miegyéb, az általános közérzetem is a béka feneke alatt van.:( Nagyon rossz érzés, mert én kb. soha nem szoktam beteg lenni, eddig reménykedtem, hogy elmúlik, de nem szeretném megkockáztatni, hogy nem és nem lesz ember vasárnap a helyemre a váltóban. Ha tudtok bárkit, aki be tudna ugrani, az szuper lenne! Lea, át lehet még ilyenkor egyáltalán variálni a dolgot?
Nagyon sajnálom, higyjétek el, én sem számítottam erre!:(:(
Zita
Előzmény: bettiblue (59)
Akkor már kb. én is ott tudok lenni, ha a MÁV is úgy akarja.
Telót adok akkor én is.
Előzmény: RemAti (58)
Előzmény: bettiblue (57)
Pánik, pánik!
Kellene valaki, aki félmaratonozna a okt4 maratonon, mert vele már meg tudnám csinálni a safétát (én az elejét és a végét vállalom, de kellene a középső félmaratonra valaki.