Afterparty
Létrehozta: atom | 2009-08-17 17:37:35-kor
Az apropó legyen egy jó kis edzésonline-os eXtremeMAN afterparty, mit szóltok hozzá? Utána pedig teremtsen ez a topic fórumot a hasonló események közös megszervezéséhez!
jaja...csatlakozom..
egyrészt jól éreztünk magunkat (a váltónk nevében mondom)...és mi is reménykedünk a folytatásban:)
Előzmény: Kiszke (20)
Halihó,
így utólag elmondhatom, bringák voltak fönt, meg sok Nagyatádról ismert vagy most megismert arc
Jó volt ez a kis party remélem lesz folytatása.
Üdv.: Kiszke
Előzmény: atom (19)
Annadoktor, ha a kérdésed a Fecskére vonatkozott, akkor nincs tapasztalatom, de szerintem fel lehet vinni bringát, elfér odafönt, és jófej a hely, nem hiszem hogy problémáznának. Legrosszabb esetben berakjuk az autómba (de oda csak egy fér be).
Bocs, hogy csak most...Egy kicsit később, lehet, hogy én is csatlakoznék Hozzátok. Köszi!
lassan kéne vmi hely hogy hova menjünk mert vészesen közeleg a szerda:)
egyébként lehet mi se érünk oda 6ra bárhol is lesz de megyünk a váltótársakkal...
Bocsival nagyon szeretnénk ott lenni,de egyenlőre van benne némi munkahelyi bizonytalanság...
Sziasztok,
nem biztos, hogy a "rajtra" odaérünk, de váltótársaimmal megyünk valószínűleg.
Pár fotó a rajt és az eredményhirdetés környékéről:
http://www.edzesonline.hu/kep_galeria/&action=viewalbum&album_id=2162
Üdv.: Kiszke
Előzmény: ewwwil (5)
yyyyo...ötlet:)
mi díjazottváltóban voltunk idén nagyatádon...2 váltótársammal lehet jönnénk ha nem csak egyéni versenyzőket vártok..
kertem jó hely csak nem mindig van hely de szimpi:)
Evil
De jó, akkor páran már leszünk :)! A helyszín-ötleteket gyűjtsük, viszont szeretnék egy hibát korrigálni, ha még nem késő, ugyanis szerda az 26.-a. Vagyis az időpont helyesen:
augusztus 26. szerda 18:00