SZENIOR Országos Bajnokság
Létrehozta: amadeus | 2009-06-15 13:20:46-kor
2009. június 27-28. TATA: Szenior Országos pályabajnokság. 100m-től 10000m-ig. Nők 30. férfiak 35-évtől.
Versenykiírás: szamosz.hu
Sziasztok Szeniorok!
Indul vki közületek az augusztusi szenior Fortuna atlétikai versenyen? Én gondolkoztam, hogy indulni kéne, de kb. 18 éve nem voltam már pályaversenyen. "Egyedül" nem szívesen vágnék neki.
Előzmény: amadeus (2)
Már csak azért is javaslom a figyelmetekbe, mert 2010. júliusában NYIREGYHÁZÁN lesz a veterán atlétikai Európa Bajnokság. Indulás feltétele: 35 év felett és Szamosz tagság. Igaz nagyon kemény a mezőny minden korcsoportban és minden versenyszámban ( 100m-től maratonig ) de nagy élmény. Hajrá Futás!
Sziasztok!
Én már télen kinéztem magamnak ezt a versenyt (is). Éppen Erdélyben leszek továbbképzésen, sajna. De jó lenne, ha több versenyzési lehetőség adódna veteránoknak. Hajrá öregek (de nem vének!!!).
Sziasztok!
Ma indultam a Fortuna Szenior Atlétikai versenyén W35 korosztályban. A korosztályok 30 éves kor felett 5 évenként változnak. pl: W35= 35-40 éves nők. Az nevezésnél előttem levő bácsi pl. a M85-ös korosztályba nevezett be (85 év feletti férfi). Összeségében nem volt sok versenyző, szinte minden korosztályban és versnyszámonkét biztos, hogy dobogós az ember. Jó érzés volt a verseny, a hangulat és nem utolsó sorban az is, hogy 80 gáton és 200 méteren is nyertem. Mindenki szurkol a másiknak, vannak ügyesek, gyorsak és vannak lassabbak is. De MINDENKI MOZGOTT! Mindenki lelkes, vidám! A legtöbben a hosszútávfutók voltak, úgyhogy legközelebb ti is (30 év felettiek) gyertek el versenyezni.
A versenyzők között akadnak volt válogatott atléták, híres emberek, de vannak olyanok is akik 35 éves koruk után kezdtek el mozogni.
Akit érdekel:
Szenior Atléták Magyarországi Szövetsége
www.szamosz.hu
2010 nyarán Nyíregyházán Veterán Atlétikai Európa bajnokság. Be lehet nevezni...Vagy szurkolni...