Ma fülig :o) ér a szám!
Létrehozta: atom | 2006-11-30 11:58:32-kor
Fel vagy dobva? Jól sikerült a mai edzés? Megvan a rég áhított PB? Az esti futáson összetalálkoztál rég nem látott barátoddal? Kaptál egy új cuccot, és annyira tetszik, hogy le se akarod venni?
Osszad meg velünk az örömödet, hadd mosolyogjunk veled!
Előzmény: lzszabo (701)
Az esti futásommal, meglett az idei év legerösebb hónapja, 353kili. 31 futásból(X.29) és pihenö napok is voltak.
Ma végre itthon maradhattam!
A mai program:teázás-már a második adag maténál tartok,házimunka,pilates,futás a kutyámmal,olvasás,zenehalgatás,koreográfia írás!
Lehet,hülyeségnek hangzik,de úgy örülök neki!
Sziasztok!
Szombaton vegeztem az edzestervvel, es lefutottam eletem elso 5 kilometeret egyben :D
Aztan hetfon meg egyszer, es oriasi megdobbenesemre egy teljes perccel jobb idovel :D :D (Mondjuk volt honnan, es meg boven van hova, de most a lenyeg az EGYALTALAN! \o/)
Tegnap este elkezdtem szedni egy új gyógyszert a köhögésre, és nagyon gyanús, hogy hatásos lesz.
+ kimostam a futócipőmet, nagyon szép lett. :)
Előzmény: eftomi (689)
Megnéztem a Fuss dagi fuss c. filmet.
Egy film vígjáték, ami középpontjában a szerelem áll, de a célra vezető eszköz a futás ... Tetszett! :-)
Előzmény: pirgelman (683)
Ilyet írok én is!
Az Ablonon 354 indulóból a 3. helyet, a kb. 500 váltó között pedig a 12. helyet szereztem meg (sérülés, illetve munka miatt távolmaradó csapattársaim helyett is én futottam). 5-7-10 km-es PB-k. :-) (1500 méteren tudok jobbat is!)
Előzmény: mjoci (678)
Az Ablonon 233 indulóból a 27-28. helyet szereztem meg, 4 percen belüli ezreket tolva.
Előzmény: mjoci (660)
Előzmény: oleandro (673)
Előzmény: bobori (670)
Új cipőben új tempóm született!!!!!!
24 nap után végre futhattam,kint a szabadban!!!!!!
Előzmény: oleandro (666)
Igazából már tegnap délután óta:végre vettem egy új futócipőt:Lotto-Toronto W,általános futócipő,stabil,normál lábtartású futóknak,és nagyon szép:fiorentína lila- sötétdrapp.Már alig várom hogy használhassam,remélem holnap munka után sikerűl!!!!!!
Úgy örülök neki,főleg,hogy tök jó benne az elrugaszkodás.
Ha kell,csinálhatok tesztelést........
De jó! Nekem is van egy korábbi kiadás, és nagyon szeretem! Kicsit kísérletezni kellett a tökéletes cipőfűzéssel, de utána szuper lett. Sok gyors kilométert kívánok benne! :o)
Enyém cipő:
http://www.edzesonline.hu/index.php?page_id=9&action=modify&imageid=7634
Előzmény: mjoci (660)
És bizony, tessék jönni, meg nevezni is! A Gépház már régesrég be van nevezve!
Előzmény: chino (656)
tudom, hogy most mindenki a Nike lázában ég, de azért beraknék ide egy kis non-profit(c:§ reklámot:
egy páran még talán emlékeztek, hogy létezik egy naaaagy múltú verseny, a Futóbolondság. szeptember 28-ikán tartjuk a negyediket a XVIII. kerületben.
ez egy abszolút buli verseny, a hangulat és a társaság a lényeg. na meg persze a taktika!(c:§ és természetesen abszolút nem elhanyagolható még a nevezési díjak közösségi elfogyasztása.(c:§
a versenykiírás megtalálható a http://www.futobolondok.com -on.
gyertek minél többen!
üdv. a szervezők nevében
chino
mert válaszolhatok Evita hozzászólására... :)
Szóval messziről én is megnéznék egyet-kettőt-hármat...sokat, de eddig még nem jött össze. Biztos túl jó a medveriasztóm, bár ellopták idén. Meg is lett a következménye: friss maci-nyomokkal találkoztunk. :)
Előzmény: evita (654)