Ma fülig :o) ér a szám!
Létrehozta: atom | 2006-11-30 11:58:32-kor
Fel vagy dobva? Jól sikerült a mai edzés? Megvan a rég áhított PB? Az esti futáson összetalálkoztál rég nem látott barátoddal? Kaptál egy új cuccot, és annyira tetszik, hogy le se akarod venni?
Osszad meg velünk az örömödet, hadd mosolyogjunk veled!
Találtam egy ugyanolyan cipőt amiben végigfutottam ezt a félévet. ( Nike Compete)
A Hervis-ben 11000-ről volt leárazva 8000-re hervis kártyával 6800 ft-ért adták hihetetlenül olcsó.
Akció!!!
Canyon cns-gps2 csak 19440Ft!
http://shop.for-max.hu/product_reviews.php?products_id=2011
Nekem már van!!!
Tegnap este hatalmas PB 2 Szigetkörön!!!
ezért jó mazsolának kezdő futónak lenni, mert az ember tök sokszor fut PB-t.
Január végén 6:25-ös iramban tudtam lefutni 3 km-t. Most ott tartok, hogy 4 kg-mal vagyok kevesebb (nem fogyóztam, csak futottam), és ma lazán ment 5:12-es iramban a 4 km. Repültem futás közben, mint 20 évvel ezelőtt!
Ja, és ma volt az 50. edzésem idén.
Még csak fél órája van itt, de már kezdek rosszul lenni...
végre..ma du megvolt a szezon első sziklán mászása ... imádom Tardost
Előzmény: eftomi (775)
Helló Mindenki, tegnap lefutottam Életem Első Félmaratonját.
ugyan szeptemberre terveztem, de így alakult :) olyan simán ment (jóóóó, a budai oldalon volt egy kis(?) hátszél az első két körben)a három kör a Szigeten, h gondoltam, miért ne legyen egy negyedik is?! és nem is fájt semmi, viszont utána hazáig vigyorogtam, sőt még most is nehéz abbahagyni.még szerencse, h nincs muslincaszezon, ott figyelne egy pár tucat fogaimon :)
Nyertem ma a W35 kategóriában a Budapesti Mezein!
Igaz nem volt ellenfelem...
Szombat van, óra nélkül keltem 6 előtt! :-) + Elmúlt két éjszaka 7-8 órát aludtam (mármint összesen). Azt hiszem, ma korán lefekszem. :-) De most még friss vagyok, gyerünk futni!
Előzmény: zaultschy (761)
REEBOK TROO FLIGHT
NIKE COMPETE
férfi és női futócipő | több modell | több színbenNike: 11.999 Ft -33%, Reebok: 9.999 Ft -20%
K TROO FLIGHT
NIKE COMPETE
férfi és női futócipő | több modell | több színbenNike: 11.999 Ft -33%, Reebok: 9.999 Ft -20%
Előzmény: eDinka (804)