Ma fülig :o) ér a szám!
Létrehozta: atom | 2006-11-30 11:58:32-kor
Fel vagy dobva? Jól sikerült a mai edzés? Megvan a rég áhított PB? Az esti futáson összetalálkoztál rég nem látott barátoddal? Kaptál egy új cuccot, és annyira tetszik, hogy le se akarod venni?
Osszad meg velünk az örömödet, hadd mosolyogjunk veled!
Cserpák Józsi 27.24.45 idővel célba ért Spártában.
Éljen a SPÁRTAI HŐS.
Előzmény: Skam (847)
Ma végre futottam!!!!!!!!!!!!!!!Túl vagyok az idei 300 K-n.
Nekem ez nagy szám ám!
ma sikerült betörnöm 1:40 alá. 1:39:31. Erdei pályán, saccra 3-400 méter szintkülönbség, föld-kavics-homok a talaj.
a végeredmény nem rossz, de az utolsó 5km-re meghaltam. Addig a 4:30-as km-átlagot tudtam tartani, a végén 5:10-5:20, de bennevolt, hogy nem is tudom végigfutni... hát igen, szokni kell a távot, és nyomni a résztávokat, tempókat stb. ma már volt frissítő is közben, ez volt az első alkalom, hogy futás közben ittam. mit mondjak, nem egyszerű dolog.
legközelebb betonon (aszfalton) és ennél valamivel síkabb területen próbálkozom javítani. addig talán csökken a súlyfelesleges is :)
Előzmény: felician (823)
hát, igyekszem majd :) (ha nem jön közbe semmi, akkor novemberben Siófokon)
azért vagy 20 percre vagyok attól a határtól, ahonnan a "komoly" idők jönnek. Persze nagy jelentősége nincs, a futás önmagában jó dolog. :)
Előzmény: felician (823)
Még a végén megtanulok rendesen fonákot ütni!! Eddig összesen 70 alkalom, azaz 62 óra (thx, edzésonline) és ma már egészen jól ment, jipppííí. Jóóó, MÉG nem vagyok egy szafina, de már alakul végre :)
ja, és HELLÓ, PÉNTEK!
Mostanában ahányszor elmegyek futni új egyéni korosztályos rekordokat futok.
Lehet azért van mert 8 napja léptem kategóriát.
új egyéni rekordok, részeredményként 12km-en: 5km: 21:00, 10km: 43:34, 12km: 52:42...
(a második ötösön még van mit javítani...)
19:22 10körön(4km), nem egy világrekord, de elértem az első kitűzött célt: nem volt 2percnél rosszabb köridőm.
+ 100km futottam (márciustól futok), ez se egy világrengető adat:D, de ebbe benne van 2 hónap kihagyás részleges bokaszalagszakadás miatt.
Kedden a Leányfalu-Kisoroszi szakaszon bringázva újabb előnyét fedeztem fel a bukósisaknak: háthiszen kiváló védőeszköz az aljas, lesbőltámadó jégeső ellen is :) az elég vicces érzés volt, amikor a sisak résein bepotyogó jegek lötyögtek a fejemen, amíg el nem olvadtak. :))))
A mai futással a júliusom 50,7km-es- ami nem olyan nagy szám (mint pl. a 100), viszont idén eddig sosem értem el az 50km-t egy hónap alatt, így most ez a csúcs.
Az összes sportot tekintve is ez a hónap a nyerő, amit a futás mellett az 1 hetes túratábornak is köszönhetek...
A láthatatlan hozzászólás után ugyanaz nem beillesztve: Nike Compete női és ffi futócipő 11999ről -33%
+ Erre a hervis törzskedvezmény így a női is 6800
Előzmény: eDinka (804)