Ma fülig :o) ér a szám!
Létrehozta: atom | 2006-11-30 11:58:32-kor
Fel vagy dobva? Jól sikerült a mai edzés? Megvan a rég áhított PB? Az esti futáson összetalálkoztál rég nem látott barátoddal? Kaptál egy új cuccot, és annyira tetszik, hogy le se akarod venni?
Osszad meg velünk az örömödet, hadd mosolyogjunk veled!
A jelen állás szerint válogatott színekben a Csipet Csapat is képviseli Magyarországot a 24 órás Világ- és Európa Bajnokságon Franciaországban!!!!
November eleje óta most először nem fáj a csípőm. Pár napja tudok rendesen mozogni. Holnap már ki is megyek a szabadba!!!
Újra a szabadban futottam! És jól is ment! 5:30-as kiliátlaggal több, mint 5 km!
7 km. egyhuzamra! Fél évvel ezelőtt a kettőt sem bírtam. Vigyázz Maraton! Jövök!!
idei 300 km felett:):)
életemben először a mai napon 21 km felett, 2:29 alatt, most fülig ér a szám...:):):)
sikerült 40km feletti hét. :) a januárra csak majdnem sikerült 170.. :D
fülig ér bizony:)
köszönöm az első együtt töltött hónapot itt minden ismeretlen és néhány lassan ismerős sporttársnak, jól esik újra a futás, és jó, hogy itt látom is, hogy mit csinálok. és látom, hogy a fanatikusabbjai mit művelnek, ez is ad erőt bizony, nem keveset...:)
úgyhogy köszi:)
A reggeli futóedzés után vásárolni voltunk a Spuriban. Vettem is gyorsan egy ASICS T964N-t. Utána még a Decathlonba is kiugrottunk zokniért. De hamár ott voltunk és óriási árleszállítás van, vettem egy hosszú futóharisnya(nadrágo)t, egy pólót és egy futófelsőt is.
Most kellően motiválva vagyok! Jöhet a következő edzés!
A gyerekek is kaptak zoknit!
Ma életemben először (na, jó az előző életemben már -több, mint 20 éve) futottam futópadon!
Egyből 30 percet, persze először csak séta, kapaszkodva, aztán kapaszkodás nélkül, utána lassú futás, majd 10 km/h-s sebességgel futás. A végén egy kis levezető séta.
Közben 40 csatorna közül választható tv-t lehet nézni. Én vittem a kis "pészmékeremet" (Polar öv -óra), így folyamatosan tudtam követni, hogy mennyi is a pulzusom, mennyi kalóriát fogyasztottam addig. Az időt és a megtett távolságot a futópad mérte.
Közben "megvacsoráztam" : Paprika TV
Biztos, hogy máskor is megyek (futok)!
Az egészben az a legviccesebb, hogy a terem 150 méterre van tőlünk.
Aki hóban nem szeret, tud, akar futni, annak ajánlom!
VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGE az elmúlt hetek iszonyatos munkahelyi szívásának!!!!!!!!! ha kialudtam magam, megtanulok újra futni, ha már lesznek bennem ismét ásványi anyagok.
Ez számokkal kifejezve: 249,99km.
Nagykorúak lettünk!
Tesómmal 1991. 11. 10-én 18:51-kor kezdtünk futni. Így maradtunk.
Csodálatos érzés 18 éven keresztül valamit nap mint nap élvezni az embernek. (Biztos voltak nehéz napok, de én csak a szépre emlékezem.)
18év!!!
Pennek köszönhetően most tudtam meg, hogy én nyertem meg múlt héten az adidas cipőt :-)))))))))))
Vicces, hogy végig figyelmmel kisértem a nyereményjátékot, olvastam minden héten az új nyertesről szóló hírt, kivéve múlt héten, mert egy verseny miatt nem voltam gépközelben. Eddig soha nem nyertem nyereményjátékon semmit. Olyan jó érzés :-D
befejeztem a kezdőknek szóló 6 hetes edzéstervet, ma megvolt egyben 5km! :) :D sikerült félórán belül nem sík pályán is! :)
Ma kezdődik életem hátralevő része:-)
Ami minden eddiginél jobb, és egyre jobb lesz!:-)
3000 futott kili!!! Ez jóó!!
És 4000 fölött futva, bringázva, túrázva!!!
Előzmény: Sneci-ke (857)
Gratulálok Nektdk! Vigyétek hírét futótársadalmunknak!
Előzmény: pecsenye (903)