II. Balaton Szupermaraton.
Létrehozta: leon01 | 2009-01-23 19:12:00-kor
Ki nyomja egyéniben és ki csapatban?
Előzmény: makaiviki (32)
:) Kedves Skyfox! A Tanonc az itthoni "rangom", mert csak űzöm, űzöm a férjem, s mindig 1/2 perc köztünk a külömbség/ km. A tiszteletbeli címet köszönöm, Jóisten dicsőségére legyen mondva, elfogadom. Fogadd sporttársi jókívánságaimat! Üdv: V
Előzmény: Skyfox (31)
Előzmény: makaiviki (8)
Tényleg SZUPER volt ez a verseny,sok futótársat személyesen megismerni. Gratulálok mindenkinek!
Megcsináltuk!!!
még kettő, nem?
végülis mindegy, a nagy kocogás a lényeg:)
jó nagy lesz, de jó lesz.
Előzmény: mjoci (25)
Holnap utazunk a Balcsira,előtte még ma lazításnak Debreceni klinikán töltöttem a napot.
Készüljünk a "téli" futásra sporttársak!
A kezelésemre használt krémek és a szolárium eredménye,bőrklinika vasárnap sajnos begyulladt a jobb oldalam, az egészet tetézte,hogy kezdő dokit fogtam ki és rossz krémet írt fel,ettől még súlyosabb lett a helyzet.
Mostmár tényleg nem tudom 2 nap elég lesz-e helyrejönni!?
Jó lenne ha az időjárás is kegyes lenne hozzánk! Bár akárhogy fog esni, fújni, akkor is megcsináljuk.
Hajrá mindenkinek!!!
Találkozunk a rajtnál.
Edzesonline futók találkozunk 5 nap múlva a Siófokon a rajtnál.
Egyéniek akikről tudok: Makaiviki,Mjoci,Posztizoli,Felicián,Fohangya,Kicsi....és én.
Feketearpi: Maraton+ , Azazello pedig: Páros
Kemények leszünk és megcsináljuk!!!
Sziasztok! Oly' kicsi a forgalom a fórum ezen részén! Jómagam egy kis lelkesítésért másztam fel, hátha kicsit még erősítünk, doppingolunk egymáson, hogy ezzel fejben is érlelődhessük a megmérettetésre :) Kívánok örömteli szinten tartó edzéseket és sok pihenést, tudatos rákészülést és lelki vágyódást a verseny előhetében. Üdv:V (egyéni)
Előzmény: makaiviki (32)