Balaton Maraton
Létrehozta: csmiki | 2008-11-10 20:52:25-kor
Üdv,
Balaton maratonra ki jön? Kicsit későn kapcsoltam, s nem foglaltam szállást, valakinél nem leleledzik netán némi szabad kapacitás?
Köszi,
Miki
Hát nem tudom tudjátok-é, de a Kismaratoni OB együtt fog rajtolni a félmaratonnal ha jól tudom, szóval lesz ott tömeg.
Így én is ott leszeK:)
elvis, félre ne érts, nem lebeszélni akarlak, csak felkészíteni
- versenyenként maximum néhányezer futó (ami nem baj, csak nyilván más a hangulata, mint egy 50ezres versenynek)- és amire tényleg föl kell készülnöd, az az, hogy szurkolók - na, azok nincsenek. elvétve egy-kettő, esetleg. meg a külföli futók kísérői. sajnos nálunk (remélem mondhatom, hogy MÉG) nem alakult ki az effajta szurkolói kultúra.
mindezek ellenére, vagy mindezzel együtt, várunk szeretettel természetesen akármelyik versenyre, vannak nagyon jó kis versenyeink is, még így is igen hangulatosak tudnak lenni. csak aki nem ehhez van szokva, annak meglepő lehet. mint ahogy nekem is az volt a Jungfrau maratonon. azt hittem a tour de france-ra tévedtem. (hehe, még a hegy legtetejére is följöttek a legelvetemültebbek, hogy svájci csokit és házi sütit osztogassanak a futóknak)
egyébként balatonmaratonon: 400 maraton, 1000 félmaraton, 60 maraton páros, 90 félmaraton páros, 50 félmaraton két részben, 40 harmadmaraton; ha nincsenek átfedések, az kb 1800 futó.
Előzmény: elvis (8)