Megújul az Edzésonline! Az új oldalakat és funkciókat elérheted ha ide kattintasz!

Már 55 792 270 km-t sportoltatok

bringás társat keresek

Létrehozta: Zsebi  |  2008-10-06 21:44:58-kor

mindenki írjon, aki bringás élet... akarom mondani edzőtársat keres

biroim 2008-10-24 22:05:56 | 6
biroim képe

ÜDV!

Én is keresnék bringás társat,gondoltam nem nyitok új topikot,vidéki vagyok,nem tom h van-e valaki itt a környékről.

Celldömölk környéke

Kemenesalja,Sárvár,Pápa?

szintén hétvégékről lenne szó ,jó lenne ha lennénk néhányan,

írjatok üzit pls!

kösz

Milanthis 2008-10-09 07:22:10 | 5
Milanthis képe
Persze szólok. :) Priviben küldök telefonszámot, lehet hogy már most vasárnap is megyünk, az idő nagyon jónak ígérkezik.

Előzmény: Zsebi (4)  
Zsebi 2008-10-08 12:38:39 | 4
Zsebi képe
Milanthis: Előszörre nem gondolkodom nagyon hosszú távokban. Az, amit írtál, pont megfelelő. Akkor majd szólsz, ha legközelebb mentek? Szombat délután is ráérek.

Előzmény: Zsebi (1)  
torolt_2389 2008-10-07 19:14:30 | 3
torolt_2389 képe

Érdekes, mert nekem is épp ma futott át ez az agyamon. :) Milyen átlaggal szoktál menni? Én olyan 25 körülire vagyok jelenleg képes. Dombon föl pedig 5. :) Pár hete voltam Dobogókőn, de az elég meredek volt! Ami nem baj és számítottam is rá, de voltak kritikus pontok. 

Ezek persze országútira vonatkoznak. Van montim is, de azzal nem nagyon szoktam vigéckedni. Most is slick gumi van rajta... szégyen , gyalázat. 

Előzmény: Zsebi (1)  
Milanthis 2008-10-07 07:46:41 | 2
Milanthis képe
Szia, mi montival szoktuk megmászni Dobogókőt, vagy Szentendre - Dömörkaputól indulva van egy standard 30 km körünk, ez gyakorlatilag Visegrád oda-vissza át a "hegyen". Nem tudom mikor megyünk legközelebb, de jövő hétvége esélyes, addigra szép időt mondanak. Néha a Hármashatárhegyen is megyünk, de az rövidebb táv szokott lenni, 8-12km. Milyen távban gondolkodsz?   
Zsebi 2008-10-06 21:53:27 | 1
Zsebi képe
Vasárnapi hosszabb bringázásokhoz keresek társakat. Dobogókő, Hármashatárhegy, és az ország további szép helyei, montival is, meg országútival is. Nem vagyok profi, de nem is vagyok olyan lassú. Tegnap maratont is futottam, meg triatlon féltávokat is szoktam nyomni. Az ironmanre készülök, ezért kellene komolyabbakat bringáznom. Ti hol szoktatok bringázni? Esetleg ha van már rendszeresen ilyen szerveződés, szólnátok nekem? Köszi! Zsebi