Adok-veszek: sportszerbörze
Létrehozta: sepi | 2008-09-14 18:45:03-kor
Hogy legyen egy hely, ahol mindenki bátran meghirdetheti kütyüjét, sportcuccát, akár eladásra, akár csereberére.
Eladó egy gyöngyörű Campagnolo Ozone női thermo őszi-téli mez. Új, sosem használt.
M-es méret, azaz:
34-36os. 155-170cm magasságú hölgyeknek jó, de vékonyabbaknak, illetve akinek nem szupernagy melle van, mert annak szűk lesz mellben, hosszra hiába jó. Tehát valahogy így kalkuláljanak hölgyeim. :)
Ára 10e kp. Csere nem érdekel köszönöm.
- passzos fazon,
- első osztáylú minőségű anyagból,
- thermo.
Akár az uraknak is ajánlom, ha párjukat szeretnék meglepni egy gyönyörű olasz ruhadarabbal.
(Feleségemnek vettem, de ez kicsi lett, így vettünk egy L-eset. Méretprobléma miatt eladó.)
Kép1:
Kép2.:
Kép3:
Ez ismét nem az én bringám,ez kiderül a méretéből is....
A BikeMag apróban találtam Király Móni többszörös magyar bajnok bringáját eladó sorban...
Érdemes megnézni szerintem,bár ez már egy nem olcsó kategória.
Eladó egy 4 hónapos Timex T5K607 sportóra.
- 10 LAP memória
- Chronograph
- Ébresztő
- Időzóna
- Visszaszámláló
- Acél-PU kombinált tok és szíj
- INDIGLO® NIGHT-LIGHT LIGHT MODE
- WR 100M
Ára 8000 Ft (eredeti ár 12900 Ft)
janos.csik67@gmail.com
Eladó egy Deuter Nordic Lite övtáska.
A kulacstartó rész mindkét oldalán egy-egy zipzáras zseb található, kulacs nem jár a táskához.
Ára 2.500 Ft
Sziasztok,
Kihasználatlanság miatt fájó szívvel, de megválnék egy kifogástalan állapotban lévő, pár alkalommal használt Polar RS300X futóknak készült narancssárga pulzusmérő órától, a hozzá tartozó jeladótól és Footpodtól:
http://zerge.info/POLAR_RS300X_SD_Orange
Bolti ára 56.900 Ft volt.
Mivel tényleg csak pár alkalommal volt használva még nyáron, ezért olyan, mintha új lenne - semmi karcolás vagy kopás nincs rajta.
Kérésre szívesen küldök képet.
2014. áprilisáig van rá garancia/jótállási jegy.
Ára: 30.000 Ft (Óra+Wearlink+Footpod)
Érdeklődni: a timeaokos@gmail.com e-mail címen lehet.
Kellemes ünnepeket,
Üdv,
Timi
Megválnék megkímélt állapotú (~280km) Soucony ProGrid Omni 9 (EU45, USA11) futócipőmtől. A kilométereknek megfelelő állapotban van, még közel sem ette meg a kenyere javát. Nem futottam benne túl keményeket, nemrég épület fel sérülésből, viszont azt már érzem, hogy visszatérek a netrális cipőkhöz.
http://apro.bikemag.hu/browse/ruhazat/cipo-zokni-kamasli/hirdet%C3%A9s-l133145.html
INFO: http://www.saucony.hu/index.php?p=termek&cs=001001&termid=795
Sziasztok!
Egyszer használt (10km) Asics Gel Nimbus 14 típusú, 46-os méretű futócipő eladó. Ár: 30 000 Ft.
Sziasztok
Rossz méretválasztás miatt nehéz szívvel megválnék Asics Gel Trail Lahar GTX3as cipőmtől. 2-3szor futottam benne, gyakorlatilag új. Ára 15990 lenne. (új ára a duplája) Full vízálló meg terepmintás meg minden. Nagyon jó kis cipő.
http://files.mozgasvilag.hu/prod/gel-trail-lahar-3-gtx-ferfi-terepfuto.jpg
ASICS GT-2150 G-TX futócipő 9/42,5/27 cm-es méretben eladó. Négyszer volt rajtam, 12-13 km lehet benne, füves sportpályán volt csak használva. Fél számmal nagyobb, mint kellene, ezért nem jó a mérete. A Spuriban vásárolt, eredeti ára 35990 volt, de már nem garanciás.
Tavasszal egyszer már meghirdettem (588-as hirdetés), most újra megvételre kínálom. Irányára nincs, ha valakit komolyan érdekel, úgyis tudja, mennyit adna érte...
42/26 cm-es aszfaltra való vagy gore-tex-es futócipő cserébe érdekel. További képek és elérhetőség az adatlapomon.
JAJ, túl nagyok a képek. Kérlek használd a jobb gomb, kép megjelenítése funkciót!
Sziasztok!
Végre sikerült szereznem (nem volt egyszerű) egy ÚJ MIZUNO BioLeg Performance 3/4-es futónadrágot. A mérettáblázat elég pontos mivel ez az S-es darab pont jó a 173cm-emhez, viszont a vádlim sajnos nem konfekció (42cm) és ez max 38-ig jó, így, most kissé elszontyolodva ugyan, de meg kell válnom tőle :(, pedig ez egy MIZUNO... Csináltam róla közeli képeket, amiket email címért cserében el tudok küldeni. Kecskeméten tudod megnézni vagy postával együtt is csak 9000 Ft-ot kérek érte. Itt elérsz: 2O/57731O9
Van még egy használt Polar s725X órám is az alábbi kiegészítőkkel:
-speed és cadance szenzor, bár utóbbit valahonnan elő kell kerítenem mert most nem találom :)
-mellkasi öv
-S1 footpod
-küllő és hajtókar mágnesek
-Polar PP5 CD
-infra port
-Kormány konzol
-használati útmutató
-doboz
Komplett triatlon szett: úszás, futás, kerékpár...
-S1 footpod (9.990) külön is, a többi (39.990) csak egyben eladó.
Itt elérsz: 2O/57731O9
Eladó egy Garmin forerunner 405-s óra,+pulzusmérő melkaspánt.
Jó állapotban,magyarországon vásárolt,kérésre posta is megoldható.
Sziasztok!
Megválnék Asics GT-2160 újszerű állapotban lévő 44-es méretű cipőmtől. 2012. április végén vettem, de csak kb 200 km van benne. Irányár 15000 huf.
Akartam mondani, hogy adok érte egy tálca sütit, de féltem, hogy kitiltanak vagy Zoli még képes tényleg nekem adni :P :D :D :D
Előzmény: pecsenye (756)
Eladó egy Petzl Myo XP fejlámpa,januárban vettem,és ötször használtam.
Ár: 10 000 ft.
Zergétől vásárolt (2012 augusztus) Polar RS 300X Orange eladó.Alig használt,új állapotban.19eHuf.Személyes átvétel debrecenben.
link: http://zerge.info/POLAR_RS300X_Orange
Eladó Polar óra
Polar RS 800 SD - még Zergénél vettem - mo-i beszerzés,
amit tartalmaz a kit: RS800SD karóra; Wearlink WIND pulzusmérő öv+pulzusmérő; S3 WIND footpod; Infravörös adapter adatátvitelhez. 57 000 huf.
érdeklődőknek: tamas321 kukac yahoo pont com az elérhetőségem
Eladó egy jó állapotú, női Asics Gel Pulse 3. Méret: 40.5 (US 9), zöld-szürke. 80 km-t futottam benne. További részletek priviben.
Sziasztok! Eladó 2 db 50köridős teljesen új timex ironman vízálló karóra.
Ár.: 13.000ft/db
érd.: ori.istone@gmail.com
Sziasztok,
eladó egy teljesen új, bontatlan csomagolású Garmin Forerunner 305 GPS óra, eredeti tartozékokkal együtt.
Érd.: martina8@freemail.hu
Sziasztok!
Eladó a képen látható Adidas climacool félverseny cipő. 44 2/3 méretben, 0km-es. 15-990ft-ért.
érdeklődni: ori.istone@gmail.com
Sziasztok.
Szép állapotban lévő Polar CS300-as órám, eladó sorba került Ár: 25 ezer forint Érd: 06306990092. Vagy itt az oldalon:))
Sziasztok,
2008-ban vásárolt, megkímélt, jó állapotban lévő Polar RS400SD készletemet eladom, ára: 60 eFt.
A készletben: az óra, S1 footpod, kódolt jeladó+mellkas pánt, polar usb irda, leírások, programok, garancia jegy.
tipsics@gmail.com
Sziasztok
Elsősorban a triatlonosokat érdekelheti : eladó egy nyereg mögé szerelhető adapter, amivel 2 db kulacstartót lehet a hátunk mögé rögzíteni a szélárnyékba.
Ára 3ezer forint lenne. Képeket mailban küldök, akit érdekel írjon privátban.
Sziasztok! Van egy ilyen izém eladó. SONY NWZ-W262 MP3 lejátszó, vízhatlan, futóknak fejlesztve! 2gb-os, fehér színű, bontatlan csomagolású. ára: 15.000ft :)
érd: ori.istone@gmail.com
Egy ismerősöm nyert egy éves belépőt az esztergomi Szent István Strandfürdőbe (2013. augusztusig érvényes).
Sajnos nem tudja kihasználni, ezért szeretne megválni tőle. Ha érdekel, itt tudsz érdeklődni parido(kukac)freemail.hu
Eladó!
Timex bodilynk 5E671 és hozzá való data recorder. (használt állapotban)
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_13_51o6as81yo.jpg
bsst@freemail.hu
Méretprobléma miatt eladó egy új (nov. 6-án vásárolt) Adidas Kanadia 4TR M 40-es méretű terepfutócipő. 50 percet futottam benne könnyű terepen, de sajna nem passzol a lábamra. Egyébként nagyon szuper cipő, szimpatikusan viselkedett terepen :) (már be is szereztem belőle egy jó méretűt) 15 000Ft-ot szeretnék érte.
Eladó egy bontatlan csomagolású Petzl Myo XP fejlámpa 14000Ft-ért. 3 év garancia! Bolti ára 20e Ft volt.
tusnyikbela@freemail.hu
Eladó egy kihasználatlan Polar S1 foot POD ár:10 000 ft .
Tel.:06 20/203 7580
Sziasztok! Van valakinek aptonia pulzusmérőhőz használatija. Beszkennelné nekem? Én elhagytam.
Sziasztok! Eladó adidas adizero mana, 44 2/3, 0-km-es, 17500ft+1kg banán:D
érd: ori.istone@gmail.com
szép estét!
Sziasztok!
Eladó egy Salomon Speedcross 3 CS cipő 43 1/3-os méretben. A cipő szuper állapotban van, összesen 20km futáson és 30km túrán van túl, sajnos méretre egy számmal kisebb lett a kelleténél:(
Irányár: 20.000Ft.
Eladnám Nike Lunarecar cipőmet. 45-ös, nekem kicsit lett, pedig 44,5-es Nike-okban szoktam futni. Egy futást nyomtam csak benne. Esetleg Suunto, Garmin, Polar órára ráfizetek, vagy keressetek meg ajánlatokkal, árajánlatokkal, nekem ez itt áll hónapok óta, fölösleges. Érdeklődni, emailben. devilv8kukactotalcar.hu
Eladó, Nike versenycipő (új ),max 100km-t használható.A kettő 290gramm....
Ára 6000 forint lenne...43-as méretben.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_22_fywlavnin6.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_22_w3pb1gp0jt.jpg
Jó állapotú Adidas micoach pacert keresek megvételre.
E-mail: molnar26@freemail.hu
Sziasztok.
GARMIN FR310XT óra szép állapotban, gyári töltőjével eladó, egy éves és magyar menüs, ir.ár:55eFt, tel.:30/4119345 v. htd558@gmail.com
Itt megtekinthető : http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_17_7lg91nv3ep.jpg
Hello!
Eladó egy párszor használt Nike Dual Fusion ST2 férfi futócipő!
Mérete : 46
Ár:15.000
Érdeklődni :+36204442525
Hello!
Eladó egy párszor használt Nike Dual Fusion ST2 férfi futócipő!
Mérete : 46
Ár:15.000
Eladó zsír új Asics Trabucco 14 (45) (fekete/szürke/piros). Ár: 22 000 HUF, budapesti átvétel.
üdv!
fél éves az óra.
akkuja bekapcsolt gps-es Hrm nélkül kb 16 órát bír..
nemigazán használtam negatívumot nemnagyon tudnék....mér mindent rendesen.
Előzmény: swimmingjoe (722)
Szép Mike,de nekem sajnos vállban is szűk:-)
Előzmény: Mike01 (775)