Adok-veszek: sportszerbörze
Létrehozta: sepi | 2008-09-14 18:45:03-kor
Hogy legyen egy hely, ahol mindenki bátran meghirdetheti kütyüjét, sportcuccát, akár eladásra, akár csereberére.
Sziasztok,
megválnék fekete/citromsárga, keveset használt Nike+ Sportband órámtól, chippel és Polar wearlink pulzusövvel.
irányár: 23e
Polar Bluetooth Wearlink jeladó eladó. Irányár 10900 Forint. ZTE Blade androidos telefonnal használtam, RunKeeper-rel, és HR Navi+ szoftverekkel.
Bővebb információ itt:
http://www.polar.com/en/products/accessories/Polar_WearLink_transmitter_with_Bluetooth
Ez a cipő is eladó. 43 1/3 méret és van 44-esben is.
Az ára 12.990ft. Érd: ori.istone@gmail.com
Sziasztok!
Eladó a képen látható 43 1/3 méretű 0-km es adidas cipő, sajnos nekem kicsi lett.
Budapesten megtekinthető, az ára 14.990ft.
Érdeklődni: ori.istone@gmail.com
Eladó RS300X Polar futóóra. Most egy éves, és még egy év gari van rajta. Ugyancsak eladó S1 Footpod, szintén garis még fél évig. Mondanom sem kell, hibátlanul működik mind a kettő. Kipróbálási lehetőség van Budapesten. Ár szettben: 35 000 Ft. Bolti ára 48 900 Ft.
Ha valakinek csak az egyik kell, külön is meg lehet vásárolni, ekkor az óra 20 000 Ft, a footpod 20 000 Ft.
Ha érdekel, a marcsell@citromail.hu címre írhattok.
Eladnám Polar rs400sd futócomputerem, egyetlenegyszer használt, (Timex Global Trainert használok) kipróbálás erejéig, teljesen sérülés, és karcmentes, (legkisebb hajszálkarc sincs),nagytudású sportóra, elsősorban futóknak. Polarnak ennél csak egyel van nagyobb órája, az rs800-as. Külföldről való, garancia nincs. Csomag tartalma: CD-k, teljes verziós edzésnapló-szoftver, infra port, usb kábel, kódolt mellkasi jeladó, s1 foot pod, és természetesen az óra. Új ára jelenleg is 81.000ft-tól indul. Csere nem érdekel, nálam kipróbálható, de el is postázom előre utalás után.
Ár: 45.000ft, ebből alku nincs, már szinte félár.
Kérésre képeket küldök.
Vas megye, Celldömölk. halzoli@cellkabel.hu vagy hétvégén 70/318-9334
Sziasztok!
Rendkívül bosszantó méretprobléma miatt eladó egy szinte teljesen új Salomon XA Pro 3D Ultra 2 Gore-Tex membrános csúcskategóriás terepfutó/túracipő. 69 km van benne, 42 hegyi terepen, 28 pedig alföldön. Teljesen hibátlan, vízálló, gyönyörű, überfasza és nagyon sajnálom :( USA 11-es kellett volna, kompromisszumot kötöttem és hiba volt.
méret: EUR: 44 2/3 USA 10.5
info:
http://www.mormota.eu/labbelik/8547-salomon-xa-pro-3d-ultra-2-gore-tex-ferfi-terepfuto-cipo
képek:
http://salomonxapro3d.sly78.fotoalbum.hu/
Feltettem a Vaterára is, úgyhogy előfordulhat, hogy licit érkezik rá, akkor köteles leszek ott eladni.
Köszönöm a figyelmet.
Sziasztok,
Eladó egy 180cm magas Székely Budo bokszzsák, töltve, alig használva. Kb ilyen: link. Fém tartószerkezetet is tudok adni hozzá. ~15 e Ft. Budapest környékén átvehető.
üdv,
L
Terep híján, ahol haszánlhatnám, eladó egy 42-es méretű Saucony Xodus (fekete-sárga) Vibram talpas terepfutó cipő. Kb. 50 km van benne, szinte teljesen új. 15 ezer pénz az ára, újonnan, leakciózva 25.
Szia,
megvan még a szerkezet? Az érdekelne, hogy a panelházak között mennyire gyorsan találja meg a műholdat? Van esetleg ilyen tapasztalatod? Van ugyanis egy Timex GPS-em, de azzal az a tapasztalatom, hogy a panelrendetegben nem talál műholdat, így szinte képtelen vagyok normálisan használni... Viszont van egy RS300x-em, ahhoz épp jó lenne.
Köszi az infót!
Tamás
Előzmény: Joey77 (809)
Eladósorba került POLAR RS300 (fekete) órám, három éves, jeladóval, korának megfelelő állapotban. Ára 12999 jó magyar forint.
Jelenlegi kihasználatlanság miatt eladóvá vált a lenti Polar G1 GPS a bolti ár feléért.
Polar G1 GPS 18 000 Ft
Az eszköz keveset használt, mind esztétikailag, mind funkcionális szempontból hibátlan.
A Polar G1 GPS érzékelő szabadtéri sportok,
például futás vagy kerékpározás alatti sebesség-/tempó-,
illetve távolságmérést tesz lehetővé.
A G1 sebességtartománya 0-199km/h
Kompatibilis az FT60, FT80 és RS300X órákkal.
06-30-590-5185
Eladnám Polar s610i órám, minden tartozékával(kódolt jeladó, edzésszoftver, infra USB ,leírás, doboz)
Hibátlan, karcmentes szép állapot.
Számítógépre tölthető edzésfájlok, Polár magyarnyelvű szoftverrel kielemezhető edzések, diagarammok, pulzuszónák megjelenítése, stb. Nagyon jó kis óra, sok funkcióval.
Ár:23.000ft
Eladnám Polar RS100 órám, hibátlan karcmentes, 1 éves, minden tartozékával (kódolt mellkasi jeladó, leírás, doboz).
18.000ft
mail, vagy hétvégén 70/318-9334
Személyes vétel esetén természetesen kipróbálható.
Eladnám Polar rs400sd futócomputerem, egyetlenegyszer használt, (Timex Global Trainert használok) kipróbálás erejéig, teljesen sérülés, és karcmentes, (legkisebb hajszálkarc sincs),nagytudású sportóra, elsősorban futóknak. Polarnak ennél csak egyel van nagyobb órája, az rs800-as.
Külföldről való, garancia nincs.
Csomag tartalma: CD-k, teljes verziós edzésnapló-szoftver, infra port, usb kábel, kódolt mellkasi jeladó, s1 foot pod, és természetesen az óra.
Új ára jelenleg is 81.000ft-tól indul.
Csere nem érdekel, nálam kipróbálható, de el is postázom előre utalás után.
Ár: 55.000ft
Vas megye, Celldömölk.
halzoli@cellkabel.hu vagy hétvégén 70/318-9334
Bocsáant, lemaradt, szerkeszteni pedig utólag már nem tudom:
Debrecenbe személyesen megnézhető, átvehető, vagy postázom.
Eladó egy tavaly ősszel vásárolt Saucony női 3/4-es futónadrág. Kb 5 alkalommal volt használva, M-es méretű, fekete, két oldalán térdhajlatnál saucony logóval, szinte új állapotban, hátul deréknál cipzáros zseb.
9000Ft volt újonnan, kb 7000 Ft-ot gondoltam érte.
Képek linkje:
https://dl.dropbox.com/u/72575799/IMG_6453.JPG
https://dl.dropbox.com/u/72575799/IMG_6454.JPG
https://dl.dropbox.com/u/72575799/IMG_6455.JPG
Érdeklődni mailben: vegyesztestverkukacgmailpontcom
Eladó Polar F7M Gry Új! Számlával,garanciával Budapesten személyesen! Vagy postázom!
Alapfunkciók: | Háttérvilágítás; grafikus cél-zóna megjelenítés; EKG-pontosságú szívfrekvencia mérés (%/bpm); Automatikus célzóna beállítás (%/bmp); Pulzus-célzóna figyelmeztetés vizuális és hangjelzéssel; Heart Touch: szívmérési funkció; Vízállóság |
---|---|
Edzésfunkciók: | OwnCal: kalória-felhasználás; OwnCode: kódolt jelátvitel, Zone Pointer |
Adatrögzítés és naplófunkció: | Edzésidő (összes); Célzónában töltött idő; Edzés alatti maximális pulzusszám; Edzés alatti átlagos pulzusszám; Edzés idő; Kalória-felhasználás (1 edzés/heti/össz./zsír%) |
Adatátvitel: | SonicLink, UpLink |
Javasolt felhasználási terület: | Fitness |
Üdvözlet mindenkinek!
Szeretnék vásárolni egy országúti kerékpárt, 59-60-as méretben. Ha esetleg valaki tudna eladó kerékpárt, örülnék ha jelezné nekem üzenetben.
Köszönöm.
Üdv.:
Zoli
Eladó egy Campagnolo Tech Motion '12 mez.
Színe: fehér-narancsságra
Mérete: M
Állapota: új.
Hátul három zseb, szűk fazon a kisebb légellenállásért.
Gyönyörű darab!
Csere csak készpénzre.
Köszönöm.
Irányár: 12500Ft.
Samsung Galaxy S3-hoz sport (karra tehető) tok eladó.
Más telefonokhoz is használható, kb 7x13 cm-es méretig.
2500 ft
https://edzesonline.hu/upload/7852/100884.jpg
Úszástanuláshoz kiegészítő:
Finisinc gyártó Tempo Trainer Pro 'ütemadó kütyüje'.
(Nem csak ) a karcsapáshossz hatékonyabbá gyakorlásánál hasznos, csipogással diktálja az előre beállított tempót, könnyebbé téve, hogy ettől ne térj el az edzés ideje alatt.
Nem sokat használt, 6500 Ft (új ára 10e körül van)
Sziasztok,
Ha valakinek van egy elfekvő és általa nem használt Garmin Foot POD-je megfelelő árban. Megvenném (Garmin forerunner 210-hez kellene
Eladó egy Dazer II ultrahagos kutyariasztó. Ár: 5000 ft
Tel.:0620/ 203 7580
Köszi Bozót!!! Én nem tudtam volna ilyen higgadtan elmagyarázni Bár szerintem eredménytelen, mert ő a Tibor!!! (üzenőfal)
Tibor, ne harapj rögtön! Légyszi! Dildinek igaza van abban, hogy a nagy kép zavaró lehet mások számára és két három ekkora kép teljesen lefedi az oldalt, a kutya nem görget annyit le....
A megoldás annyi, hogy amikor berakod a képet, a megjelenés fülön leveszed kicsire, max 500szélesre. Ha szeretnéd, hogy az érdeklődő egy kattintással megnézhesse nagyban, még annyit kell tenned, hogy ráklikkelsza képre, majd a kis link ikonra (láncszem) és odamásolod az eredeti, nagyméretű képed URL-jét. Így a falat nem árasztod el, de a potenciális érdeklődők is meg tudják nézni a részletes fotót! Kettővel több kattintás neked, béke a fórumnak! :-)
És ez persze mindenki másra is vonatkozik, nem csak Tiborra :-)
Előzmény: ORBEA ORCA (794)
Kedves Dildi!
Mint nekem mondták,ha szúrja a szemed ne nézd meg....ennyi a modrálási lehetőség sajnos.
Azért tettem fel akkorában,hogy az állapot jól látható legyen.
Egyébként ezt legalább tudom törülni,ha kitörlöm a képeket az albumomból,mivel már nem aktuális az ajánlat.
Előzmény: dildi (793)
Csak halkan megjegyzem, hogy nagyon hálás lennék ORCA-nak, ha normál méretű képeket rakna fel!!!!! hogy ne takarja ki a többiek hirdetését egy nap alatt!!!!!!! Legyünk már egy kicsit másokra is tekintettel..........ez nem az üzenőfal!!!!!!!!!!!
Imádott POLAR RS300X orange (S1 Footpod-al és Polar WearLink+ jeladó övvel) órám megkímélt állapotban eladó, vagy elcserélném Garmin Dakota 20-ra, vagy olyan kütyüre, ami tud egyszerre távolságot-sebességet-szintet mérni.
Eladó egy tök új Polar RS300X pulzusmérős óra 22.000Ft-ért. Érdeklődni: 0620 802 78 58 Peti
Minden bringa pedál nélkül van esetleg a shimano szetteseken szokott lenni a szettbe atrtozó pedál.Egyébként a szettekben nincs pedál pld a Campában vagy a Sram-ban így azt külön kell venni,ki mit szeretne.Erre egy Look Keo Classic illene.
Ja,és hülye mód a bringák súlyát is pedál nélkül adják meg....Hogy minél kevesebb legyen,aztán amikor valaki egy fél kilós régi Look-ot,vagy Shimano105-öt feltesz akkor lehervad az arcáról az önelégült mosoly... :-)
Előzmény: SirBrian (789)
Annyiban tudom sponzolálni valamely sporttárs bringás karrierjét,hogy 70%kp után 3-4 hónap részletfizetésben segítek.
A bringa átlag használatban biztosan elmegy 2 szezont ráköltés nélkül.
Cinelli Experience Columbus Airplane csövekből 51,S méretben cca164-172cm magassághoz Campa Centaur 10 szettel Fsa compact új hajtóművel,új lánccal,sorral Mavic Ksyrium Equipe kerekekkel Conti GP400S gumikkal EO-os tagnak 195E ft-ért.
Újszerű sérülés,bukás mentes állapot,nem versenyzőtől.
Itthon a vázszett ára 180Eft,kint 540 Font,800 Dollár.
Az ajánlat 3 napig él.
Sziasztok!
Eladó Polar RS 800 cx óra az alábbi kiegészítőkkel:
2db speed szenzor
2db cadance szenzor
2db óratartó
1db S3 footpod
1db G3 GPS
1db HRM öv
1db Usb Infra , polar protrainer software
Lehetőség szerint egyben szeretném eladni, de kedvedre valóan is összeválogathatod!
Komplett ár 99.000
szabbyy@gmail.com
06-30-2012590
POLAR S1 footPOD kevés km-rel eladó :)
kompatibilis:
- POLAR RS200
- POLAR RS300X
- POLAR RS400
- POLAR FT60
- POLAR FT80
érdeklődni: 06-20-452-80-41
BikeMag apróhirdetésben egy Pinarello Paris 58cm-es kerékpár eladó,esetlegesen érdemes megnézni annak,aki jó bringát keres.
A vázszett újonnan 2500Euro.Campa Chorus 10-Most gyári kerekek,kiegészítők.
Imádott POLAR RS300X orange (S1 Footpod-al és Polar WearLink+ jeladó övvel) órám megkímélt állapotban eladó, vagy elcserélném Garmin Dakota 20-ra, vagy olyan kütyüre, ami tud egyszerre távolságot-sebességet-szintet mérni.
Sziasztok,
Eladó az alábbi Nike + Sportband futó karóra!
Teljesen új, még nem volt használva,
Ára: 10 000 Ft
Érdeklődni lehet: csere.gaspar@gmail.com
Eladó egy zsírúj Campagnolo téli nadrág, L-es méret.
Nagy bánatomra nekem sajnos kicsi lett (189cm magas vagyok). Én kb. 170-180cm magas srácnak javaslom.
Néhány szó a ruháról:
- Campagnolo (Made in Italy), vagyis kíváló olasz kelme. :)
- Latex jellegű anyag a far résznél, a felverődő víz lepergetéséért.
- Fényvisszaverődő zippzár a bokánál
- thermo bélés, télire ajánlott
- elsőosztályú ruhadarab.
Bolti ára: kimondani is sok... :)))
Bocs a gyenge képekért, a valóságban álomszép ruhadarabbal van dolgunk.
Érdeklődni privátban vagy emailben: miisiii@gmail.com
Minimális alku belefér.
Eladó egy Asics Gel Lahar 4 GTX férfi terepcipő, US 9, EU 42.5.
Két futás, ~40km van benne.
A méretével van gondom, sajnos rám kicsi.
Irányár: 16000 ft
Érdeklődni: +36308363903, kovacs213janos@gmail.com.
Budapesten személyesen is át lehet venni (13. ker), illetve postán, vagy futárszolgálattal is el tudom küldeni.
üdv,
János
Jó reggelt mindenkinek!
Eladóvá vált 2009.02 havi Garmin forerunner 405-s órám +mellkaspánt+töltő.
Fehér zöld színű.
Tökéletes állapotban,karcmentes kijelzővel.
Jövőhéten Budapesti átvétel megoldható.
40.000ft.
Eladó egy teljesen új Garmin Forrerunner 210. Irányára: 50.000Ft.
A Garmin Forerunner 210 HR Premium egy kiváló minőségű beépített GPS vevővel felszerelt sportóra. Rendkívül könnyen használható, hiszen az első használatkor csak fel kell tölteni, ki kell vinni szabad térre, hogy kapcsolódhasson egy műholdhoz, és pár kérdés megválaszolása után már kezdhetjük is az edzést. Az edzés kezdetekor csak meg kell nyomni a START gombot, majd ha végeztünk az edzéssel a STOP gombot. Ennyire egyszerű az egész! A Forerunner 210 lehetőséget ad intervallum edzések beállítására is. A készülékhez szívritmus jeladó is tartozik, melynek segítségével folyamatosan nyomonkövetheti pulzusát. Kül és beltéri használatra is tökéletes, mivel kültéren a GPS szolgáltat információt az órának, beltéren pedig a lépésszámláló. Minden edzéshez tökéletes kiegészítő, melynek segítségével az edzésünk maximálisan elemezhető lesz. Így is ismerheted: Forerunner210
Sziasztok !
Eladó: Új Nike Stucture 14, 44'5 15000Ft
Mizuno Wawe Rider 14 43 20km futás van benne. 12000Ft
holszabi@freemail.hu