Adok-veszek: sportszerbörze
Létrehozta: sepi | 2008-09-14 18:45:03-kor
Hogy legyen egy hely, ahol mindenki bátran meghirdetheti kütyüjét, sportcuccát, akár eladásra, akár csereberére.
ÚJ Close2 Carrera csapat időfutam mezek,2db M méretben átadó 10000ft-ért komolyabb edzesonline-os kerékpárosnak.
A méret szerintem 170-175 magassághoz jó,normál bringás testalkatra,nekem XL-es kell...:-)
Képem nincs róla,de úgy néz ki mint az alső felső együttes,csak speciális időfutam anyagból van,komoly darab.
Akit érdekel keressen rá,biztosan talál képeket.
Szia!
Az órára két év garancia jár ebből még 1,5 vissza van, Én februárban vettem.
Üdv.
Előzmény: arion (921)
Sziasztok! Eladnám februárban vásárolt, garanciás Polar Rs300X futóórámat, pulzusmérő öv tartozik hozzá, az övön látszik, hogy volt használva. Az ár 15000 Ft, de amennyiben valakit komolyan érdekel az óra, szerintem meg tudunk egyezni.
Eladó egy női, 41-es méretű Nike Air Alaris +4 MSR futócipő, 62 km van benne. Az ár alku tárgya.
ha nem jó Rád akkor is hordjad, inkább mint amit Pecsenyétől kap...szegény cipő... :-)
Előzmény: toygli (916)
Gondolkozni lehet, őszinte leszek 20 alá nem megyek az árával, inkább magam használom. Csak az akadályoz benne, hogy NIKE függő lettem, különben nagyon nagyon jó cipő.
Előzmény: pecsenye (915)
Mivel nem találom a dobozát és a blokkját, lehet, mert ajándék volt, így az ár:21ezer forint.
Előzmény: toygli (912)
Sziasztok! Eladó egy 2013-as születésnapi futócipő Asics Gel - Lyte33 2. Max. 40kilit tettem bele. Júniusban volt a szülinapom. Nincs semmi baja. Méret: 27,5cm/9,5/43.5. Ár: 23000ft. Tel.: 06-20-203-63-14. Dobozát még keresem.
Leírás:
http://www.spurifutobolt.hu/
Eladó North Face Single Track terepfutócipő. Egyszer sem használtam, csak a boltban járkáltam vele! Méret: eur 45 / us 11,5. Nagyon kénylemes cipő, 8mm drop. A Saucony Triumph 9-hez nagyon hasonló érzetű. És persze csodaszép . Két hete vettem az Overlandben.
Azért adom el, mert inkább minimalista cipőben szeretnék futni a jövőben, és ezt nem használnám ki.
Ára: 15.000 Ft
Sziasztok!
Eladó egy újszerú állapotbanlévő keveset használt polar rs 300 futó óra és footpod ami kissé karcos(sebesség -távolság mérésére) .
mellkas pántal.
' hét garanciával!
30000forintért.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_7_19_y8xsnq0x5e.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_7_19_u9owe2ff36.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_7_19_vfns3zamse.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_7_19_f8qkzx9omi.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_7_19_xy5j2g10wa.jpg
Én adtam időt neki. Szépen néztem rá. Nem szidtam, nem ütöttem, vigyáztam rá, elnéztem a hibáit.
Viszont ma elhatározásra jutottam, mert belém taposott, bele"gyalogol" a lelkembe. Nem akar engem.
Amennyiben nem lesz egy jólelkű jelentkező, nagy nyilvánosság előtt kivégzem. Aki mégis megmentőjeként jelentkezne, annak eladó egy 41-es méretű Nike Air Alaris + 4MSR női futócipő, mindössze 62 km van benne (a mai néggyel együtt). Ár alku tárgya.
Esetleg megmenteném egy keveset használt, hasonló méretű, más életét megkeserítő Saucony életét...
Eladó egy 0 km-t futott Adidas 42 2/3-os méretben 23.000 Ft-ért, valamint egy Kellys Crossterkking 54-es
bringa gyereküléssel, új hátsóval és hátsó lámpával, használtan: 30.000 Ft-ért.
Telefon: 06-20-770-3398 (MAC-ba le tudom vinni meindkettőt csak szóljatok)
Gergő
Sziasztok,
Gatorade Izotóniás Italporokat kezdtem el forgalmazni. 350 gr-os kiszerelésben, 2 klasszikus ízben érhető el: Citrom és Narancs.
Most bevezető áron lehet hozzájutni, mindössze bruttó 1.990 Ft + postaköltség.
Megrendelhető a www.store24.hu/sportital webáruházban.
További sok-sok kilométert kívánok! :)
Sziasztok!
Eladó egy Bicycle Line kantáros nadrág, L-es méret. Max. 10 alkalommal volt használva.
Képek az albumomban láthatók, belső üzenetben várom az érdeklődőket :)
Ára 8.000 Ft
Eladó egy felújított országúti kerékpár!
Casati Monza váz
Shimano Sora fékváltókar
Rival Togo Sachs 7000
Shimano 600 SIS váltó
Vredestein gumi
Taurus RMX 330 622*14 Felni
SPD pedál
Tranz X könyöklő
Irányár : 99 999 Ft, mivel ez piac alku egy kicsit lehetséges.
Megtekinthető és kipróbálható a 13 kerületben a Béke térnél, esetleg a közelben házhoz is vihetem!
0630-851-2887
Sziasztok!
Aki kerékpárt szeretne venni,és 186-188 cm felett van annak ajánlom figyelmébe ezt a bringát ami új,Shimano Ultegrával szerelt
220E ft-ért új ára 500 körül van.Nem az én bringám,csak ajánlott vétel,akit érdekel privát írjon megadom a bolt elérhetőségét.
Tibor
Szia!
Megvan még a Bianchi kerékpárod? Vázmérete?
Illetve mennyit gondoltál érte?
Várom válaszod, köszönöm.
Lajos
vegyesztestverkukacgmailpontcomra
Előzmény: mezesmelange (875)
Eladó egy Asics Trabuco 13 terepcipő, 39-es méret. Néhány rövidet futottam benne, de a 37-es lábam épp végigér benne.
Ár: 15.000 Ft
Sziasztok!
Eladó egy használt, de jó állapotban lévő 42-es (27 cm, US: 8,5) Asics Hyper MD közép/hosszú távfutó szögescipő!
Ára: 7500 Ft
Érdeklődni lehet: csere.gaspar@gmail.com (Budapest)
Suunto t6d (fekete-piros) órámat eladnám, footpoddal, bikepoddal és övvel együtt. Kifogástalan állapotban van. Irányár:65 eFt
Eladó Polar rs400SD, kifogástalan, szép állapotban 4 hónapot használt (átlag heti 2 alkalom), minden tartozékával, dobozában( óra, mellkasi kódolt jeladó, S1 Footpod, Usb Infraport, szoftver, Cd,stb.) nagy tudású futócomputer, sebesség, és távolságméréssel.
Ár: 40.000ft, alku nincs, csere nem érdekel.
Kérésre képet küldök.
Eladó:
Új Nike Stucture Triax 44,5 16000Ft
Ironman Triathlon versenyruha új S-méret 10000Ft
Ironman Triathlon short új L-méret 7000Ft
Saucony Grid Guide 5 Új 45-ős 15000Ft
még mindig várja új gazdáját egy teljesen új Adidas futóciő 42 2/3-os méretben.
25000 Ft-os áron
Telefon: 06-20-770-3398
Mivel az előzőek bénák lettek akkor újra:
Eladó Wilson teniszütő: nagyon megkímélt, tokkal 9800ft
Head squash labda új két pontos 700ft
Gumiszalag 1500Ft
Női 36-os teniszruha 2500ft
Eladó két db Nike s-es női futónadrág 4900ft/db áron
Egy női nike xs-es futómelltartó használt 1500ft.
Eladó Wilson teniszütő: nagyon megkímélt, tokkal 9800ft
Head squash labda új két pontos 700ft
Női 36-os teniszruha 2500ft
Gumiszalag 1500Ft
Eladó két db Nike s-es női futónadrág 4900ft/db áron
Egy női nike xs-es futómelltartó használt 1500ft.
Sziasztok Sporttársak,
Megkímélt, jó állapotban lévő Polar RS400SD órámat eladom, irányár: 50 eFt.
Óra, S1 footpod, kódolt jeladó+mellkaspánt, polar usb irda, leírások, programok találhatók a csomagban.
További információért és képekért keress a tipsics@gmail.com címen.
Tamás
Sziasztok!
Eladó a Párom bringája. Ha érdekel az alábbi hirdetése, írj neki a polaris8126@gmail.com e-mail címre,
vagy hívd a 06/70-4268597-es telefonszámon.
Üdv!
Mamba
,,Ha szeretnél egy gyorsabb kerót versenyre vagy edzéshez,akkor most eladó ez a klasszikus Mali Ironman,full Tiagra szettel szerelve (kivéve a fékváltókart ami Simano 105). Nagyon megkímélt állapotban van,az alkatrészek nincsenek megkopva (lánc,hajtómű stb.) A szobámban tároltam,mert sokáig nem tudtam tekerni. Max. olyan 6-800km.-t mehettem vele. Szeretnék áttérni montira ezért adnám el.
Ára: 100e.Ft. Ha 5 napon belül elviszed 5 ezer Ft. kedvezményt tudok adni,,
Sziasztok!
Eladóvá vált Northwave típusú országúti cipőm, az alábbi linken képekkel bemutatva:
http://apro.bikemag.hu/browse/ruhazat/cipo-zokni-kamasli/northwave-cipo-csokkent-az-ar-l161106.html
Az ára 7.000Ft, és opcionálisan egy igencsak viseltes, de még használható SPD-SL stoplit is tudok mellé adni ajándékba:)
Sziasztok!
Méretprobléma miatt eladóvá vált Asics Gel Nimbus 14 futócipőm. 2x volt rajtam.
42-es méret.
Ár: 25.000 Ft
Képet tudok küldeni
jeneiz71@gmail.com
Eladásra kínálom a Timex, Casio, Polar gyártmányú "futós" karóráimat.
Szép napot mindenkinek! :)
Sziasztok,
Eladó a képen látható 2-3 alkalommal használt Nike Vomero 6-os női cipő. Méret: EUR 38,5/UK 5. Ár: 23.000 Ft
Érdeklődni: lendvaieszter.le@gmail.com
Sziasztok!
Eladó a képen látható 43 1/3 méretű 0 km-es futócipő.Ára 12.990.
Érdeklődni lehet: ori.istone@gmail.com
gyerkőcnek vennék egy használt 38-as női bicajos-cipőt, hozzá esetleg használt pedállal országútira!
aki hajja aggya át :-)
Sziasztok,
Még mindig eladó a képen látható Adidas supernova, méretben nem illetünk össze, de
hibátlan a drága - nem futott példányról van szó. Becserkészhetitek 25.000 Ft-ért
06-20-770-3398
gergő MAC
Csak 5letként, hogy ne kelljen ezt kiírnod havonta: osszátok meg ezt az infót ezt az infót a cím alatt...
Előzmény: Bozót (876)
Sziasztok!
Eladó aképen látható Cateye CC-RD300W Strada Wireless kilóméteróra. Új, bontatlan. Ára üzletben 19990 Ft, amit most leakcióztak 14990 Ft-ra. Tőlem 10000 Ft-ért elvihető.