Adok-veszek: sportszerbörze
Létrehozta: sepi | 2008-09-14 18:45:03-kor
Hogy legyen egy hely, ahol mindenki bátran meghirdetheti kütyüjét, sportcuccát, akár eladásra, akár csereberére.
eladó egy alig használt bringa, 150km lehet benne.
ár: 75.000ft
érd.: baloghtihamer92@gmail.com
újpesten megtekinthető vagy átvehető
Sziasztok, eladnám 3napos Saucony powergride ride 6-os ff. futócipőm, méretprobléma miatt. 22km van benne, 44-es méret. Ez a fajta:
http://www.kondisport.hu/egyeb-talaju-aszfalt-f-salak-futopad/718-saucony-powergrid-ride-6-ffi.html
Árajánlatokat várok!
Még megvan! írj egy e-mailt ide és küldök részleteket: ori.istone@gmail.com
köszi, hali
Előzmény: solyomla (1012)
Eladó egy 155 cm-es kétkezes rúd (szorítós súlyrögzítés), két db egykezes rúd (csavaros súlyrögzítés) és hozzá 4 db 2,5 kg-os tárcsa (műanyag, homokkal töltve).
Ár: kétkezes: 5 ezer, egykezes 1500/db, tárcsa 2000 (4 db). Budapesten átvehető.
Sziasztok!
Egy ismerősöm eladná futócipőjét méretprobléma miatt. Nagyon kevés km van benne, mivel gyorsan kiderült, hogy kicsi rá.
Típus: Nike Air Pegasus+29
Méret: 44,5
Ár: 19000.-
Ha érdekel, írj.
Timex Ironman Global Trainer GPS-es sportóra
- eredeti dobozában
- magyar nyelvű használati utasítással
- pulzusmérő mellkaspánttal ("ANT+" -os)
- adatkábellel
- hálózati töltő adapterrel
- kerékpáros rögzítővel
Megkímélt, sérülésmentes, nem laharcolt darab.
Irányár: 50000 HUF
Személyes átvételt preferálok, de kérésre postázom is.
Sajnos méretprobléma miatt eladó egy The North Face Double Track Guide terepfutó cipő!
Egyszer futottam benne 20 km-t.Színe fekete/piros. A mérete 44.5 (UK10). Ára:16000 Huf
Üdv Szecsady!
Nekem van egy fr 305-ösöm, de tavaly nyáron kipurcant. Nincs kedve bekapcsolni. Ez egyik pillanatról a másikra történt. Kipróbáltam mindenféle trükköt, amit ezen az oldalon kaptam, de egyik sem működött. Egyszer ugyan magához tért, de mégis megadta magát. A mellkaspánt egyébként működik, az óra szíja tökéletes.
Ha érdekel alkatrésznek, vagy az órát tudod valahogyan javítani/javíttatni, akkor írj.
Virago
Előzmény: szecsady (1013)
Itt van pár felesleges: ( http://www.ebay.de/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=garmin+forerunner+610&rt=nc&LH_Auction=1 ) Kis odafigyeléssel jó áron lehet jó órához jutni. Pár hete itt vettem egyet.
Előzmény: szecsady (1013)
Eladnám feleségem által használt tökéletesen működő futóóráját, összes tartozékával újabb vásárlása miatt.
(Kódolt jeladó, footpod, edzésnapló-szoftver, infraport, kábel)
Infó:
Ár: 40.000ft
Sziasztok! Keresek garmin forerunner típusú órákat. Akinek van fölösleges, az keressen :)
Méretpobléma miatt eladnám Adidas Response 22 futócipőmet. 42-es méret narancs színű, benne 20 km.
Ára: 19 000 HUF (30 588 81 60)
Eladó Magellan Switch Up GPS-es sportórám.
A kijelzője megrepedt, így vízbe már nem vinném, de futáshoz és kerékpározáshoz tökéletes.
8 óra üzemidő, barometrikus magasságmérő, 9 beállítható profil, képernyőnként max 6 adat megjelenítése, ANT+ kapcsolat pulzusmérő övhöz, riasztások, sok-sok egyéb funkció, ami a gyártó honlapján megtalálható.
http://magellangps.com/Store/Switch-Series/SwitchUp-GPS-Watch
Ár: 39000
sziasztok, lenne egy eladó cipőm:
Adidas Kanadia TR5 44 2/3-os 28.5cm fekete/piros (kb 43-as lábra való) esetleg valakinek? szinte új pár km van benne ára 13eFt postával.
htd558@gmail.com harminc/411kilenc345
Köszöni a Karácsonyi ajándék Asics! Repül Sajnálom , hogy a New Balance kicsi volt. Szerettem volna.
Előzmény: szinesceruza (1007)
FUTÓKARÁCSONY de inkább FUTÓÚJÉV-:)
Az alábbi teljesen új, sosem használt cuccokat szánjuk eladásra, akár karácsonyra is kellemes meglepi lehet. Persze, hogy sportbaráti áron és rugalmasan:)
NEW BALANCE 1080 futócipő 43-as méretben, talpbetét hossza 28 cm.
SAUCONY PROGRID RIDE 3 futócipő 43-as méretben, tbh 28 cm.
BROOKS INFINITI 2 futócipő 43-as méretben, tbh 28 cm. Már elkelt.
ADIDAS TORSION futócipő 42,5-es méretben, tbh 27 cm.
ASICS GEL KAYANO 18 futócipő US 10,5 méretben, tbh 29 cm. Már valaki örömmel kapta karácsonyra:)
DANIEL'S RUNNING FORMULA már elkelt.
Ha komolyan érdekel, kérlek hagyj üzenetet. Képeket természtesen tudok küldeni.
Minden jót, Csab
Performance Sete
Ásványi sókat és glucidokat tartalmazó hipotóniás italpor sportolók számára.
A termék alkotóelemeinek aránya és mennyisége úgy lett kifejlesztve, hogy a kész hipotóniás ital (180mOsm/liter) gyomorból való kiürülési ideje és felszívódási sebessége gyors legyen. A készítmény szénhidráttartalmának jellege hozzájárul a glükóz folyamatos véráramba kerüléséhez, amelynek hatására a szervezet képes takarékoskodni az izomzat glikogén raktáraival, késleltetve így a fáradtságérzet kialakulását. A fizikai aktivitás közben elvesztett ásványi sók pótlására elektrolitokat is tartalmaz (Na+, K+, Mg2+, Cl-). Fontos, hogy az elektrolitok pótlása kiegyenlített legyen, mert ennek hiányában felléphet teljesítménycsökkenés, izomgörcs vagy fáradtságérzet korai kialakulása. Az Eleutherococcus Senticosus növény gyökeréből képzett kivonat hatásos a szervezet pszichikális és fizikális stressztűrésének javítására. Ezért olyan sportágaknál alkalmazzák, ahol a nagyfokú fizikális terhelés elviselése pszichésen és fizikálisan is kiemelkedően fontos.
maltodextrinek, dextróz, fruktóz, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, nátrium-citrát, kálium-citrát, nátrium-klorid, aroma, kalcium-karbonát, magnézium-karbonát, L-aszkorbinsav (C-vitamin), Eleutherococcus Senticosus gyökér kivonata, édesítőszer: aceszulfám K, színezék: ß-karotin, kalcium-pantotenát, tiamin-klórhidrát (B1-vitamin), riboflavin (B2-vitamin).
FUTÓKARÁCSONY -:)
Az alábbi teljesen új, sosem használt cuccokat szánjuk eladásra, akár karácsonyra is kellemes meglepi lehet. Persze, hogy sportbaráti áron és rugalmasan:)
BROOKS INFINITI 2 futócipő 43-as méretben, tbh 28 cm. Már elkelt.
ASICS GEL KAYANO 18 futócipő US 10,5 méretben, tbh 29 cm.
DANIEL'S RUNNING FORMULA már elkelt.
Minden jót, Csabi
Sziasztok! eladó ez az alig használt Adidas Supernova Glide 4, összesen 44-es méret, 10km- van benne, rekortánon futottam. Mérethiba miatt eladó.ára: 19.990ft
érd: ori.istone@gmail.com
ELADÓ!
Adidas Supernova Sequence 6
Sárga-fekete szín.Két alkalommal volt használva! Egy ráhangoló 8 km és egy félmaraton.Sajnos nagy!
A cipőben található technológiák: Adiprene csillapító elem a cipő sarok alatti részén található. Segíti a futás közben keletkező ütések csillapítását, ezáltal védi a sarkat, kíméli az izületeket. Adiprene+ a cipő elülső részén található a lábujjak alatt, amely segíti az elrugaszkodást, a futás gördülékenységét. Helyezkedhet a láb elülső részének teljes terjedelmében is. (Fullfore foot Adipréne+) Torsion system egy pehely könnyű alátámasztás a cipő középső részén, mely segíti a láb elülső és hátsó részének egymástól függetlenül való mozgását. Formotion: különálló sarokrész, mely egyenetlen talajra érkezéskor elmozdul, így a láb nem csavarodik, nem sérül.A Geofit anyag anatómiailag optimális pozícióban tartja a fútó lábát azzal,hogy rásimul teljesen a lábfej és a sarokrészre,szinte felveszi annak formáját.A cipő kopásállóságát a Continental gumitalp biztosítja,mely egyúttal jó tapadást is biztosít.A stabil kategóriába sorolandó cipő a benne található Pro Moderator+ támaszték miatt.Betonra,enyhe terepre ajánljuk.
http://cdn.sneakerreport.com/assets//supernova-sequence-6_2.jpg
Kérésre tudok képet is küldeni,de sajnos ide nem tudom feltölteni!:)Vagy én vagyok béna!
Ár:25.000 forint
aszpalkovics kukac freemail.hu
Eladó egy egyszer használt - sajnos nem lett jó a méret - Salomon XA Pro 3D Ultra 2 futócipő union-blue-black-cane színben, és UK11-es méretben. November 22-én, számlával Magyarországon vásárolt cipő. Ár: 27.000 Ft.
Érdeklődni a zsolt kukac gerzsenyi pont hu e-mail címen lehet.
Salomon Crossmax http://www.salomon.com/medias/products/zoom/327958.jpg
Salomon Crossmax terepfutó cipő eladó. Kb. 4-5 alkalommal volt rajtam. Az indok amiért eladom, hogy vastag talpam miatt nem megfelelő a vékony talpazat kialakítása. Bolti ár: 38995 Ft
Ár: 28000-30000 Ft.
Érdeklődeni: 06209331097
Én is rajtuk keresztül vettem.
Amit belinkeltél, nem látom, mit láttál olcsóbbnak, de ott jelenleg 35900Ft (pillanatnyi árfolyamon) ez az óra (Pro, HRM nélkül), plusz még hozzászámítod a 3720Ft-os futárköltséget, akkor 40000Ft-nál tartasz (egész "pontosan": ~39600Ft).
Szóval mennyiért érné meg neked a fenti tényeket is mérlegelve? (PÜ-benvagy emailben is tárgyalhatunk)
Előzmény: Haladjunk (993)
Szia! Érdekel az óra. Úgy néz ki egy újhoz olcsóbban juthatok hozzá. Van kedvezőbb ajánlatod? http://www.expansys.hu/brand/mobile-action/
Előzmény: gulyasameister (990)
Eladó egy teljesen új Timex Ironman (T5K335 számú) karóra.
Ára: 13 000 Ft
Érdeklődni lehet: csere.gaspar@gmail.com (Budapest)
Polar Hybrid mellkasi jeladó + öv eladó. Az 5kHz és 2.4GHz W.I.N.D es rendszerrel kompatibilis. Kihasználatlanság miatt eladó, érd.:06304119345 / htd558@gmail.com
A hirdetésem még mindig aktuális.
A változás, hogy esetleges cserénél a nálam szóbajöhető típusok, amelyek érdekelnének: Garmin Forerunner 405cx, 410 vagy 210 (újszerű, megkímélt, gyári refurbished, HRM-el vagy anélkül).
Átértékeltem a helyzetet és a 610 anyagilag nem az én súlycsoportom - még használtan sem... :(
Előzmény: gulyasameister (954)
FUTÓKARÁCSONY:)
Az alábbi teljesen új, sosem használt cuccokat szánjuk eladásra, akár karácsonyra is kellemes meglepi lehet. Persze, hogy sportbaráti áron.
BROOKS INFINITI 2 futócipő 43-as méretben, tbh 28 cm.
ASICS GEL KAYANO 18 futócipő US 10,5 méretben, tbh 29 cm.
DANIEL'S RUNNING FORMULA könyv, a komolyan edzőknek (sajnos nem nekünk), angolul.
Minden jót, Csabi
Eladó! UA Revolution.
Keveset használt ,szép állapotban.(16ezerért).
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_11_9_lgyklytgbg.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=qsj5su9PewU
http://www.out-run.co.uk/rucksacks-running-vests/product/55-ultraspire-revolution-running-vest
bsst@freemail.hu
Nem keres egy férfi sporttárs egy jó síbakancsot így a szezon közeledtével? Túladnék a Head Argon 30cm-es férfi síbakancsomon.
Talphossz 30-30.5 cm.
Évvekkel ezelőtt újonnan vásároltam, kétszer egy hétig használtam. Ezzel tanultam, estem-keltem, így a külseje elég karcos, de kifogástalan állapotú, masszív a bakancs. Nem volt ideje elhasználódni, mert miután rájöttem, hogy sajnos ez a bakancs nekem nagy, bérelt sícipővel kezdtem síelni, és ez csak áll a háznál. Remélem, valaki tudja használni.
Négy csatos, mikro csavaros állítási lehetőséggel.
15.000.-, Budapest környékén átvehető.
Képek itt: http://imgur.com/a/Pm7SV
szia, érdekelne a csere egyeztetéssel. nekem egy kétszer használt 610 komplettem van (HRM , stb.) de csak ritkán futok (inkább bringa) úgyhogy fölösleges. a részleteket inkább telefonon, itt elérhetsz 20 352 8420, vagy írd meg a számod és megcsörgetlek.
köszi, Gábor
Előzmény: gulyasameister (954)
Eladó az alábbi könyv:
FEJBEN DŐL EL (2012).
Részletek itt: libri
Vadonatújonnan adom, ára 3.000,- Ft
Vadonat új Adidas Micoach Pacer tréner eladó!!!
Eladó egy vadiúj adidas micoach pacer személyi edző. Megvan minden tartozéka. Küldföldről kaptam ajándékba, ezért csak a doboza lett kibontva, de használva nem volt.
Irányár: 25.000 Ft
Érdeklődni: mbela1973@gmail.com
Eladó Polar rs 300 futó óra, warlink-es és G1-es Gps senzorral, szép állapotban 29-ezer forintért.
bsst@freemail.hu
Eladó egy DAzzer kutyariasztó 6000 ft ért