lilla futás

2012.07.20 Péntek, 06:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:38:23

Távolság

30.5 km

Tempó

05:12 p/km (11.55 km/h)

Pulzus

Átlag
132
Minimum
0
Maximum
152

Edzésleírás

Elfutottam Kehida - Kustány-Zszt.lászló-kustányig (7km) aztán 2 kört a Z.köveskútkörön (2x7 -ez jó szintes. a párás képeken a távolban látszik a domb teteje, ahova felszaladtam meg le. ott, ahol a nyárfák dudorodnak:)), aztán haza.

pára

a plusz km-ek a kutyák miatt voltak...mert ma ez egy kutyás futás volt, de végül senki nem harapott meg senkit, csak kicsit megcsócsált. :P

Tehát:

A múltkori rövid hosszúmon már találkoztam a komondorral, de akkor meg lehetett kötve. Z.köveskúton az állatparkban lakik. Ma szabadon volt, és sarokról kifordulva utamat állta egy kölök komondor társával egyetemben. Ugattak is, de azt levettem, hogy megharapni nem akarnak. Megkapták a tenyerem szagmintának, aztán rögtön dörgölőzni kezdett hozzá a nagyobb eb. Kicsit meg is rágcsálta, majd további fülvakarást követelt: megpróbált kétlábra állva fellökni - mancsnyom a mellkason.

Előóbégattam a gazdát, az szabadkozott és megígérte megköti a kutyókat mire megint jövök... Megint jöttem: Az ebek megint nekifutásból körbe ugráltak, meglökdöstek, de legalább már nem kaptam infarktust. A gazda zavarában felajánlott ingyenbelépést a parkba. Holnap megyünk a fiúkkal bivalyt meg pónikat nézni. Egy kis komondori hátbaveregetésért nem is rossz csere. Jövök máskor is. :)

nemBolhás

Meg is kérdeztem hogy szólítsam a kutyát, ha esetleg még összefutnék vele. De a válasz csak fejvakarás volt...végül azt megállapította a fiatalember, hogy ez nem a Bolhás. (ennek örültem)...ugyanis még van 10-12 komondor a parkban :OOO . Állítólag mind ez a mamlasz tank kategória.

A plusz km-eket pedig már a célegyenesemben a réten tobzódó 6!!! kutya okozta. Inkább kerültem. :P

futni jó volt.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:38:23 30.5 05:12 11.55 0 0 152 132
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

TiGör képe

TiGör 4445 napja

Szerintem a kutyusok direkt összebeszéltek, hogy kéne neked egy ingyenjegy a parkba. Elérték.. ;)

pátyalso képe

pátyalso 4458 napja

A maratoni falat a komondorok miatt sikerült áttörnöd legalább,és nem voltál nekik se kis,se nagy falat:-))) Egs!!

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4461 napja

Véletlenül idetévedtem, szenzációs volt a leírás, jól kezelted a helyzetet, szuper vagy, mikor láttam a 110 kilis hetet kikerekedett a szemem. Csúcsszuper vagy.

toygli képe

toygli 4463 napja

Szép és főleg rendkívül bátor edzés. Gratulálok.

ikerkaszat képe

ikerkaszat 4463 napja

Így kell nagyon jó, "ingyéért" programot szervezni a fiúknak:-) Nagy lélekjelenlétre utal a kutyák kezelése:-) Egészségedre!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!