Littleyu futás

2008.08.31 Vasárnap, 12:38:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:30:30

Távolság

5 km

Tempó

06:06 p/km (9.84 km/h)

Edzésleírás

Maty-ér Triatlon. Itt legalább tudtam mi vár rám. Legalábbis azt hittem :) A bicikli után hirtelen ólomlábakat szereztem, de rossz volt elindulni! Aztán valahogy kezdett helyrejönni, a tempó is egészen jó volt. A gyomrom rendetlenkedett a víz miatt, de mire eldöntöttem hogy na akkor itt én ennek véget vetek, hát nem utolért a kisérőbicikli, és megjegyezte, hogy jó ez a tempó... Na, szép, már megállni sem hagynak :) Igy lefutottam a maradék 3 km-t, és bevigyorogtam magam a célba. :) Hát, elsö triatlonversenynek jó volt, tetszett, de keményebb világ ez mint sejtettem... Az úszás elég "lyukas" szám még, de legalább van min javitani ;)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:32:30 5 06:30 9.23 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

atom képe

atom 5870 napja

Gratulálok Yu, nagyon ügyes vagy! "Mi lesz így belőled?! Még a végén triatlonista :D?" -- látod, nem csalt az előérzetem, de arra nem számítottam, hogy ilyen gyorsan "ide jutsz" :-)!

Úgy általában pedig nagyon szimpi a hozzáállásod, meg amit az előzőre reagáltál. Kellenek a kihívások, a küzdelem, az élmények, sokszor a hideg fej, néha pedig egy kis őrület is :-).

De most gyógyulj meg és pihentesd a fejedet!
Sipi képe

Sipi 5872 napja

Gratulálok , fog ez menni ! !
Tutu képe

Tutu 5872 napja

Hajrá hajrá!! Innen már csak jobb lehetsz, és én is büszke vagyok rád, hogy részt vettél az első triatlon versenyeden :). Tényleg sokminden történhet 2 óra alatt az emberrel :), az úszásra meg rágyúrunk még, jól haladsz a gyorssal is , majd én is megpróbálkozom vele legközelebb :).

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!