SchZol bringázás

2012.07.14 Szombat, 10:20:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:40:00

Távolság

110.8 km

Tempó

01:59 p/km (30.22 km/h)

Edzésleírás

Balatonfűzfő edzőtábor 5. nap - Bicikli


Az útvonal: Balatonfűzfő - Papkeszi - Berhida - Ősi - Nádasladány - Sárszentmihály - Szabadbattyán - Tác - Soponya - Kálóz - Dég - Enying - Balatonakarattya - Balatonkenese - Balatonfűzfő (http://www.gmap-pedometer.com/?r=5560621)

 

Ma jó sokan voltunk, innen Fűzfőről jött: Bia, Detti, Lali, Tomi, Dizs és Én, és Papkeszinél csatlakozott hozzánk: Orsi, Mózes, Gellért, Benedek és Kolos!

 

Nádasladányig együtt mentünk közösen, ott pedig szétváltunk két részre, Orsi, Bia és Kolos ment Jenő felé, mi többiek pedig Szabadbattyán felé!

 

Innentől jól belekezdtek a srácok, elkezdték tolni 36-38-cal és 35 alá nem is igazán akarták engedni a sebességet, úgyhogy nem volt egy kényelmes tempó! Soponyán megálltunk egy picit megnézni, hogy merre is kell menni, aztán Dégnél tartottunk egy kicsit hosszabb pihenőt, hogy feltöltsük a kulacsainkat!

Ráfordulva a 64-es útra beállt elénk 3 traktor, akik egész jó tempót mentek kb 40km/h körül, ezért kitalálta a csapat eleje, hogy beállunk mögéjük és élvezzük a szélárnyékot, annak ellenére, hogy a szalma, amit vitt folyamatosan hullott a pofánkba! Ez se volt egy kellemes tempó, úgyhogy azon gondolkodtam, hogy inkább lassítok, amihez pont kapóra jött, hogy Dizs is inkább a lassabb haladás mellett döntött, így innen ketten mentünk tovább! Kb 1-2km múlva az út szélén megpillantottuk Mózest, aki defektet kapott, úgyhogy megálltunk és megvártuk míg kicseréli a kerekét! Enyingben aztán bevártak a többiek, úgyhogy innen újra együtt mentünk, de sajnos egy idő után Mózes és Dizs újra leszakadt, mint kiderült Mózes ismét defektet kapott, Dizs pedig eléhezett. Akarattyáig elmentem a többiekkel, ott pedig bevártam Dizst és onnan együtt tekertünk hazáig, az utolsó pár kilométeren a zsaruk leküldtek a "kiváló" bicaj útra, ami egy igazi élmény volt! Dizs majdnem el is esett egy gyökérben! 

 

Összességében jó kis tekerés volt, de megint nem maradt erőm, hogy a végén feltekerjek a hegy tetejére!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:40:00 110 02:00 30.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

necromedve képe

necromedve 4370 napja

A hegytetőre akkor békaügetésben mentél, remélem.

Pepe88 képe

Pepe88 4371 napja

bővebben?

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!