Boszi72 futás

2012.07.07 Szombat, 06:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:13:00

Távolság

13.6 km Szint: 667 m

Tempó

09:47 p/km (6.14 km/h)

Edzésleírás

Az a ritka eset állt elő, hogy a Mester csak 2 órás futást írt elő hétvégére - november óta nem volt erre példa talán. :-) Ebben a melegben kedvem sem volt nagyon futni, fáradt is voltam, és a korai kezdés ellenére is dög meleg volt. A föld vizes volt végig, éjjel szépen eshetett a hegyekben.

Erdőalja út - VNY - Újlaki-hegy - Hűvi - NHH - Erzsike - NHH - Hűvi.

Ólomlábakon kezdtem, már majdnem útvonalváltoztatáson gondolkoztam: hogy fogok hegyre futni így, de az utóbbi időkben ritkán futottam emelkedőket, most akartam és régen jártam az NHH és Erzsike környékén is. Annyira szarul ment az eleje, hogy kb 8-9 perccel lassabban értem Hűvire VNY-től, mint amikor tempóban futom a távot. Sebaj. NHH-ra fel éreztem, hogy kezdek bemelegedni, megy ez, nem gyorsan, de nem is szenvedősen, jó volt érezni az erőt a combjaimban, ahogy dolgoztak az izmok. Találkoztam egy kedves túrázó párral is kétszer, a pasi is futott korábban, megdícsért, jól esett. Erzsike is könnyedén megvolt, s bár agyaltam, hogy hazafutok, de Hűvitől még 1 óra lett volna az út, így inkább felkéredzkedtem a már elindult 29-es buszra és hazajöttem.

Kölcsön Salomon zsák volt rajtam, mint kiderült csontra húzva a szíjait is lötyögött rajtam, ami eléggé zavart. Remélem, vannak belőlük XS-es méretűek is.:-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:13:00 13.6 09:47 6.14 667 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

yoyo képe

yoyo 4371 napja

ááá Erszit a piroson megfutni ebben a melegben dedurva boszika !

Jár a nagy Gratika érte ,és a cillag ;)

kkoos képe

kkoos 4372 napja

Jó sok szintet pakoltál ebbe a két órába. Jó pihenést!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!