farkass74 futás

2012.06.18 Hétfő, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:26:03

Távolság

30.35 km

Tempó

06:47 p/km (8.84 km/h)

Pulzus

Átlag
141
Minimum
0
Maximum
161

Edzésleírás

Ez egy pokoli hosszú, hosszú futás lett számomra. A hétvégén futás ügyileg nem úgy alakultak a dolgok, ahogy terveztem, de nem bántam egy pillanatra sem, mert hétfőre ismét egy 30-ast terveztem koccantani. Ennek megfelelően alaposan fel is töltöttem a szénhidrát raktárakat, így azt hittem minden OK lesz. Hát tévedtem, de ezt már az első kilin levettem. Ugyanis még mindig izomláz(acska) volt a combjaimban. Sebaj, majd "kimozgatom" és jó lesz, gondoltam naivan. Még az első 10-es el is ment, a második is elcsusszant, de már nagyon vártam a végét. Nem fejben, ott egyben voltam nagyon, hanem fizikailag (izomzatilag). Kivoltam. Frissítettem a garázsban, kicsit nyújtottam, majd inkább csak becsületből "neki futottam" az utolsó körnek. 23K-ig bírtam fejjel, ott aztán megtörtem. Győzőtt a combjaimban érzett lángoló, zsibbasztó fájdalom. Ráfonódtam a kútra, mint Ká az óriáskígyó és el se akartam engedni. Innen még valahogy elevickéltem az 1,6K-val arrébb lévő kútig, ahol megint "fényt kaptam". Ettől a ponttól már csak az óra kilinkénti csipogására figyeltem, zombi üzemmódban "tóltam". A megváltó csippantásoknál guggolás, meditálás, nyújtás,  újra bootolás agyilag, majd "újult erővel" jöhetett a következő kili. Brutálisan sikerült lenulláznom magamat tartásilag. Nem is igazán volt értelme az utolsó 2K-nak futás ügyileg, de az akaraterőmet annál inkább próbára tudtam tenni. Megcsináltam és ez boldogsággal és talán erővel tölt el! Tudom, hogy lesz még jobb is!  

Ui.: Induláskor a cél kettős volt. 1. Teljesíteni a 30K-t. 2. Lehetőleg 3 órán belül. Játék a számokkal: Ha levonhatnám az állással töltött időt, akkor 13 másodperccel még a 3 órán belül futottam volna.,, :)   

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:26:03 30.35 06:47 8.84 0 0 161 141
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

eszko képe

eszko 4487 napja

Sanyi, le a kalappal. Nagy grat!

krisz86 képe

krisz86 4487 napja

11.003.04kilit futottál eddig a napig, 2008-tól számolva. :D Megérett az olajcsere :D :D

krisz86 képe

krisz86 4488 napja

Önkínzás, ami nekem lejön ebből a beszámolóból.....  És hol marad a mozgás öröme, című fejezet? :D Büszke vagyok rád tesó, de ha nekem ennyit kellene szenvednem akkor inkább hagynám a pics...ba. Arra nem gondoltál még, hogy több mint 10éves aktív sport után a szervezetnek kicsit pihengetni kellene?!?(nem 4perces kilikre vágyik hanem lötyögős 5-6percesekre) Tudom nagy tapasztalat, és mégtöbb kili van mögötted, de basszus ez a beszámoló is csak az időről szól szinte..... Minek?  Van értelme kiszipojozni a tested, és sérüléseket,-sérülésekre halmozni? Féltelek! Üdv a családnak! :D

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!