gyaloggalopp futás

2008.08.22 Péntek, 19:56:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:35:11

Távolság

7 km

Tempó

05:02 p/km (11.94 km/h)

Edzésleírás

Zárás előtt sikerült kitámolyogni a boltból, ahol megvettem legújabb futócipőmet, s mivel elkövettem azt a hibát, hogy busszal mentem, így kényszeredetten konstatáltam, hogy 50 percet kellene várni a visszafele menőre... Komolyan, nem tehetek róla, nem volt más választásom, mint hogy a cipősdobozba beraktam az utcait, a dobozt és a pólót betettem a hátizsákba, a sapit felvettem, a táskát a hátamra húztam erősen... s elindultam Biatorbágyról futva Budapestre farmerban, félmeztelenül, táskával. Hát a franc fog várni majd' egy órát, nem? Így viszont egyből megvolt a cipőteszt is. Eddig szeressük egymást!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:35:11 7 05:02 11.94 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

gyaloggalopp képe

gyaloggalopp 5772 napja

Amikor a szerencse saját magában részeltetett tavaly (vagyis egy cipőt tesztelhettem), akkor bizony én azt egy 12 óráson avattam fel 112 kilométerrel... asse' rossz! :)
evita képe

evita 5772 napja

Galopp,remélem,nem járok így "AZZAL" a tesztcipővel.Azesetben Pestről kéne lefutnom Debrecenbe.Megnéztelek volna... :o)))
gyaloggalopp képe

gyaloggalopp 5774 napja

Gyerekek, ez nem "AZ" a tesztcipő, velem már tavaly kegyes volt a sors... most csak szimplán szerencsétlenkedtem. :-)

Egyébként, Juditkám, szerintem naggggggyon sokan néztek az iccakában hülyének. Én meg rohadtul nem tudtam, hol vagyok, azt hittem, mindjárt Gazdagréten leszek, erre jött a tábla: BUDAŐRS... Hát ez van. Boborján után én vagyok a második legtöbbet eltévedő ember.
Littleyu képe

Littleyu 5774 napja

Jól van, látom ott sem kell hülyeségért a szomszédba menni :)
Gratula az új cipőhöz, viseld egészséggel!
nyaff képe

nyaff 5774 napja

Te Gyalog! A teszt azt mondja, hogy képpel is dokumentálni köll a futást. Hát az hol marad? Úúúúúúgy megnéznélek :-)ROTFL

Felszerelések

Adidas Response Control 6