Rékucc bringázás

2012.05.12 Szombat, 08:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

82 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Polythlonos tekerés, tökjó volt, jó sokan voltunk: Kata, Dóri, Liza, Györgyi, Krisztián, Dávid, Selmeczy Iván. Flóriántól indultunk, kb Leányfalu végéig egész jól tekerhető tempóban jöttünk, szépen libasorban egymás után. :) Dunabogdány előtt a fiúk begyorsítottak, és Lizáékkal lemaradtunk, de még egymástól is eléggé leszakadtunk, próbáltam felmenni a többiekre, de egyedül nem ment, szembeszél is volt. Már szanaszét égtek a combizmok, mire beért mellém egy másik bringás, kérdezte h hova megyünk, mondom Visegrád, és nagyon jó arc volt, beállhattam mögé, és felhúzott Visegrád határáig, ott értük utol a többieket, ő ment tovább egyenesen, mi meg elindultunk föl a Mogyoróhegyre. Fölfelé a többiek egy szempillantás alatt eltűntek, így nem is tepertem utánuk, szépen legkisebb fokozatban föltekertem, élveztem a kilátást. :)

Szerencsére fönt bevártuk egymást, volt egy szusszanásnyi pihenő, aztán visszaindultunk. Olyan Leányfaluig egész békés tempót mentünk, ott a srácok bekeményítettek, és már nem értük utol őket. Ezután Lizával és Dórival váltott vezetésben jöttünk haza. 

Nagyon jó edzés volt, minden hétvégén kéne vmi ilyesmit menni! :)  A többiek is nagyon rendesek voltak, mindig bevártak, és olyan tempót diktáltak, amit azért lehetett tartani, ha nem szakadt le az ember a vonatról. :D

Dóri óráját már tudom kezelni, csak elfelejtem mindig leállítani, meg újraindítani a pihenőknél, az óra szerint 132 volt az átlagpulzus, de ebben benne vannak az állások is, tekerés közben olyan 140-155 körül volt legtöbbször amikor ránéztem. 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 82 00:00 0.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Rékucc képe

Rékucc 4432 napja

Köszi! Tökjó volt veletek menni! :)

Sutak képe

Sutak 4433 napja

csak csatlakozom, okos voltál, nem kell széttépni magad, csak szépen fokozatosan:-)))

krix képe

krix 4434 napja

Gratula Rékucc, jól jöttél :) Lassan be lehet vállalni a hosszú emelkedőnek is!

borlali képe

borlali 4434 napja

Szép kis tekerés volt!!! Gratula!!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!