Boszi72 futás

2012.04.29 Vasárnap, 06:50:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:04:50

Távolság

34.6 km Szint: 1321 m

Tempó

07:05 p/km (8.48 km/h)

Pulzus

Átlag
143
Minimum
85
Maximum
0

Edzésleírás

T100 bejárás: Piiliscsaba - Piliscsév - Dobogókő - Dömös - Vadálló kövek - Prédi - Kisrigó.

A korai indulás mellett tettem le a voksom, hosszú ideig emberi zajtól mentesen haladtam. Nem rohantam, nézelődtem, Pcsaba után egy hatalmas őzzel néztük egymást egy darabig, majd elvágtatott. Jól haladtam, s mivel Csanyától kipróbálásra kölcsön kaptam egy övtatyit - életemben először volt rajtam  ilyen szerelvény - minden pontnál tankoltam kútvízzel. Pilis-nyeregnél dzsungel érzésem volt, olyan gazdag volt a növényzet és azok a kirobbanó színek! Egyszer Dobi után benéztem a piros ösvényt (kb 5 méterrel mellette mentem le) meg Vadálló köveknél is sikerült letérnem a 3szögről az alsó útra, csakúgy, mint éve a bejáráson tettük, de minden más rendben volt. Sajna víz és kaja idő előtt elfogyott, így a vége már nem volt olyan gördülékeny. Meleg volt, a szél keményen fújt viszont, megdolgoztatott.

Nagy ajándék volt a futás eleje: Nagyon nyugodt voltam, olyan érzésem volt, mintha része lennék annak a világnak és nem látogatója, akkora harmóniát és összhangot éreztem a körülöttem lévő világgal, pedig nem öleltek körbe ágaikkal a fák, mégis egyek voltunk. Ez az az érzés, amiért hétről hétre csinálja az ember és amiért felcsillan a szemünk a terep vagy az erdő szó hallatán. Ha át lehetne adni igazán ezt az érzést, az segítene megértetni másokkal, a kíváncsiakkal,a hüledezőkkel, hogy miért tesszük, amit teszünk. Tökéletes volt.:-)

A vége felé folyamatosan nem köszönő kirándulókkal találkoztam sajnos, az visszarántott a valós világba. Mégis nagyon jó volt ez a futi!

Pszentlacin beültem a kocsmába egy sörre és ettem mellé flódnit, hallgattam a helyieket (milyen hülyék, a túrázók, állandóan kérdezgetnek, merre van ez meg az a jel...:-)). Tegnap majális volt arra és enyhén nem tisztultak ki még a fejek.:-) Ami bosszantott: majdnem 3 órába telt a beérkezéstől, amíg sikerült tömeggel Pestre jutnom. Becsülje meg minden autós a lehetőséget, hogy bármikor bárhova elmehet autóval.

Nettó idő.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:04:50 34.6 07:05 8.48 1321 85 0 143
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

tvjudit képe

tvjudit 4438 napja

Tényleg klassz lehetett ez a futás. Sok szép emlékkel kötődöm magam is ehhez a vidékhez. Nagyon drukkolok, hogy klasszul összejöjjön ez a futás. De ha valamit javasolhatok a saját tavalyi tapasztalatomból, ne óvatoskodj, de azért ne is görcsölj rá a helyezésre. Hosszú a táv, de a futós szakaszokat használd ki bátran. Jól fog menni!

Boszi72 képe

Boszi72 4440 napja

Az övtáska elég stabil volt, egy idő után már nem is figyeltem rá, hogy rajtam van. Felfelé mászánál elmozdult a helyéről, és sajnos rendesen megnyomta a gerincem tájékát a keresztcsont magasságában, fáj és púp is lett rajta a végén. Nem lesz övtatyi vásárlás.

kkoos képe

kkoos 4440 napja

Remélem a T100-on nem lesz semmi eltévedés. Egyébként bejött a kulacsöv? Szép futás volt ez különösen ebben a melegben.

lapiszorny képe

lapiszorny 4440 napja

Ezt jól odatetted :-) ..... és egyedül mentél, hááát hallod :-)
Valahogy tényleg más világba csöppensz ilyenkor és ezt csak az érti meg, aki át is éli. Hatalmas élmény...egyedül vagy de mégsem, kettős érzés ez , de éppen ebben van a szépsége és az értelme is :-)

-Mariann- képe

-Mariann- 4440 napja

Gratulálok Boszi! Nagyon szépet mentél! :) és  HŰŰŰŰŰ, de korán indultál! 

Már hiányoltalak! Nézegettem a naplódat, abban sem láttam hétvégre semmit. Kedztem aggódni. Majd arra gondoltam biztos elutaztál valahová és majd csak jössz. :)
Örültem, mikor láttam, hogy Boszi hozzászólt az edzésemhez. :)

Amit írtál, az erdőben a kirobbanó szinek, meg a harmónia, szinte majdnem az, amit én is éreztem és nemrég írtam le. :) (Még nem ide az edzés naplóba, csak valakinek. )

 

yoyo képe

yoyo 4440 napja

Azta boszikaaa milyen jót mentél,,persze kis okos voltál,és jó korán indultál :)

Nagy gratika a szép útvonal választásért ,,én már csak élesbe megyek ,ha egyáltalán végig érek :))engem ma odavert a meleg  ..

gergő képe

gergő 4440 napja

Huuuu de jo kis futas volt ez!! Gratuka, nagy jo a tempo is! Kemeny vagy, ahogy ezeket igy egyedul tolod! A leirast pedig nagyon elveztem, tenyleg igy van, ahogy irod! Egs es jo pihit!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!