Boszi72 futás

2012.04.22 Vasárnap, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

07:30:53

Távolság

58.2 km Szint: 2820 m

Tempó

07:45 p/km (7.74 km/h)

Pulzus

Átlag
155
Minimum
100
Maximum
170

Edzésleírás

Mátrabérc trail - avagy az első revans

Egy célom volt, jobbat menni, mint tavaly, ami azért nem tűnt egyszerűnek, mert emlékszem, tavaly mindent kiadtam magamból és "jól" futottam. Ja, meg estem 2 nagyot, ezért a végén buktam pár percet. Most jó érzéssel akartam zárni a megmérettetést.

Nem voltam ideges elző nap, elég jól aludtam, 6 után indultunk is a ragyogó társasággal (Tibcsogi és édesapja, Speró, Fridmann és Zakariás) Sirokra. Jó hangulatú út, gyors rendezkedés, dumcsi, rajtszámátvétel, majd Speróval kicsit bemelegítettünk. Aztán azon vettem magam észre, hogy ott állok a rajtban. Itt Csanya nyomott nekem egy kézcsókot (!). Indultunk, hamar kialakult egy négyes: W. Ildi, Kukucska A., Millers és én, de Kékes előtt szétváltunk. Én érdekes mód 2:52 körüli idővel értem fel, ami 5 perccel jobb a tavalyinál. Nagy kiabálás és szurkolás, ráadásul most először a szüleim is eljöttek szurkolni, nem is tudom, melyik fél hatódott meg jobban. Nagyon örültem nekik! Kercsabi, Jucus, Ebola csinálták a hangulatot, Ganki is bíztatott és segített volna az ellátásban, de én csak a gyömbérteámat ittam meg, felkaptam egy almaszeletet és usgyi. Kicsit megdőltem 2-3 percre a sok folyadéktól, de tudtam, meghálálja magát, meleg volt. Itt W. Ildi leelőzött és utána nem is láttam, csak a célban. Galyáig megint kb. 5 percet javítottam az időmön a tavalyihoz képest - juhéjjj - itt tankoltam, gyorsan mentem is. Ágasvárra fel volt egy pici holtpontom, de gyorsan túpördültem rajta. Mátrakeresztes 5:43 alatt lett meg, onnan már csak a Muzsla volt hátra.

Végül 7:30:53-al csaptam a célba egy 50m-es sprint után. Nagyon örütem, mert 19 perccel jobbat mentem a tavalyi időmnél és nem tudtam volna ennél többet kiadni magamból, ez most egy reális eredmény. Igaz, csak 4. nő lettem, de a számok már sokat közelítettek az előttem lévőkhöz. Nem vagyok a helyezés miatt csalódott, mert ami bennem volt, azt kiadtam és jól éreztem magam, csak úgy repültek közben az órák, nem volt nagy szenvedés és behalás a végén. A célban most mosolyogtam, tavaly levegő után kapkodtam. Persze, elfáradtam, de ez más volt...

Nagyon figyeltem a frissítésre, most tök jól sikerült és persze a barátok és szüleim buzdítása valamint a kapott bíztatások sokat segítettek. Oliék nagyszerűen jelölték a pályát, én egyetlen helyen bizonytalankodtam kicsit, de egyébként szuper volt. Köszönet a szervezőknek, a barátoknak és mindenkinek, aki mellettem állt és segített szóval vagy tettel. Gratulálok minden teljesítőnek, aki pedig feladni kényszerült, kívánom, hogy jövőre sikerrel vegyen revansot a Mátrán!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
07:30:53 58.2 07:45 7.74 2820 100 170 155
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

14 hozzászólás

kolozsimarci képe

kolozsimarci 4423 napja

Brutális vagy! Mindent el fogsz érni, amit csak szeretnéll! Hajrá Ildi!

P. képe

P. 4439 napja

Igaz-igaz!

adok is ide egy 5-t

-Mariann- képe

-Mariann- 4443 napja

Ne haragudj, hogy még csak most gratulálok itt! Szerencsére már ott is volt rá alkalom. :)
Nagyon ügyes voltál! VAGY!  :)

Így kell ezt! ;-)

marky képe

marky 4445 napja

de szépet szakítottál!!! gratulálok Boszi! 

yoyo képe

yoyo 4446 napja

Boszikaaaa brutttáli jó időt mentél :)))  Bizti,hogy a szüleid is motováltak titkon .

olyan jó volt a pálya én is élveztem minden percét ,úgy értem célba,hogy elfáradtam persze ,de nem voltam rongybaba,,simán kocogtam eléd mikor megláttalak :))

Gratikaaa !

stirma képe

stirma 4447 napja

Óriási gratula, nagyon jól mentél - ismét:))

Hiver képe

Hiver 4447 napja

Jó volt látni célbaérni Téged! :o) Gratula itt is!

Sárcipő képe

Sárcipő 4447 napja

Gratulálok! Főleg, hogy még ennyit javítottál a tavalyi idődön!

lapiszorny képe

lapiszorny 4447 napja

Aztatyűűűűűű......innye, ez aztán szép ..... nagyon jó vagy .... és abszolút győztes (saját magadnak, mert csak ez számít , nem más)
hatalmas gratula és főhajtás .... ez írtózatosan klassz teljesítmény

nedus képe

nedus 4447 napja

Büszke vagyok , hogy ismerhetlek !!!  Nagyon jó volt ezt most olvasni !!!!

ganki képe

ganki 4447 napja

Szép versenyzés, nagyszerű eredmény! Gratulálok! 

kkoos képe

kkoos 4447 napja

Gratu Ildi, nagyot mentél! Örülök, hogy elégedett vagy. Jó pihenést!

gergő képe

gergő 4447 napja

naggggyon nagy gratula!! 19 percet javítani ezen a pályán nagyon durva, itt minden percért meg kell közdeni! jót mentél, elismerésem! jó pihenést!!

KerCsaba képe

KerCsaba 4447 napja

Ájjjj, de menet! Hatalmas gratu! Örülök, hogy jó érzésekkel sikerült megcsapatni ezt az iszonyú kemény pályát!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!