julcsi futás

2012.04.22 Vasárnap, 19:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:07:30

Távolság

12.8 km

Tempó

05:16 p/km (11.38 km/h)

Edzésleírás

Csakazértismeglesza100kmahéten!!!

A tegnapi rossz emlékek miatt kicsit féltem, hogy nem fog jól elsülni, ha nagyon erőltetem a futást. Ráadásul megint egész délelőtt esett, jégesőt is kaptunk bónuszként, szóval Saarlouis megtekintése megint csak ugrott. Viszont délutánra volt egy programom, egy olasz lánnyal elmentünk a Saarbrücken történetét bemutató múzeumba. Amíg odabenn voltunk, eltűntek az esőfelhők, elfújta őket a szél, (mert hogy az bizony úgy látszik, állandósult itt Saarbrückenben), kisütött a nap, és bárányfelhők kacagtak ránk mindenfelől. Kösz, gondoltam, nem lehetett volna fordítva, hogy délelőtt bicajozhassak egyet? :P

Mindensetre azért ez az időjárás egy kicsit motiválóbb volt, a szél is alábbhagyott, szóval este 7-kor nekiindultam egy terepfutásnak. Azért terepre, mert síkon 2 útvonalam van. és most egyikre sem gondolok szívesen, így hát maradt az erdő.

Amikor a múzeumból hazaértem, letöröltem minden zenét az ipodomról, mert a tegnapi nap másik tanulsága az is volt, hogy baromira unom már azokat a zenéket, amik rajta vannak, és kéne egy kis vérfrissítés. Igaz, egy jó adagot visszatettem a régi zenék közül, de most kerültek fel újak is. Például a Képzelt riport, meg az István a kirány, ma pont ezekre futottam, kifejezetten kellemes volt :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:07:30 12.8 05:16 11.38 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Maráz Zsuzsanna képe

Maráz Zsuzsanna 4543 napja

Gratulálok Jucsi. Még nem futottam 100 kilit 1 hét alatt. Kemény vagy! :)

julcsi képe

julcsi 4543 napja

Nem tudom, nem én értékeltem...Vagy legalábbis nem szándékosan.

faxau képe

faxau 4543 napja

Mi az az egy csillag? Ha minden tök jó volt?

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!