Boszi72 futás

2012.04.14 Szombat, 08:40:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:08:31

Távolság

25 km Szint: 1050 m

Tempó

07:32 p/km (7.96 km/h)

Pulzus

Átlag
142
Minimum
93
Maximum
159

Edzésleírás

A város peremén tt - avagy József Attila emléktt

Nem hosszú túra, viszont azért elég szintes, pont jó MBT előtt. Rózsika forrástól indult, majd végig a sárgán Budaörsig haladt az út. Valamiért szeretem a sárga útvonalát szinte teljes hosszában. 8:40-kor pecsét a forrásnál, majd Hüvinél már elsőként üdvözöltek az EP-n, ez végig így is maradt. Az idő tökéletes volt, néha szemerkélt az eső, de semmi komoly, a talaj tökéletes, itt-ott meseszerűen puha szőnyeggé szelídült a föld. Lassan mentem, alapozó pulzussal, futva mindent (na jó, vagy 30m-t gyalogoltam). Persze a hegyek inkább joggolást kívántak, de ment a dolog. Furi volt, hogy már 10-12 kilinél éreztem, ahogy elindult a szerkezet, kimondottan élveztem a futást. Mikor beértem a célba, még nem volt ott a szervező gárda.

Az idő bruttó, benne ragadt néhány perc, mert bár elsőként értem az EP-khez, idős emberek voltak a ponton, így néha 2-2,5 percbe telt, amíg pecsétet kaptam - bevallom, néha, mikor láttam, ez is hosszú ügy lesz, leállítottam az órám 1-1,5 perc után. Mindazonáltal mosolygós, vidám és nagyon kedves emberek voltak valamennyien, így mindig mosolyogva hagytam el a pontokat. Jó volt.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:08:31 25 07:32 7.96 1050 93 159 142
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

kkoos képe

kkoos 4455 napja

Ez tényleg nagyon szép útvonal a város szélén és keményen legyűrted a szinteket. Hajrá jövő hétre!

-Mariann- képe

-Mariann- 4455 napja

Gyanús volt, hogy valami túra van, mert szokatlanul sokan jöttek velem szembe, amikor a sárgán visszafelé futottam a mai körömön. Akkor ez volt az! :)
Gratulálok Boszika! Nagyon szépet mentél. Jövő vasárnap én is nagyon szurkolok Neked! :)

 

gergő képe

gergő 4455 napja

áááá már megint milyen hét :) szombatig 105 kili! nagyon pakolod, nagy hajrá jövő hétre, könnyíts ki egy kicist, bár te tudod, hogy neked mi a jó!! (fél banán elcseszés volt, előző nap egy sztrapacska este, a gyomrom végig feszített, semmit nem kívántam..:))

MBT-re nagy hajrá, én kihagyom, de szerintem női mezőnyben durvulsz majd nagyon! szurkolok!!

nedus képe

nedus 4456 napja

Megint szép menet volt Boszika !!!   Remélem , most már azért pihensz egy kicsit a Bérc előtt ?!  Ott mutasd meg , hogy ki a leány a gáton !!!!   Nagyon bízom Benned és nagyon fogok szúrkolni !!  Küldőm , sugárzom az erőt Feléd !!  Nagy Hajrá !!

yoyo képe

yoyo 4456 napja

Húúú boszika irigy irigy a szombatért :/ Jót mentél már megint ,,főleg a sárga felfelé Rózsikától háááát nem semmi vagy !!  azon a szűk kis ösvényeken ného felfutni l..De neked már szinte hazai,mert annyit sárgáztál mostanában :)  épp most fejeztem be a panírozást a holnapi ebédhez lesz,hogy tudjak menni én is reggel futni ,kb én is ennyit tervezek ;)

Gratika !

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!