Boszi72 futás

2012.03.25 Vasárnap, 08:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

05:57:00

Távolság

56 km Szint: 1300 m

Tempó

06:23 p/km (9.41 km/h)

Pulzus

Átlag
154
Minimum
112
Maximum
169

Edzésleírás

VTM terepmarcsi

VTM-t csak 2 évvel ezelőtt futottam, ezen kívül talán egyszer voltam a Vértesben. Nem célversenyem, azért indultam, hogy megnézzem, meddig jutottam az eddigi edzésekkel. Tegnap délben volt egy kis kavarás a fuvarral, de Mariann segített és levittek engem Szárra (köszönöm!). Ott sok ismerős, vedelőzködés, kis bemelegítő kocogás, rajt. Jó ideig igen magas pulzussal mentem, pedig nem rohantam nagyon, az emberek sorra hagytak el engem. Sebaj, én 170 fölé nem viszem a pulzusom semmi pénzért. Az elején egész jó volt minden, bár a 1/2 maraton és maraton kettéválásánál nem volt kint, csak a feles molino, meg is kérdeztem az embert, nekem merre tovább? Aztán egyszer benéztem egy elágazást a kéken, pedig kerestem a jelet, na meg egy srác is így járt, itt kb. 200m-t buktam. A következő ilyen a kékről leágazás a kék +-ra, ezt 4-en néztük be, kb 600m bukta. A 38-as pontnál megtudtam, hogy elmérték a távot, már 44-nél járok kb., és még 11 kili vár rám. És addig azon agyaltam, ahogy néztem az időt, hogy milyen baromi szarul haladok... Meglepetésemre még Hajduska Balázs is ott volt. Uccu neki, érjünk be mihamarabb, már nagyon fáradt voltam, fájt itt-ott. De még a végén az aszfalt jobb szélén futva nem vettem észre a bal szélére felfestett nyilat, +300-400m, ráadásul itt adtam át a harmadik helyemet, ezzel az útvesztéssel. Kb 3 kilivel a cél előtt. Ez egy ideig nagyon bántott, de aztán túltettem magam rajta.

Bár a táv előrehaladtával persze lassultam, a pulzusom a futás első, kiegyensúlyozott felében elég szépen esett vissza, ami jó. Azt is észrevettem, hogy elég sok embert megelőzetm a verseny közben, szépen lassan mindig elém került valaki, akit befogtam, ennek is örülök, ez jó jel. Az idő olyan, amilyen, most ennyit tudtam kiadni magamból. Nagyon elfáradtam, kiszáradtam és azért a csípőmet is többször nyújtottam az utolsó 15-20 kilin, beállt kicsit. Sokan eltévedtek, s bár ez rám is jellemző, versenyen - kivéve a Less Nándit és a 2 évvel ezelőtti T100 végét - nem tévedek el. Az útvonal jelzés nem volt most olyan, amilyen lenni szokott. Mindazonáltal gratulálok minden teljesítőnek és én is örülök, hogy végig mentem, végre beszélgettem jó ismerősökkel, barátokkal. Csanya azért vesztett kicsit a renoméjából nálam, de úgyis kiheveri.:-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:57:00 56 06:23 9.41 1300 112 169 154
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

-Mariann- képe

-Mariann- 4472 napja

Gratulálok itt is! :) Sajnálom, hogy lecsúsztál a harmadik helyről, de szép futás volt így is! Büszke vagyok rád! ;-)
Örülök, hogy együtt mentünk-jöttünk.

marky képe

marky 4474 napja

6 óra alatt beértél kékmellényes:)  gratulálok! Remek! mindenki kikészült, hosszú volt...:)

Boszi72 képe

Boszi72 4474 napja

Köszönöm szépen mindenkinek.

Mozg: 112-es pulzus kis bemelegítés után, a rajtban mértem.

Gergő: csak azért mentünk ilyen keveset túl a jelzésváltáson, mert találkoztunk egy kiránduló párral, akik visszíirányítottak minket.

Hiver: abszolút igazad van, sokat okultam tegnap, már megtaláltam a nap ajándékát: magamban.:-)

Hiver képe

Hiver 4475 napja

Gratula! Szép futás volt! És Te legalább teljesítetted a mai távodat, nem úgy mint én :oDDD
A helyezéssel nem érdemes törődni, az egyes számú vetélytárs Te magad vagy! A többi(ek) csak külső, tőled független körülmény...

Mozg képe

Mozg 4475 napja

Gratulálok!!!!

Felkészülési versenynek ez nagyon jó idő. Az a baj, ha kavarás van eggyel sosem elégedett a futó, legalább 2-3 kell, de Te ezeket lekileg mindig szoktad bírni.

A 112 minimum pulzust mikor mérted?

 

gergő képe

gergő 4475 napja

nagyon szépet mentél így is!! gratual! nekem ma nem volt kedvelm, erőm a két eltévedés után. én is pont ott mentem el ahol te, csak én valamiért jól elfutottam, egyszer ki a műútig aztán vissza.. 

yoyo képe

yoyo 4475 napja

úúúú de jót mentél boszika ebben a hírtelen jött melegben :O  Te is aztán nagy kavirnyákoló vagy,de hogy pont a vége lőtt tudtál még +  mellé menni hmmmmmm de kár érte :/

Nagy nagy Gratika !

 

ganki képe

ganki 4476 napja

Bocs a fuvarkavarásért, de örülök hogy én is kijutottam, ha nem is futni, legalább rendezni. Csak sajnálom, hogy a befutódat nem láthattam. Gratulálok!

nedus képe

nedus 4476 napja

Hatalmas gratula Boszika !!! Nálam te lettél az első !!!! Jót mentél és még jobb leszel !!!!

stirma képe

stirma 4476 napja

Gratulálok, és tényleg neked kellett volna a harmadiknak lenned, pláne, hogy többször is eltévedtél! Nagyon jól mentél, hidd el!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!