stirma futás

2012.03.25 Vasárnap, 09:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

05:54:12

Távolság

55.32 km Szint: 1194 m

Tempó

06:24 p/km (9.37 km/h)

Pulzus

Átlag
146
Minimum
0
Maximum
182

Edzésleírás

VTM. Höhö, Csanyáék kicsit elmérték a pályát, így valamivel több lett a hossz, mint a kiírás. Végülis nem baj, csak amikor már örültem, hogy csak 5 kili van hátra, akkor közölték a frissítésnél, hogy ja, még 11:) Bakker, ne szórakozzatok srácok, nem erre készültem lélekben! De aztán csak túltettem magam a dolgon, annál is inkább, mert innen kezdődött az ibolyamezős rész, olyan illat volt, hogy csuda, gyönyörű volt, aztán jöttek a tavaszi héricsek, hát azok milyen szépek, ragyognak, mint a napocska:)) Itt egy rövid szakaszon Hajduska Balázzsal mentem, csodálkoztam, hogy hogy kerül oda? Ezúton is köszi neki a segítségért:)

Napsütésből nem volt hiány, Csanyáékl ezt a rész kicsit túlszervezték, mert baromi meleg volt, mondjuk örültem, hogy ilyen klassz volt az idő, a hét elején még záporokat, meg hidegfrontot ígérgettek. A szervezés meg szerintem pazar, az ellátás luxus:), az útvonaljelölés csillagos ötös! Ígyhát megbocsátjuk az elmérést nekik:) Valamint nagyon köszönöm a verseny megrendezését. Nagyon szép a Vértes, szeretem. Végül 3. női befutó lettem, de csak azért, mert Dévényi Ildi nem sokkal a vége felé elkavart, üvöltöztem utána, hogy jöjjön vissza, de akkor már elég messze volt. Végig előttem futott, úgyhogy a 3. hely őt illette volna meg. Így most virtuálisan neki ajándékozom a díjat, amit kaptam. 

Az időm nemtom mennyi pontosan, mert persze a végén elfelejtettem leállítani az órámat.

A futást pedig Katáék emlékének ajánlom. Nagyon hiányoznak:(

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:54:46 55.32 06:25 9.36 1194 0 182 146
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

empirke képe

empirke 4475 napja

Én is gratulálok! A terepfutók számomra egy magasabb kategória, mert oda kevés az erő, a kitartás meg egyáltalán a futás, ott márgondolkodni is kell, meg bátornak lenni ;-)

Naszóvalakkor kalap lenget!

stirma képe

stirma 4478 napja

Boszi, köszönöm szépen, nagyon jólesik. Az szerintem a minimum, hogy segítünk egymásnak. És én is örülök, hogy megismertelek:)

Taki, neked is köszönöm a gratulációt!

Boszi72 képe

Boszi72 4478 napja

Nagyon gratulálok, mert szépen futottál, és egyáltalán nem tűntél fáradtnak a végén. Köszönöm, hogy utánam kiabáltál, talán erre a tegnapi események során nem kerítettem sort, a díj virtuális felajánlása egészen meghat... Talán ezért is szeretem a terepfutást, mert ilyen felfogású emberekkel találkozhatok hétvégente. Nagyon köszönöm és még egyszer gratulálok, megérdemelted a dobogót (én virtuálisan Fair play díjjal jutalmazlak).:-)))

takipaolo képe

takipaolo 4478 napja

Gratulálok, szép kis kör. Ami nagyon szimpatikus, hogy virtuálisan átadtad a bronz érmedet ... igazi sportemberi magatartás!!!

Felszerelések

Garmin Forerunner 305
Asics Gel Enduro 5 Trail
Egyéb Mountainsmith Dart II. kulacsöv