Rékucc futás

2012.03.20 Kedd, 19:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:24:00

Távolság

12.7 km

Tempó

06:37 p/km (9.07 km/h)

Edzésleírás

Gepárdos edzés-Normafára felfutás

Tegnap beszélt rá Gábor, de ahogy közeledett az edzés-kezdés egyre inkább kezdtem elbizonytalanodni. Hiszen ők a Gepárdok, és gyorsak, én meg elég lassú vagyok, és a hegymenetek sem szoktak jól menni. De egyszer élünk alapon, hamár nálam volt az edzés cucc, gondoltam azért lenézek... 

Lizától kaptam fejlámpát, Csillától egy kis bátorságot, aztán elindultunk. Mózessel, és egy új lánnyal kicsit lemaradva egész jól a többiek nyomában voltunk. A TF pályánál Noncsáék becsatlakoztak. Ati igencsak csodálkozott hogy mit keresek itt, azt mondta h ha sikerül, akkor egy hős vagyok. Hát itt már kezdtem nagyon parázni, hogy basszus, ez halál lesz, de jöttem tovább Mózesékkel, egyik láb a másik után... Elértünk a rettegett erdőhöz, itt Atiék bevártak minket, lámpát kapcsoltunk és elindul--tak ők. Nálam a lábak sztrájkba kezdtek, gyalogolni akartak. Mózes nógatott, h "gyerünk, futás van, nem baj ha lassabban haladsz mintha gyalogolnál, nem azért futunk mert az gyorsabb" .... és ezt nekem most kell megtudni.. :) Hát mi tagadás az erdő volt a mélypont, ott éreztem h kész, itt a vége, eddig bírtam, pont. Ösvényt váltottunk, aztán jött egy grizzly. :DD Szerencsére megijedt tőlünk és odébbállt, legközelebb megesszük a talpát. :P

Innen már jobb volt, kezdtem élvezni h mégiscsak sötétben, egy erdőben futunk, és ez igazából mekkora jó, talán mégsem kéne eljátszani a hattyú halálát... :)

Ezután igazából már nem volt sok hátra, kiértünk az útra, ott voltak jó kis lejtmenetek, lábak is új erőre kaptak, aztán már ripsz-ropsz ott voltunk Normafán! 

MEEEGCSINÁLTAM!!!!!!! Basszus, sikerült, pedig nagyon nem hittem volna. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!  Annyira jó volt, a szám 3szor körbeszaladt a fejemen, közben ugráltam, tiszta vicces lehetett. Tényleg nagyon örülök h sikerült. Csillával vége a Normafa-szüzességünknek. :D Nem mellesleg jó volt, h busszal jöttünk haza.. :D Amin persze megint előadtam az ugrálós vigyorgós magánszámomat! :D 

Szóval király volt, köszi mindenkinek aki segített! :)

Mózes térképe alapján a vége 12.7kili lett. :P 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:24:00 12.4 06:46 8.86 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

Rékucc képe

Rékucc 4487 napja

Köszi! :) Hááát, lehet. Ha valaki arra is rábeszél... :D

borlali képe

borlali 4487 napja

Gratulálok! Jó leírás! Nemsokára már a Gazdagrét-körre is velünk jössz! :)

Rékucc képe

Rékucc 4487 napja

Köszi, igyekszem gepárddá válni! :) Gábor, azért elég aktívan közreműködtél, ha nem beszélsz rá hétfőn, eszem ágában sem lett volna jönni. :D Fel a fejjel Ági, fogsz te még száguldozni, Normafa meg türelmesen megvár. ;)

FutoDetto képe

FutoDetto 4487 napja

jupppi!!! hatalmas gratula! kiraly, o akarom mondani gepard vagy!!!

abluxirum képe

abluxirum 4487 napja

Legközelebb én is szeretnék egy ilyet :)! De most nem futok :(. Csütörtökön sem megyek. A külső talpélem tropa. A jövő hét vasárnap pedig futni kell. Szóval muszáj mozgathatóvá tenni.

Gebregab képe

Gebregab 4488 napja

Hahhh, sajnálom, hogy nem tudtam aktívan közreműködni, de azért nagyon gratulálok! Ez a mi kis "bátorság próbánk", aki ezt megcsinálja, az már tuti hegyi gepárd!! :)  Ma egy kicsit fáradt is voltam, nem is értettem teljesen, miért vagy annyira izgatott az edzés előtt. De olvasva az edzésleírást, döbbentem rá, hogy a többiek rászoktattak arra, hogy mindegy milyen edzést találok ki, Ők simán megcsinálják :))) 

Normafa-szüzesség :D ez jó...

Több önbizalmat, hajrá!!!!

Rékucc képe

Rékucc 4488 napja

jaja, ma minden sikerült. :) Köszi! 

Noncsa képe

Noncsa 4488 napja

Gratulálok mégegyszer!!!!...és még a HÉV-et is elérted!!!!:))

Felszerelések

Puma Complete Ventis W