Csandy futás

2012.03.17 Szombat, 09:52:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

05:15:49

Távolság

42.2 km

Tempó

07:29 p/km (8.02 km/h)

Edzésleírás

megvolt....megcsináltam....életem első igazi maratonját /igaz, van már két hivatalos Balatonmaratonos időm, de az 3 startos, tehát nem az IGAZI maraton/....úgy érzem, tisztességesen felkészültem és a verseny ezt igazolta is....az időeredmény nem számított, mert teljesen más körülmények voltak, mint pl. a SPAR maratonon....hirtelen bejött meleg, tűző napsütés és kemény szintkülönbségek....ennek ellenére úgy csináltam végig a versenyt, hogy egy métert sem gyalogoltam, végigfutottam, nem volt FAL, pedig számítottam rá...a frissitéseknél volt nagy pancsolás, most először két kis flakkonnal a kezemben futottam, amit folyamatosan utántöltöttem, volt 3 "pisiszünet" is :)....minden emelkedőt tisztességesen futva gyűrtem le és hihetetlen szárnyalásom volt az utolsó 1500 m-en a tapsoló tömeg között...túl már jópár versenyen, még sosem éreztem azt a figyelmet, ami itt...a mellettem elfutó férfiak szinte mindegyike hajrá, hajrá csajszi stb. megszólítással biztatott, Kocsis Árpi hangosan üdvözölte a szoknyás mivoltomat, a célbaérés meg....pasik kétoldalon ülve...tapsolás, füttyögés....hááát jóóó volt nőnek lenni, dagadt a mellem rendesen :))...és ez még nagyobb szárnyakat adott, ilyen fogadtatás mellett neeem lehetett vánszorogni :).....megcsináltam, gyakorlatilag jó fizikai állapotban végig, és bevallom, hihetetlenül büszke vagyok az érmemre és arra, hogy életem első maratonját minden gyengeség nélkül, begyaloglás nélkül, szinte "végigélvezve" és boldogan teljesítettem....tény, jobb időt vártam, de nem baj, lesz nagy fejlődés az őszi sparos maratonon, ott szeretnék legalább egy órával hamarabb beérni....de az még messze van, jöhet szombaton Baja egy félmaratonnal és vasárnap Debrecen szintén 21 km-rel...tehát egy hét múlva megint maraton, igaz két részletben :))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:40:00 6.45 06:12 9.68 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

tomcsi képe

tomcsi 4483 napja

Gratula!

hiába, a fiatalok hamar regenerálódnak :-))

 

judit61 képe

judit61 4486 napja

Gratulálok az első maratonodhoz ! Nagyon ügyes és kitartó voltál ! Sokat vállalsz mostanában. Pihend ki addig a fáradalmakat ! És ugyanilyen ügyes legyél Baján és Debrecenben is !

rodriguez képe

rodriguez 4486 napja

Gratulálok az első maratonodhoz! Jön még ezután majd jópár szerintem....

prókátor képe

prókátor 4487 napja

Láttalak! Elfitotamén is melleted! HATALMAS GRATULA! Ez nagyon nagy dolog! Csak így tovább!

krysta képe

krysta 4487 napja

Gratulálok, szuper voltál!

skia86 képe

skia86 4487 napja

GRTULÁLOOOOOK!!!!

Szép!!!:):):)

RunKa képe

RunKa 4487 napja

Na először azt láttam...5:15.....basszus mondom de begyorsultál mióta nem dumáltunk ... :))) 

Ja, hogy az ez idő ? :P

Szuper ! Nagyon sokat futottál (főleg padon :P) megdolgoztál érte. Van most egy alapod, majd farikcsálod, ha akarod, ha nem, nem, nekem így is nagyon tetszik ::))))

Nagy ölelés Barátosném :) Gratu!

Csandy képe

Csandy 4487 napja

nagyon szépen köszönöm :) Debrecenben találkozunk :)))

Sneci-ke képe

Sneci-ke 4487 napja

Fantasztikus vagy, szeretettel gratulálok az első maratonodhoz.

Hát jövő hét végén halmozni fogod ám az élvezeteket :-) Debrecenben találkozunk.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!