bfeco extrém sport

2012.04.12 Csütörtök, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:30:00

Edzésleírás

BME Egytemi mászóverseny,

sokat nem várhattam a versenytől mivel húsvét óta betegeskedem. a gyógyulás érdekében nem is csináltam semmit, a munkán kívül. csütörtök volt az első közérzetileg is jobb napom. du 6-ra értem fel pestre, furcsa nyomást éreztem a mellkasomon, de gondoltam biztos csak az izgalom miatt van. vettem kaját és bementem a Bercsényi koliba. eredetileg tomcsival csaptam volna egy jó kis edzést az újjerőben, de a verseny azért jobban érdekelt, így nem mentem le elfárasztani magam.
a koliban találkoztam Pozsival, elmentünk emléklapot nyomtatni. Majd befutott Bálint, és megnéztem a híres vásárhelyi kolis boulderfalat. bemelegítettünk, majd 8 után visszamentünk a versenyre.

A mellkasam egyre jobban fájt, de nem akartam szólni senkinek, majdcsak elmúlik.

A versenyen 3 utat kellett mászni. az első egy traverzes út volt. itt szinte mindenki top-ot mászott.

a második út egy reibis út volt. egy jó kis travi az alján majd a bevágás után indult a buli. amit hamar félbe kellett hagynom mert rossz fogásra nyúltam :o(((((( koncentrálni kell!!!!!!!!, de még ezzel együtt is jó esélyeim maradtak végére, mert utánam szinte mindenki előbbesett ki mint én.

a harmadik út előlbe ment, áthajlás és a végén plafon. fejben összeraktam az utat, de a plafon előtt volt egy fogás amin kezet kellett cserélni, ezt nagyon nehezen hoztam össze. belefáradtam és enyitott a kezem. itt már éreztem a mászás hiányát :o((

betegecskén ennyire futotta. 12 indulóból 5. lettem. Csalódott nem lehetek az eredménnyel.

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:30:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!