stirma futás

2012.02.04 Szombat, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:59:11

Távolság

23.84 km Szint: 779 m

Tempó

07:31 p/km (7.98 km/h)

Pulzus

Átlag
143
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Kinizsi téli TT. Nagyon klassz túra volt, gyönyörű volt az erdő, pláne, amikor már rendesen behavazott és nem is tűnt igazán hidegnek sem. Kényelmes tempóban mentem (ez látszik a max. pulzuson is, hehe), ahol meredek volt, nem erőlködtem, gyalogoltam, meg ahol jeges volt, ott is inkább óvatos voltam, de összességében jól ment, még egy kis fotózás is belefért ebbe az időbe. Hideg-kútnál tettem egy kis kitérőt, ez a kedvenc forrásom, és most is folyik a vize! Ennél sokkal rosszabbra számítottam a tegnap éjszakai zenés-táncos-sörös multság után:) Aztán még szép lassan hazakocogtam.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:59:11 23.84 07:31 7.98 779 0 0 143
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

stirma képe

stirma 4523 napja

A déli oldalon nem volt hó, az északin meg sok volt, de nem voltvészes. Igen, jó a hátizsák, ez az ivós fajta, de baromi rossz, műanyag íze van tőle a víznek:( Nagyjából ez az egyetlen hátránya, meg hogy egy kicsit körülményes újratölteni, ha elfogy belőle a víz. A pulzustéma meg annyiban oldódott meg, hgy a doktornő szerint teljesen rendben vagyok, viszont a Garmin továbbra is ugyanolyan veszett értékeket mér. Mindegy, nem foglalkozom vele.

empirke képe

empirke 4523 napja

Alig volt hó, nem? Szép túrát csináltál megint, gratula! Most látom, h futóhátizsákkal futsz, ez az az ivós fajta, ugye? Én is nézegettem vasárnap a dekában, csak sokalltam az árát, de nem lehet rossz ilyan hosszú menetekhez, az igaz! Na, majd ha túrázósabb leszek, akkor beruházok... Pulzusingadozásos kérdés megoldódott?

Felszerelések

Garmin Forerunner 305
Adidas Response Trail 17
Zensah Kompressziós szár
Decathlon Kalenji futóhátizsák