Csandy futás

2012.02.05 Vasárnap, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:48:13

Távolság

21.1 km Szint: 321 m

Tempó

07:58 p/km (7.53 km/h)

Edzésleírás

ez még csak terv....startvonalhoz állok a Kaposvár farsangi félmaratonon, de sajnos sérült vagyok....szerdán volt két hete, hogy a tükörjégen megtanultam repülni a bicajomról, ráadásul kétszer egymás után...sajnos térdsérüléseket szenvedtem, irány a sebészet, az orvos 2-3 hét teljes ágynyugalmat, térdmerevítőt és edzésmentességet írt elő, azt mondta, kizárt dolog, hogy én február 5-én versenyezzek./jahh és kiderült, 32 éve élek úgy, hogy a térdem felett a combcsontomból hiányzik egy 8x2 mm-es darab egy gyerekkori sérülés miatt, az ortopédián megpróbálják megkeresni, vajon merre kóborolhat a hiányzó rész/...háát erről annyit, 2 nap pihenő után, az edzésnaplóm tanusága szerint nem fogadtam szót...immáron nem először....futottam, először még sport térdvédőkben, majd fokozatosan leszokva a flector-ról már minden "segédeszköz" nélkül...gyakorlatilag a szokásos tempómban....igaz, szigorúan gépen, mert azért kímélni is akartam a sérülést...remélem run-ka barátném megbocsájtja....viszont a szokásos bicajozás megvolt minden nap, szokva a hideget és a terhelést...most 2 nappal a verseny előtt még nem tudom, hogyan fog működni a két térdem, elmegyek Kaposvárra,  megpróbálom, aztán meglátjuk, mi lesz belőle...kockáztatni nem akarok, mert 44 nap múlva vár a Maratonfüred :)

megcsináltam...minden baljós előjel és a sérülés ellenére, nem számított az idő, a célbaérés volt a cél....a térdem jól viselkedett, igazából kicsit féltem kiengedni a sebességemet, féltem az elcsúszásoktól, mivel gyakorlatilag utolsóként startoltam, így az előttem futó több, mint 250 ember felszántotta a letolt havat, mert nem volt aszfaltig letolva, hanem inkább lesimítva...volt bukdácsolás rendesen és megint volt gödöllői dejavu érzetem is...se előttem, se mögöttem futó, ezt nem igazán szeretem, mert nincs, ami húzzon....volt rengeteg emelkedő, durva magasságok és volt bokáig való süppedés is....de nem fáztam, sikerült jól eltalálni a ruházatot, igaz két kesztyűben is volt, mikor elfehéredett az ujjam, de ennek ellenére azt mondom, jövőre veletek ugyanitt :)

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:02:20 21.1 00:07 542.57 321 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

RunKa képe

RunKa 4529 napja

Kinek tetszik, kinek nem annyira, jóóóó dolog  őőőőrültnek lenni :::))))

Különben meg mindenki ismeri a saját határait, igaz Barátosném ? :)  Gratulálok és puszi meg a rokonai :D

sultan albertovics képe

sultan albertovics 4529 napja

Isten hozott a klubban!

Csak gratulálni tudok, hogy te sem vagy normális. Az igazi futó az ilyen!

Csak így tovább!

De azért vigyázz a térdeidre!

Sneci-ke képe

Sneci-ke 4529 napja

eredmények:  http://www.championchip.hu/eredmenyek/chipes_idomeres.php?lang=hu&eventid=Kapos12EAr&css=&iframe=&year=2012

tényleg őrült vagy :-)))  örülök, hogy találkoztunk

 

...májashurka képe

...májashurka 4531 napja

sérülés után ez a lehető legrosszabb ötlet...de hát hol vagyok én a ˝nagy˝ futó barátaidtól...de azt tudom, hogy a még beteg, megfagyott merev izületeknek és izmoknak nem tesz jót a tervezed hősködés...ezért az éremért én nem koztáztatnám a várható többit!

minden jót:-)

RunKa képe

RunKa 4531 napja

Imádott Barátosném :))))

Meg hát :) Megbocsájtom :)) De azt, hogy nem tudtam a balesetről azt nem ! De magamnak sem, ha tudtam, de kiment volna a szitaagyamból !! A francba! Vigyázz magadra! 

Na, megyek, de ennek Mira az oka, mert nagyon nehezen lemondtam róla, ő meg rávett, hogy menjek váltóban, mert két embernek pont kell egy ember. Miután nekem meg szintén gondjaim vannak gyakorlatilag 1,5 hónapja a térdemmel, ITB :(, jó, akkor megyek,  egy váltót elbírok. Aztán elkezdtem bizseregni....ha már úgyis első futó leszek, akkor mi lenne ha mégis csak megszerezném az a plecsnit ????? Ha kell, akkor fut-gyal kombóval :D A héten fixálódott UH-on, hogy tényleg ITB, amit sejtettem, most pihi kéne :)) Gyógyi, pakolás az megy, futni csak hétfőn voltam, ez meg szerdán konkretizálódott. Igaz november óta szórakozom vele, vagy 2-3x futottam azóta egy kurvahoszút(11 kili..), de ha kell a plecsni, akkor mese nincs, 21-et kell :)

A két őrült :D

Folyamatosan azt mondják, senki ne induljon útnak....ott találkozunk ::))) 

 

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!