Berika futás

2012.01.07 Szombat, 10:50:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:40:00

Távolság

31.3 km

Tempó

07:02 p/km (8.54 km/h)

Edzésleírás

HTMV Túra, immár sokadjára. A rendezők engedtek 11 előtt elindulni, így gyorsan vége is lett. Attól féltem, hogy sáros lesz a töltés, de végig nagyon jól futható volt. Az ellenőrző pont kicsit korábban volt, mint vártuk, de ezen már meg sem lepődtem (túrarendezésnél ez teljesen belefér). Szerencsére a fiúk éppen itt értek utol bennünket és ők azt gondolták, biztosan ugyanott van, mint tavaly (és ott is volt). Ez kb. 14,5 km-nél volt. Jól esett a meleg tea és itt kicsit ettünk is a tarisznyából. Azután kicsit még sétáltunk és fényképezkedtünk egy kisökörrel :) végül csak nekiindultunk. Nekem most valahogy rövidebbnek tűnt, biztosan sokat jelentett az is, hogy most végig jól lehetett futni és a nap is sütött. A végére kicsit eléheztem, így nagyon vártam már a gulyáslevest :) Ez a bruttó idő, Z.Erika órája szerint 3:05 volt a futóidő talán, de ez nem számít, csak az, hogy ahhoz képest, hogy azt gondoltam elég nagy szenvedés lesz, végül elég jól sikerült befejezni. A rendező bácsi szokás szerint kicsit morcos volt, de ezt is megszokhattuk már :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:40:00 31.3 07:02 8.54 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

Bigyi68 képe

Bigyi68 4560 napja

Ja! Majdnem elfelejtettem gratulálni :-)

Bigyi68 képe

Bigyi68 4560 napja

Nem 'tom mit vagytok úgy oda? Én is morcos vagyok, mégsem orrol rám senki :-)

Bense Kriszti képe

Bense Kriszti 4560 napja

De jó lehetett! Adjon erőt a további készüléshez, az egész csapatnak! Szerintem is jók voltak a viszonyok, csak a szervező bácsi volt morcos. Velünk nagyon morcos...

eszko képe

eszko 4562 napja

Ügyesek és nagyon gyorsak voltatok, grat! Végre összefutottunk!

Hauanita képe

Hauanita 4562 napja

Na, akkor ez klassz lehetett. Mi kihagytuk végül, ki ezért, ki azért, kicsit meg is bántam, viszont az itthoni kocogás is jó volt, úgyhogy az kárpótolt. Azért 1200-as nevezési díjért a szervező bácsi ne morcoskodjon :)
Neked egészségedre és gratulálok!! :)) 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!